Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • otázka a prosba na Grygara a ostatní ynteligenty v redakci : Mohli by jste mi popsat ten epický příběh u Dragon Age:I. Fakt vážně hoši, zkuste mi to tady popsat a jestli z toho vznikne ten epický děj, o kterém pořád básníte, tak vám pošlu litr. Díky
    • flash789
      A další takovej. To ze tobe něco neprijde epicke ještě neznamena ze dalším x lidem taky. vsadim se když bych te bacil kladivem po hlave, a mel jsi amnezii, pak si DA:I zahral, je celkem dost mozne ze by jsi to za epicke povazoval. ja kazdou hru beru jako originalni celek, a vůbec nemam potrebu do ni tahat vzpomínky na jiné hry. Srovnavani je kontaproduktivni. To mas stejne jako když se rozejdes s holkou, pak si najdes jinou a porad ji budes porovnávat s tou předchozí, nejenom ze ji nikdy nepoznáš, ale dost brzy ji zacnes s*rat:)
      • co je na tom epického? co je na tom dobře napsaného? Je tam vlastně něco originálního? Ve zkratce. Hlavní zloun se chce stát bohem, v momentu kdy morduje matku představenou se ve Fade ocitá zcela náhodou hlavní hrdina a přerušuje rituál, získáva super power a ztrací zcela překvapivě pameť, teď je na hrdinovi spojit národ proti zloduchovi, takže najdeme nějaké ty společníky, s Morrigan se vydáme přes zrcadlo do staré říše a nakonec zabijeme zloducha, Epic. Epic. Epic!!!!!
        • haha: Ptáš se co je na tom dobře napsaného? A dokážeš rozeznat sloh žáka základní školy a jazyk spisovatele? Tak DAI psal spisovatel, můžeš si mimo jiné všimnout, že každá postava používá jiný styl. To že jsou ty postavy napsané dobře, poznáš i třeba na tom, že každá postava má svůj osobitý styl vyjadřování. Pokud bys to nevěděl, tak je to způsob, jakým jsou poskládány věty, jaké volí slova. Bylo to pro mě opravdu těžké na překlad, jiné hry jsou proti tomu hračka, protože obvykle používají jazyk žáka 8B. To že se ty postavy vyvíjejí, že si k nim buduješ vztah a vyvolávají nějaké emoce, na to člověk musí znát trochu psychologii, musí být spisovatel. Planých postav, které jen něco říkají a sdělení má informativní charakter, takových postav najdeš v jiných hrách plno. A je dobré si uvědomit ten sakramentský rozdíl.
          • A úplně nelepší na společnících je, že jich valnou většinu nemusíte vzít do party, takže je od nich klid.. A ani to na celý hře není poznat..
        • flash789
          jsi ztraceny pripad, obrátit te na spravnou viru je nemozne..ani kdyby jezis pomohl *1*

PS: a bacha at ti nepraskne zilka:)
          • flash789
            když patris mezi ty co to nevidi, tak ti nevysvetli nikdo. ja ten pribeh taky nepovazuju za kdovijak epicky, ale nastesti to není to co bych na te hre uprednostnoval, a něco od ceho bych mel prehnana ocekavani.
            Asi budes muset počkat na toho Grygara..ja mu zatím poslu to kladivo..
          • já jsem v klidu, jen mi vysvětli, co je na tom epického :) díky
            • tak mi popiš ten skvělý děj, aspoň jeden originální prvek, zvrat něco. Chci slyšet tu ryzí epiku, možná prostě umím špatně anglicky, tak jsem tu epiku nepochopil...
            • flash789
              mas doma kladivo?
  • wenceslaus
    Tak vyhrálo offline MMORPG?
  • V redakci museli hrát nějaký jiný Dragon Age než to z Originu, jinak si to nedovedu vysvětlit..
  • Hrál jsem nebavilo mě to :(. Pro mě Alien hrou roku (hodnotím pouze PC platformu)
  • Neeeeeeeeeeeeeeee *1* *1* *1*
    • Tím jsem chtěl rict , kde je South Park?? :-)
  • Ještě dotaz na redakci. Proč na Games.cz není recenze na Bayonettu 2? To je hra, která má mít minimálně nominaci na hru roku, celkově tu anketu nemůžu brát važně, když jedna z nejlepších her tu nemá ani recenzi... chtělo by to dělat jednu věc pořádně a ne dvě na hovno(víte co myslím)
    • Mart9
      Ta hra je prostě kravina. Být já šéfredaktor, tak se na ni taky vykašlu.
      • Jack1947
        Mně jen zamrzelo že to vyšlo exkluzivně jen na WII... kdyby to vyšlo na ostatní platformy recenze by určitě byla. To se vsad.
      • a hrál jsi ji vůbec?
    • jakubc
      Nintendo tu prostě neletí, což bohužel reflektuje situaci v celé ČR, kde neuspělo ani Wii, které jinde ve světě trhalo rekordy. :-)
  • Teď to tady teprve zažije inkvizici. Někteří už určitě brousí pochodně :o) A zítra to bude finální Ragnarok! :)
  • Vogon
    Jako člověk, co nenávidí skákačky a nikdy na NES nehrál, musím říct, že hra roku je pro mě Shovel Knight. A na rozdíl dragon age má Shovel Knight dobrý příběh, skvělou hratelnost, originální soundtrack a nemusíte tam sbírat 150 zebřích prdelí.
    • Fakt ma Shovel Knight dobrej pribeh?? Ze bych to zkusil... *7*
  • Dark Souls 2 protože opět toho skrýva moc a moc pod povrchem a nikomu nejde naproti...
  • Za mě Wolf, protože jestli jsem hrál nějaké další takhle skvělé hry z loňského roku, tak už si je nevybavuju, takže logicky nemůžu jmenovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit