-
tak neskoro vychadza ten clanok ze az som aj zabudol ze nejaky rok 2014 bol :D
-
To jsou zase hlody diskutujících. Polovina hru nehrála a maximálně viděla nějaký LP. A další početná skupina si udělal závěr už po prvních dvou hodinách...z 90 hodin herního času a to nepočítám MP. Experti everywhere.
-
Jednoznacne Alien Isolation a Wolfik!
-
U mňa je to Wolf a Naissancee. Nuž, ale 100 ľudí 100 chutí.
-
Když už se tu tolik řeší vítězné RPG, tak by mě zajímalo, jak by uspělo mezi hráči v porovnání s letos vydaným Baldur's Gate Enhanced edition... + II díl. Pokud by se tedy někdo dokázal přenézt přes grafiku, která je třeba u mne ale +
-
-
no jak.. BG série společně s Planescape: Torment jsou nejlepší fantasy RPG všech dob.. pak dlouho nic, pak ještě dlouho nic, pak ještě jedna obří mezera a pak se můžeme začít bavit o ostatních hrách.. *1*
-
-
Final Fantasy VII rozmetá Baldurs Gate po všech stránkách a příběhově je BG proti FFVII slabikář...
-
-
"Final Fantasy VII rozmetá Baldurs Gate po všech stránkách a příběhově je BG proti FFVII slabikář... "
Nevim jaký stránky máš na mysli, ale RPG stránka to určitě nebude, vzhledem k tomu, že FF7 ani není RPG, ale JRPG = lineární tunel okořeněný grindem. Možnost roleplaye je ve většině JRPG nulová. Každopádně pokud má člověk rád kvalitní story a nevadí mu naivní dialogy na úrovni mexických telenovel, tak bych FF7 doporučil. *15* -
-
a ty jsi nevidel jrpg ani z rychliku, jinak bys nepsal kraviny...leda ze bys trolil..to pak jo
-
-
Njn, opět pan fanboy a jeho popírání reality. *7*
-
-
-
dohrál jsem obě hry a tak mohu s klidem říct, že opět nemáš pravdu
-
-
a kdyby jsme vynechali ten pojem RPG, tak nejlepší fantasy je Shadow of Colossus - to je něco více než jen hra...
-
-
dyť jo jsou to skvělé hry a chápu, že je máš nahoře, jen se mně nelíbily ty tvoje mezery, myslím, že rozhodně mají v historii konkurenci...
-
mě se na příběhu FFVII i BG líbí, že nemají černobílé záporáky, jak Jon Irenicus tak Sephiroth jsou v podstatě tragické postavy, dotlačené k tomu co dělají okolnostmi
a SOTC byla pecka, v tom s tebou musim souhlasit
-
-
já jsem je taky dohrál a můžu říct, že mám pravdu. Torment má hodně dobrý příběh a dialogy, trošku hapruje nudnější combat, Baldurs Gate se o něco lépe hraje, ale má šablonovitý, klišoidní děj, FF VI nebo VII je pro mě lepší hrou než BG, nemá hluchá místa..
-
-
-
-
-
Pro mne je hrou roku Starpoint Gemini 2 a plebsu by prospěla recenze týhle pecky
-
Všichni tu píšou, že DA: I není hrou roku, ale že by jste napsali, co je, to už Vás nenapadne:-D
Pro mě osobně je to Wolf *4* -
-
Většinou to lidé psali nějak kompletně zde: http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2014-ctenarska-volba-hry-roku-246705
-
Wolf byl super, především proto, že to byla po dlouhé době dobrá střílečka. Pro mě osobně je to asi 3. nej roku 2014, hned po Shovel Knightovi a Bayonettě 2.
-
Jediná AAA hra která loni za něco stála, taky Wolf.
A samozřejmě Jazzpunk :) -
-
wolf byl taky dobrej ale na muj vkus priliš gameplaye. AW jsem koukal na YT a byl to víc filmovejší zážitek
-
-
2014 byl slabej rok ale za mne Adwanced warfare, super epicka jízda s kevinem spaceym v hlavní roli
-
-
Slabý rok? Maxi, chápu, že Cod dítko má vánoce, že mu vylepšili CoD do nové grafiky, ale zase nepřeháněj. Tento rok vyšlo docela dost her a každý si přišel na svoje. CoD sice zvedlo oproti MW3 kvalitu, ale nijak zvlášť. Navíc silikonová maska Kevina, co má skelné oči jako mrtvola, ta mě vyloženě děsila.
-
-
Divinity: Original Sin
-
-
pro mě také .... ale přiznám se že kdyby se to počítalo letos jsme zdaleka nejvíce času stravil u war thunder-u
-
-
ups myslím tím 2014
-
-
To mám rozehrané, takže nesoudím:)
-
-
Nechyběl ti ve Wolfovi aspoň jednoduchý mulťák ? Mě hodně. Souboje a pocit ze střelby, byl pro mě krásně oldschoolový a brutální. Hodně lidí to bralo sice jako plus, ale já bych za pár jednoduchých map byl vděčný.
-
-
Ostatně RTCW mp mělo pokud se nepletu... hlavně enemy territory to bylo bezkonkurenční, hra za nácky! pání... co hra dokonce kolaborace pak bylo quake wars a to bylo takové neslané/nemastné.
-
Po pravdě ani ne. Na zběsilý mulťák mám Titanfall nebo Quake Live. Wolfa jsem si s radostí projel dvakrát v SP:)
-
-
-
-
-
V tomhle videu ja krásnej sestřih toho nejlepšího co nás z herní scény v roce 2014 potkalo. https://www.youtube.com/watch?v=aTPOVLoNqR0 *14*
-
hrou roku je každopádně MotoGP 14 *14*
-
Nemám problém s vítězem. Naštěstí nemám potřebu páchat sebevražedné atentáty na sídlo redakce jen proto, že nevybrali mojí oblíbenou hru...
(osobně bych to dal Wolfensteinovi)