Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Překvapení a zklamání roku
5.2.2015 | Redakce Games.cz
86 příspěvků
-
Tak za mě je překvapení roku určitě nový Wolf, ale váhal bych možná trochu ještě nad Sherlockem. No a zklamání roku ? 100% Watch Dogs... To bez komentáře *15* .
-
Divné, že AC: Unity nebyl na zklamání roku ani nominován. Jako fanoušek série jsem se na tenhle údajný návrat ke kořenům s vylepšeným parkourem dost těšil a výsledek byl otřesný. Postava se hýbe nereálně (boostuje při skocích) a pathfinding je stále problematický a těžkopádný. Není to sice horší, než předchozí díly, ale je to zkrátka pořád více stejné :-) a na posedmé už to prostě nebaví. Přičteme-li k tomu žalostnou optimalizaci, nebo spíše celkovou nedodělanost, mikro transakce a vynucovanou propojenost s mobilními aplikacemi, je na solidní průšvih zaděláno.
Ale je fakt, že od ostatních uvedených her jsem nic nečekal, takže nemohly zklamat. -
-
To, že Unity nedostalo ani do nominací je fakt divný...
-
V AC se moc neorientuju, oni uz ted davaji mikrotransakce i do singleplayer her?
-
-
Tak je tam co-op a tam kde je multiplayer tam sou vždy borci co se chtějí vytáhnout že mají nějaké itemy atd ale nemusí je člověk mít
-
-
I tak je to zhovadilost, ne pro to, ze by to neco ovlivnovalo, ale spis pro to, kam to teoreticky povede, viz. f2p mmo.
-
-
-
-
asi jediná (dvoj)kategorie, kde by mohla vyhrát kterákoliv nominovaná hra a neměl bych s tím problém
-
Středozemně. :D
-
-
Středoztebe. *3*
-
-
jj Středozněho *4*
-
-
Středozvás *5*
-
-
-
-
Co máte proti klacíku pravdy?? *1* to si rozhodně zaslouží něco vyhrát a vy pořád nic... to překvapení si to rozhodně zasloužilo, jelikož od toho asi nikdo moc nečekal... a vy vyhlásíte jako překvapení přeskinovaný AC *7*
Prostě Klacík pravdy jasně vítězí!! *3* -
To je zajímavý, přitom nebejt toho Nemesis systému je to dost průměrná hra. Za mě by to byl asi Sherlock, nečekal jsem že to bude dobrý.
Zklamání roku? Těch bylo *1* tady bych zvolil Dark Souls 2. -
-
Nekomentuju Mordor, hru jsme nehrál. Ale překvapení roku, podle mě, nemusí být špičková hra. Stejně tak zklamání roku nemusí být děsná hra. Prostě jen z nějakého důvodu ta hra překvapila/zklamala.
Pro mě je třeba překvapení roku Destiny. O hru jsem se zajímal, těšil jsem se na mix Borderlands a Halo. Když postupně vyšlo najevo, že Destiny bude zcela něco jiného, tak jsem se o ní přestal starat. Pak vyšel free trial, tak jsem to prubnul a bavilo mě to tak ukrutně, že jsem to hned koupil a dneska mám nahráno dobře přes 100 hodin. Chybí mi tam pořádná příběhová kampaň s hollywoodskými filmečky jako v třeba v Halo, chybí mi tam bohatší loot, chybí mi tam obsah pro solo PVE. Chybí mi tam spousta věcí. Ale prostě mě to děsně baví hrát. Destiny bych viděl tak na 7/10, ale pro mě osobně z 2014 her co jsem hrál (ono jich zas tak moc nebilo *1*) překvapení roku.
Zklamání - letos se nedostavilo. Ale loni to pro mě byl BioShock: Infinite. Hru bych hodnotil taky tak zhruba 7/10. Není to špatné, samotné hraní celkem bavilo, ale prostě to tak nějak nebylo ono. Některá designerská rozhodnotí mi prostě děsně vadili. -
-
To já byl z Bioshocku, alespoň co se hudby vizuálu a hlavně příběhu týče, opravdu nadšenej
-
-
U mě je taky DS2 zklamání roku. Uvidíme jak na tom bude Bloodborne.
-
-
Chapu, ze Shadow of Mordor prekvapilo tim, ze to byla o neco mensi sracka, nez se vseobecne cekalo, nicmene Southpark me prekvapil nejvice, protoze dosavadni Southpark hry staly za vylizrit a tohle byla az neskutecna pecka.
-
Moje osobni nejvetsi zklamani roku je Wasteland 2. Ocekaval jsem legendu, ktera se hrde zaradi vedle falloutu a ono houby. Pritom to delali zkuseni tvurci, meli na to spoustu penez i casu a nekecal jim do toho zadny vydavatel.
-
Dobře napsaný článek a pravdivej.Jen u Watch dogs je to o přístupu ke hře.Pokud je někdo starší pán jako já, tak si to zahraje stylem- mise a spát.Je to hra před spaním.Bez přemejšlení z bodu A do bodu B. Hotovo a dobrou.
Ale jinak vše tu napsané, naprosto přesně sedí. -
Trochu nechápu ten hype okolo shadow of mordor
prumerna akcni hra,par hodin me bavila,ale jinak je to preskinovanej
batman s assasinem,nic vic
to ze si me skret pamatuje a rekne mi dve vety predtim nez ho kuchnu
neni dle me nic svetabornyho
Pro me z výše jmenovanych asi sherlock je překvapeni roku(this war of mine
jsem este nehral) a zklamani roku bez diskuze Dragon age
(ne moment,nebylo to rpg roku?) *1* -
-
Pto mě jsou největší zklamaním diskuse na českých herních fórech. Kvůli příspěvkům jako je tenhle..
-
Tiež mi to napadlo, ale nakoniec si vravím, že vlastne som od tej hry ani nič iné nečakal, takže nie som ani sklamaný. Taká tá "o trošíčku lepšia dvojka".
-