-
špatnej story a character writing, špatný dizajn mapy (komprimovana "bramborova" krajina - zakladna, 2 metry opodál tabopr banditu a par kroku dal dungeon, všechno oddelene skalami), priliš velky duraz na gay tematiku, nesympaticke postavy.
-
-
urcite by byl lepsi pribeh co by celému svetu zmenil život, mapy by měli design realne krajiny, tabor banditu by byl vzdalen od zakladny dve hodiny koňmo a šest hodin pesmo reálného casu, dungeony by byli tak schovane ze by bylo třeba DLC příručka hledani dungeonu, všude by byli smradlavy spinavy sprosty chlapaci které zajimaji jen a pouze zeny, a postavy by si každý dosadil z rodiny, ty by snad snesl. Tak nejak?:)
-
-
ne, jednak pan Vávra ti ukáže jak to ma vypadat až vyjde jeho hra, ale i komprimovanu krajinu jde delat nejak rozumne, viz gothic a pod. Lore je v DA špatne od začátku, s tím nic nenadeláme, ale writing je tady na urovni levne brakove literatury, to je proste fakt.
-
-
No jen aby, on to Vavra mysli dobře, ale zatím mu lidi s*erou mimo kadibudky:)
-
-
-
-
Za mne je to asi Wolf, ke kterému jsem se dostal až po vánocích, ale tak co, klika že to nevyhrálo Watch dogs, nebo AC Unity *1*
-
Někdo má rád bugy a teplé elfy. Proč ne.
*3* -
-
Díky debilitě nemožnosti editovat příspěvky jsem zapomněl dodat: A klišé questy typu "Našel jsem papír na skále a ejhle! Mám najít bednu na místě kde jsem byl, ale nebyla tam a nejednou tam je...
Na to nečekaně navazuje článek: "Vedení EA: „Naše hry jsou pořád příliš těžké na naučení“
Proč tam proboha dávat quest kde je potřeba myslet? :) -
-
ani nevis kolikrat v zivote jsme něco hledal, a ono to tam nebylo, a když sem ten suplik prehrabal po pate tak to tam bylo *1*
-
-
To máš ještě dobrý. Někdo umí hledat brýle které má na nose *15*
-
-
Ano, to je bohužel pravda. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti.
-
-
-
-
-
Ale jinak letos jsem si docela užil, co se týče her.
Titanfall, který občas hraji i teď a nepřestal mě bavit. Wildstar, kdy jsem po letech prostě dojel maximálku ani ne za měsíc v nějaké MMO (sice tvrdne na poličce, ale zabavila), nový Wolf, který vrátil "čas" a ukázal, že nudný CoD koridor nemá ve svém repertoáru, Divinity mám zatím 30 hodin nahraných a musím se vrátit k dohrání (podle mě RPG roku), dneska jsem dohrál WD a ta hra měla geniální potenciál, který někdo hluboce utopil. Ale tak s módem na grafiku, tak hra vypadala asi nejlépe z městských akcí (GTA V jsem hrál pouze na XOne). Samozřejmě nesmím zapomenout na příjemný výlet do Středozemí. Do toho hororová akce Alien, který mi připomněla, proč jsem se kdysi bál u prvního filmu Scotta. Do toho jistě zajímavá This War of Mine, která ukázala perfektní pojetí války z pohledu civilistů.
Pak tu jistě nesmíme zapomenout perfektní Legens of Grimrock. Pro někoho slabší DS II či skvělý South Park, který navrátil hernímu SP zašlou slávu. Samozřejmě nesmíme zapomenout na AoW III.
A to jsou hry, co jsem hrál jenom já osobně. Myslím, že spousta lidí zapomíná, co vyšlo od ledna a považuje tento rok za slabší. Já naopak považuji tento rok za silný rok. Slabý rok byl loni, ale letos, letos si každý vybral podle gusta. -
-
Pochopím, že se ti líbily všechny ty hry o kterých píšeš, ale nechápu co je tak dobrého na Legends of Grimrock, co není v jiných hrách. Že by nostalgie na staré hry?
-
-
Coze?? Ono vzniklo nekolik dalsich her podobnych Grimrocku? Sem s nimi!! :)
-
Třeba RTS strategie mám rád, ale na TBS (Turn-based strategy) nedám dopustit.
...přitom realtimové strategie mají lepší efekty a vůbec všechno, tak proč ty lidi stále hrají ty hry se statickými obrázky??
-
-
a Veskoslavova hra roka je naklikávačka plusov/mínusov cez alternicky na Games.cz
-
-
tebe hodně mrzí že není titul debi* roku nebo trol roku co?
