Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    Shovel Knight > Dragon MMOage : Ride the Bullquisition
  • Počkejte až vyjde moje hra!
    • Rejsek
      Říkej tomu jak chceš, hlavně spláchni a zhasni až budeš odcházet *3*
      • Je vtipné, že na to poukazuješ, jelikož v mé hře se opravdu vyskytují kadibudky a je možno (někdy je to nutnost) je v průběhu putování krajinou využít.
        • Všichni jsme zvědaví. Jednou tu někdo napsal, že Dan Vávra může konečně dokázat, že umí i hry dělat a ne jen kecat jak se mají dělat. :-) To ber jako vtip prosím. Jinak já držím moc palce (ne jen já), úspěch na Kickstarteru je obrovský, doufám, že vše vyjde dle tvých představ. Těšíme se..
    • Cekame...

...uz?
  • Hry ted asi bohuzel pujdou timhle smerem,kdyz otevrenej svet,tak to bude zasmradat
    MMORPG,kdyz fantasy rpg,tak tam bude ten nejvylizanejsi EPIC pribeh kterej se da vymyslet,
    (hlavne ze je to vtipny a cool,ze tam muzete šustit rohatyho quinarijce).Škoda dobry serie,minimalne
    origins byla dobra hra(a me osobne druhej dil bavil mnohem vic nez inquisition).Jen se modlim aby
    cd projekt neudelal neco podobnyho se zaklinacem,to by byla fakt skoda,no a Vavra nas snad vsechny
    vysvobodi s kingdom come
    *4*
    • flash789
      jak jsme psal nize, Vavra ma ted dost starosti s tim aby mu NPC s*rali uvnitř kadibudek a ne venku, takze od nej skutecne zadne vysvobozeni zatím neočekávám:)
      • *1* No ale az se vy*erou tak to bude to pravy vysvobozeni.
  • Závěrečnej Boss Fight v DA: Inquisition byl fakt zoufalej... jinak s tou hrou naprostá spokojenost *4*
    • fallanga
      Tak ony boss fighty v Dragon Age nikdy nebyly nic moc. Samozřejmě finální bitva v Origins byla skvělá, ale samotný souboj s Arcidémonem nebyl nic moc.
    • jakubc
      Jenže potitulková scéna to zase pozvedla a dokonale navnadila na další díly. :-)
      • Kterou polovina lidí určitě ani nepochopila jelikož si pořádně nečetla codex :D
        • fallanga
          Co bylo v kodexu napsáno, že bych to bez toho nepochopil? Kodex předchozích dílů mám vcelku prostudovaný a pochybuji, že zde bylo něco co by mi zabránilo v pochopení příběhu. Proto bych byl rád, kdyby jsi mi to objasnil.
          • jakubc
            Jo tak to by mě taky zajímalo, myslím, že o těch elfích "bozích" bylo v samotném gameplayi dost a dost a o tom, co se tam vlastně nakonec stalo, se spíš dohaduje, než že by se to vědělo najisto. Nebo i mně něco uniklo?
            • fallanga
              Tak ono vše co se týče bohů je zahaleno v mlze. Arcidémoni, Morrigan a její old-god baby, atd... Takže myslím, že když jsem vynechal kodex v jednom díle, tak jsem o moc nepřišel.
  • Vegen
    DA:I je dobrá hra, Z některých pohledů to může být hra roku, ale pro mě je naprosto nepochopitelné, jak tolik lidí přehlíží toho nemastného, neslaného hlavního záporáka :). To byla zajímavější i haněná postava Aiden Pearce z Watch Dogs.
  • Taky se jednoznačně přikláním k Wolfovi (aji jsem ho tady hlasoval), protže byl prostě nejzábavnější ze všeho, co jsem hrál, absolutně jasná volba. Pokud někdo váhá jestli koupit či nekoupit - jednoznačně koupit. Já po zkouknutí třech trailerů koupil a zatraceně dobře jsem uděla. Srovnat s předchozím dílem to absolutně nejde, New Order je úplně jinej level.. Akorát mě začal zajímat ten Dragon Age, myslíte, že mě to jako nehráče RPG bude bavit? Já miluju příběhy, takže jestli je tam tohle dobrý, tak by se mi to mohlo dost zamlovat..
  • Hnisavec
    njn rok 2014 bol slabý, nové konzoly, preklenovacie obdobie, na PC ako vždy vychádzajú len lacné indie srajdy, čo gamersgate hipsterskí novinári prehodnocujú na metacriticu a simulátory pre 0.01 % publiku, čo má čas 3 hodiny čakať na jeden ťah.

