-
Wolf byl super, především proto, že to byla po dlouhé době dobrá střílečka. Pro mě osobně je to asi 3. nej roku 2014, hned po Shovel Knightovi a Bayonettě 2.
-
ja letos koupil akorát Age of wonders 3 a novou civku, kvalitní hry ale nic extra. pak jsem se venoval predevším LP na YT. človek nemusí rešit jestli hru spustí a nemusí se stresovat gameplayem a jestli prohraje. navic je to levnejší
-
Po pravdě ani ne. Na zběsilý mulťák mám Titanfall nebo Quake Live. Wolfa jsem si s radostí projel dvakrát v SP:)
-
wolf byl taky dobrej ale na muj vkus priliš gameplaye. AW jsem koukal na YT a byl to víc filmovejší zážitek
-
Ale jinak letos jsem si docela užil, co se týče her.
Titanfall, který občas hraji i teď a nepřestal mě bavit. Wildstar, kdy jsem po letech prostě dojel maximálku ani ne za měsíc v nějaké MMO (sice tvrdne na poličce, ale zabavila), nový Wolf, který vrátil "čas" a ukázal, že nudný CoD koridor nemá ve svém repertoáru, Divinity mám zatím 30 hodin nahraných a musím se vrátit k dohrání (podle mě RPG roku), dneska jsem dohrál WD a ta hra měla geniální potenciál, který někdo hluboce utopil. Ale tak s módem na grafiku, tak hra vypadala asi nejlépe z městských akcí (GTA V jsem hrál pouze na XOne). Samozřejmě nesmím zapomenout na příjemný výlet do Středozemí. Do toho hororová akce Alien, který mi připomněla, proč jsem se kdysi bál u prvního filmu Scotta. Do toho jistě zajímavá This War of Mine, která ukázala perfektní pojetí války z pohledu civilistů.
Pak tu jistě nesmíme zapomenout perfektní Legens of Grimrock. Pro někoho slabší DS II či skvělý South Park, který navrátil hernímu SP zašlou slávu. Samozřejmě nesmíme zapomenout na AoW III.
A to jsou hry, co jsem hrál jenom já osobně. Myslím, že spousta lidí zapomíná, co vyšlo od ledna a považuje tento rok za slabší. Já naopak považuji tento rok za silný rok. Slabý rok byl loni, ale letos, letos si každý vybral podle gusta. -
Nechyběl ti ve Wolfovi aspoň jednoduchý mulťák ? Mě hodně. Souboje a pocit ze střelby, byl pro mě krásně oldschoolový a brutální. Hodně lidí to bralo sice jako plus, ale já bych za pár jednoduchých map byl vděčný.
-
Jediná AAA hra která loni za něco stála, taky Wolf.
A samozřejmě Jazzpunk :) -
To mám rozehrané, takže nesoudím:)
-
Slabý rok? Maxi, chápu, že Cod dítko má vánoce, že mu vylepšili CoD do nové grafiky, ale zase nepřeháněj. Tento rok vyšlo docela dost her a každý si přišel na svoje. CoD sice zvedlo oproti MW3 kvalitu, ale nijak zvlášť. Navíc silikonová maska Kevina, co má skelné oči jako mrtvola, ta mě vyloženě děsila.
-
No čekal jsem, kdy se špína jako ty vyplazí se svým obvyklým nadáváním na pc scénu. Takových ubohých pičusů tady vážně moc není.
-
2014 byl slabej rok ale za mne Adwanced warfare, super epicka jízda s kevinem spaceym v hlavní roli
-
Divinity: Original Sin
-
njn rok 2014 bol slabý, nové konzoly, preklenovacie obdobie, na PC ako vždy vychádzajú len lacné indie srajdy, čo gamersgate hipsterskí novinári prehodnocujú na metacriticu a simulátory pre 0.01 % publiku, čo má čas 3 hodiny čakať na jeden ťah.
Dragon Age si to asi zaslúžil, super grafika, skvelý open world, kopec činností, prehryznuteľný príbeh. Síce skôr by som to dal Evil Within, ale tú hru rovnako ako RE4 docenia hráči až po rokoch.... -
fajn že sis to užila. nevyhodou her ktere jdou takhle tvrde po pribehu je že nekterym se ten pribeh a styl proste nemusí líbit. To je stejne jako když ti nesedí nejaka knížka nebo spisovatel, protože te to proste nebavi.
proto mne bavil napr. oblivion kde bylo víc paralelních dejovych linek a když se ti nelíbila jedna, mohla si hrát druhou -
Fakt ma Shovel Knight dobrej pribeh?? Ze bych to zkusil... *7*
-
Mass Effect ako celok si myslim, ze je asi najlepsou hrou resp. seriou Biowaru a to myslim Bioware ako samostatne, ne spolocne s Black Isle. DAI je skvela hra aj napriek tomu, ze vyvoj postavy je zase na vedlajsej kolaji ale na druhej strane sa my paci fakt, ze boli miesta, kde sa clovek nemohol nejak prebojovat s jednoducheho dovodu a to, ze skratka nemal este narok a dostal na pisk. Dalej tie nadherne lokacie, su skratka obcas dokonca dychberuce. Hlavne znizenie hladiny jazera a odkryju sa massivne retaze, ktore su tak 2-3x vecsie ako postava fakt skvele a no draci ako su mensi a vecsi a padaju jak muchy po urcitom lvl a vybave, ale to je ok, kym clovek dojde k tomu aby mohol zacat vybyjat draky, tak no nejaky ten cas to trva. Hra ma nenudila a nesledoval som ako dlho to trvalo prejst, ale je to hodne dlhe, hlavne na dnesne uspechane pomery fakt vynimka co sa AAA hier tyka.
-
Všichni tu píšou, že DA: I není hrou roku, ale že by jste napsali, co je, to už Vás nenapadne:-D
Pro mě osobně je to Wolf *4* -
haha: Ptáš se co je na tom dobře napsaného? A dokážeš rozeznat sloh žáka základní školy a jazyk spisovatele? Tak DAI psal spisovatel, můžeš si mimo jiné všimnout, že každá postava používá jiný styl. To že jsou ty postavy napsané dobře, poznáš i třeba na tom, že každá postava má svůj osobitý styl vyjadřování. Pokud bys to nevěděl, tak je to způsob, jakým jsou poskládány věty, jaké volí slova. Bylo to pro mě opravdu těžké na překlad, jiné hry jsou proti tomu hračka, protože obvykle používají jazyk žáka 8B. To že se ty postavy vyvíjejí, že si k nim buduješ vztah a vyvolávají nějaké emoce, na to člověk musí znát trochu psychologii, musí být spisovatel. Planých postav, které jen něco říkají a sdělení má informativní charakter, takových postav najdeš v jiných hrách plno. A je dobré si uvědomit ten sakramentský rozdíl.
-
Jako člověk, co nenávidí skákačky a nikdy na NES nehrál, musím říct, že hra roku je pro mě Shovel Knight. A na rozdíl dragon age má Shovel Knight dobrý příběh, skvělou hratelnost, originální soundtrack a nemusíte tam sbírat 150 zebřích prdelí.
-
s mass deffectem 2 jdi k sipku, plantazniku, nejtrapnejsi a zbytecnej v jinak docela slusny dilogii