-
-
Stejně by to zase vyhrál Veskoslav.
-
-
-
ja letos koupil akorát Age of wonders 3 a novou civku, kvalitní hry ale nic extra. pak jsem se venoval predevším LP na YT. človek nemusí rešit jestli hru spustí a nemusí se stresovat gameplayem a jestli prohraje. navic je to levnejší
-
-
maxi já jsem myslela, že jsi hrál DAI, když píšeš, že každému nesedí ten příběh. Tak to pak vůbec nemůžeš posoudit!
-
-
nehrál jsem to ale videl jsem asi první 3 hodiny gameplaye. Jasne, možná se to pak rozbehne. Ale to je jako knížka, proste když te nechytí začátek tak ji odložíš. (alespon ja to tak delam)
-
-
tři hodiny jsou u DAI asi jako tři minuty u běžný hry. Věř mi *3*
-
-
To rozhodně, než se člověk probere tolika zábavnejma činnostma, to chvíli zabere. Kdo by odolal stovkám hodin sbírání kamení, trhání kytek, sbírání jinýho kamení a trhání jinejch kytek..
-
Ta hra se tak vlece jo?
-
-
Tak z prvních třech hodin nepoznáš ani příběh ani postavy. Ale je jasné, že poznáš, jestli by tě hra bavila. Takže pokud hraješ strategie, tak to nemusí být tvůj šálek kávy.
-
-
-
-
-
Europa Universalis IV...ooops, ona vyšla už před rokem a půl...nevadí, i když jsem jí dohrál asi už 150x každá nová hra mě baví víc, než by mě bavil tendle počin s homosexuálníma hrdinama v titulní roli :p
-
-
Člověče já radši CK2. EU je taky fajn, ale jakmile se ve hře objeví muškety a inflace, tak mě to moc nebaví. Já radši luky a truhly plné zlaťáků.
-
-
Vavrasan bude mat radost :)
-
Heh, uz pred mesicem sem psal ktera hra to vyhraje a to se potvrdilo :-)
Blby je ze Dragon Age Inqisition je tak spatna hra, rozum zustava stat, no opet se jednou ukazalo ze herni novinari sve praci nerozumi :-D. -
Wolfenstein. Takhle jsem si hru už dlouho neužil.
-
-
Yep! I přes svoje chyby nej FPS za hodně dlouhou dobu.
-
-
Stejně se mi líbí a přijde částečně úsměvné, jak se tu před lety nadávalo na Prameny a dnes tu na ni někteří pomalu přísahají jako nej RPG všech dob *5*
-
-
nikde jsem tu nečetl ani větu a o nejlepším RPG všech dob a nikdy se na něho moc nenadávalo, dokonce tu byl po vydání článek, proč jsou Prameny v Česku tak úspěšné, ta hra měla dost chyb, stupidní příběh, neoriginální svět i zápletku, ale měla propracované questy, společníky i ty dialogy se daly, slušná atmosféra, skvělé trpasličí město, dobře vymyšlený fade atd., dabing, vše jaksi dávalo smysl oproti DA:I, kde je vše špatně..
-
-
Ty zmínky tu padaly převážně kolem doby vydání hry či když se objevila recenze. Se zbytkem souhlasím, tedy až na to, že si nemyslím, že v DA:I je vše špatně... hodně věcí mi přijde v Inkvizici povedených a posunutých správným směrem. Ale rozumím některým výtkám a dokáži si představit, že to dotyčnému pokazí zážitek ze hry. Osobně bych pár věcí rád viděl jinak, ale s hrou jako celkem jsem spokojen.
-
-
-
Musím říct, že jsem rád, že jsou u vás v redakci lidé, kteří nehází Dragon Age II do koše jako úplný odpad. Sám jsem nad hrou strávil téměř 50 hodin a ačkoliv hra prošla mnohými zjednodušeními, byl tam znát obrovský pokrok, co se scénáře týče. Zatímco jednička nabídla plytkou klasiku o záchraně světa (a němého hrdinu), dvojka nabídla méně okázalý, zato však daleko komplexnější a osobnější příběh, se zapamatovatelnou hlavní postavou (a samozřejmě všemi vedlejšími) a i když je to už několik let, co jsem ji hrál, pořád na ní v dobrém vzpomínám. Co se vaší volby hry roku týče, naprosto souhlasím. Zatím mám nahráno 20 hodin a dlouhou dobu mě žádná hra takhle nechytla *3*