-
Za měsíc už odjíždíš, co si bez tebe tady počnem. *9* Snad se vyrojí nějaký podobný tro(t)ll se slovansko-madarským jazykem. Aby nás zde informoval o tom jak pc w@rez scéna krachuje... tyhle informace jsou totiž desně nasnadě. Ne fakt... nemáš nějakého příbuzného s podobně vyhraněním názorem. *1* Že by zastal tvou roli. Nejlépe s podobným nickem. Máme sice GGHo ale ty si tu byl tak často a víš co se řiká o kvalitním trollingu ano jeho hrozný nedostatek.
-
Kks ty si ma odrovnal ichtyl
-
Jo vidis...Thief bol vynikajuci...najlepsia stealth hra, zabavne kradnutie a skvele misie..
-
Na rozdiel od teba, má väčšina ľudí dosť vysoké IQ, aby sa dokázali kŕmiť sami.
-
1)The Evil Within s velkým náskokem před 2) Bayonettou, následuje 3) Metal Gear Solid: GZ - bohužel nemůže být výše, jelikož je to pouze prolog. To bylo to nejlepší a teď to nejhorší: 1)Dragon Age:I, 2) Divinity: Original Sin, 3) Wasteland 2. Následuje Guilty Pleasure a tam jasně vede 1) Castlevania: Lords of Shadow 2, následuje 2) Destiny jelikož je to opravdu zábava a hejtří mi můžou políbít prdelku nebo si zajet jedno kolečko v Assetto Corsa, to vyjde totiž na stejno *15* a 3) místo získá Thief pro velicu slušnou atmosféru.
-
Většinou to lidé psali nějak kompletně zde: http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2014-ctenarska-volba-hry-roku-246705
-
Shovel Knight > Dragon MMOage : Ride the Bullquisition
-
A co teprv fanoušci třetí Army! Vždyť Adapt, Win a Bootcamp vyšly loni, tak ji aspoň mezi těch deset nejlepších pecek fláknou mohli, ne? Taková pěkná česká epizodická hra by si to určitě zasloužila.
-
hrou roku je každopádně MotoGP 14 *14*
-
Ostatně RTCW mp mělo pokud se nepletu... hlavně enemy territory to bylo bezkonkurenční, hra za nácky! pání... co hra dokonce kolaborace pak bylo quake wars a to bylo takové neslané/nemastné.
-
Tak jsem nelez, jdi ke konkurenci a máš klid. Jenže tam by asi nikoho netolerovali tak jako tady. *7*
-
Stejně by to zase vyhrál Veskoslav.
-
Směšné stejně jako tyhle stránky a zdejší diskutující...
-
Tak z prvních třech hodin nepoznáš ani příběh ani postavy. Ale je jasné, že poznáš, jestli by tě hra bavila. Takže pokud hraješ strategie, tak to nemusí být tvůj šálek kávy.
-
tebe hodně mrzí že není titul debi* roku nebo trol roku co?
-
Pochopím, že se ti líbily všechny ty hry o kterých píšeš, ale nechápu co je tak dobrého na Legends of Grimrock, co není v jiných hrách. Že by nostalgie na staré hry?
-
nehrál jsem to ale videl jsem asi první 3 hodiny gameplaye. Jasne, možná se to pak rozbehne. Ale to je jako knížka, proste když te nechytí začátek tak ji odložíš. (alespon ja to tak delam)
-
a Veskoslavova hra roka je naklikávačka plusov/mínusov cez alternicky na Games.cz
-
tak sa bav doma s tým kto ta kŕmi.... *3*
-
maxi já jsem myslela, že jsi hrál DAI, když píšeš, že každému nesedí ten příběh. Tak to pak vůbec nemůžeš posoudit!