Dragon Age si to asi zaslúžil, super grafika, skvelý open world, kopec činností, prehryznuteľný príbeh. Síce skôr by som to dal Evil Within, ale tú hru rovnako ako RE4 docenia hráči až po rokoch....
    • Veskoslav
      No čekal jsem, kdy se špína jako ty vyplazí se svým obvyklým nadáváním na pc scénu. Takových ubohých pičusů tady vážně moc není.
      • Hnisavec
        tak sa bav doma s tým kto ta kŕmi.... *3*
        • Na rozdiel od teba, má väčšina ľudí dosť vysoké IQ, aby sa dokázali kŕmiť sami.
          • Kks ty si ma odrovnal ichtyl
            • Jack1947
              Za měsíc už odjíždíš, co si bez tebe tady počnem. *9* Snad se vyrojí nějaký podobný tro(t)ll se slovansko-madarským jazykem. Aby nás zde informoval o tom jak pc w@rez scéna krachuje... tyhle informace jsou totiž desně nasnadě. Ne fakt... nemáš nějakého příbuzného s podobně vyhraněním názorem. *1* Že by zastal tvou roli. Nejlépe s podobným nickem. Máme sice GGHo ale ty si tu byl tak často a víš co se řiká o kvalitním trollingu ano jeho hrozný nedostatek.
  • No na DAI se těším moc, ale 1000kč se mi za to dávat nechce. Holt musím počkat, než cena padne alespoň na nějakých 600kč. A třeba tou dobou bude už i čeština :)
    • Nejde to sosnout co? Však počkej, v mé hře nastolíme stejný ochranný systém tak, aby ho nebylo schopno prolomit. Nýmandi k mé hře nebudou mít přístup. Bavil jsem se s vývojáři s Rockstaru a říkám vám předem - šetřete kamarádi moji, protože hra bude mít ochranu neprolomitelnou.
      • Říkám ti neber jméno boží nadarmo *16* .... *15*
    • Na cz rovnou zapomen ta nebude
  • Jak to tady čtu , tak příští rok by bylo nejlepší nechat volit čtenáře( ukaždého BEST OFF) a budete mít 1,5x víc náštěv než teď , ale jde taky o to kolik vám sype dát sra*ku na první místo, nebo mít 1,5x víc náštev na webu (když budou volit čtenáři BEST OFF a na*ukáte kolem reklamy tak by to mohlo mít stejnej profit jako ty vaše úplatky za sra*ky)
    • ne, ne, naopak, za tohle shrabnou uplatky a jeste zvysi navstevnost, protoze si na to kazdej popravu zanadava *5*

polacek sice vypada, ze neumi do peti pocitat, ale manipulaci mas rozumi celkem obstojne
      • uplně ho vidim, jak po skončení Fight Clubu naskakuje do svého Ferrari a uhání k vile za 100 mega kterou si koupil za úplatky *1*
        • takže best off dělají zadarmo ? zadarmo na 1. místo cpou hry který by normální člověk hráč zařadil do 4. místa víc ani náhodou . Celé je to fraška to jejich BEST OFF , čím víc rozjedou kotel komentů tím víc mají za reklamu , jinak nevím proč by to kluci dělali , zas tak hloupí nejsou . A stím poláčkem a ferarim , abychom se jednou nedivili
          • za reklamy od těch čtyř lidí, co ještě chodí na games bez AdBlocku?
        • tak ja to psal spis jen jako for, ale stejne si myslim, ze by za hru roku meli vybrat nejakou prelomovou nebo dechberouci, misto podivnyho rozbredlyho produktu
  • Dragon Age: Inguisition souhlas a díky za zařazení Alien: Isolation, opomíjená hra, ktará si být mezi nejlepšími rozhodně zaslouží

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit