Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fordzy
    Psát o Fallout 4 jako o RPG hře, to mi přijde jako urážka RPG žánru. *15*
    Pillars of Eternity mi přijde lepší RPG než Zaklínač 3 ale zase Zaklínač 3 je moje srdcovka, tak super, že jste ho zvolily RPG hrou roku.
  • v redakci to hrál jen jeden člověk a ten to beztak ještě nedohrál, jelikož tu pořád nevidím recenzi .)
  • Mne už asi jebe, ale súhlasím s ggg. V každom prípade W3 a mainstream mi tak nejak nejde dokopy, to už Bloodborne a jeho rádoby hc hratelnosť je viac mainstream v dnešnej dobe.
  • A kde je Xenoblade Chronicles X? Dost smutné, že článek, který shrnuje nejlepší RPG roku 2015 a není tam o tak monumentální hře ani slovo. Ten pocit když jsem přišel poprvé do Oblivie a uviděl jak nicotný vzhledem k prostředí jsem (kdo hrál, tak ví o čem mluvím) je neskutečný.
  • Já mám z Hledače pokladu spíše prdeel a tím pádem z celého herního světa. Příběhově je to potřetí to samé dokola, herně je to čím dál chudší, ale má obrovskou mapu a vypadá západně= hra roku, hlavně to nesmí moc vybočovat z herních standarta. Nejlepší je samozřejmě pro hru roku další high fantasy a ano, W3 spadl do High fantasy a velkou mapu. Příští rok může klidně vyjít Last Guardian, ale nemá to velkou mapu, takže nemá šanci vyhrát.
  • Veskoslav
    Mě? Ale no tak. Drizz, ty a Lakatoš. Taková svatá trojce:)
  • chlape, na to že máš hru roku Oriho a RPG roku PoE, tak tě ten hledač pokladů nějak stresuje...
  • tak příští rok má vyjít NX, věřím trochu, že by to mohla být výkonnější konzole, tipuji výkon nad PS4, takže se snad rozšíří a tipnu si, že v této době remasterů by to mohlo vyjít i na NX. Ale jinak souhlas, tohle by mělo hrát více lidí.
  • Veskoslav
    A Drizz dorazil. Jsem si říkal, kde je největší fanoušek, když už Lakatoš dostal svůj přídel plusek, aby ta jeho sra*ka byla v popředí:)
  • Xenoblade oba díly měly dát i na PC a jiné konzole. Takto zůstane skvělá hra zapomenuta, protože Wii je docela neznámá konzole. Naštěstí není zas tak těžké ji emulovat a oba Xenoblady jde hrát v Dolphin emulátoru
  • simulátor hledání červených fleků v trávě?
  • Myslím, že to nevyvrací jeho argument, spíš jen potvrzuje.
  • owny
    Zaklínač 3 zaslouženě, v některých ohledech je to málo RPG a je to zjednodušené pro masy, ale myslím, že nic lepšího v roce 2015 nevyšlo.
  • v datadisku byl ale i ten boj celkem fajn, bossové byli docela tuhý a už konečně vyžadovali trochu taktizování...
  • osobně si myslím, že Xeno neviděl ani na tom videu a o hře se dozvěděl teprve teď z diskuze.
  • mám to stejně, Witcher mi přišel neslaný nemastný. A btw, ty knihy jsou taky nic moc. Když jsem je četl někdy v devadesátých letech jako náctiletý, tak to bylo super, ted jsem si je přečetl znovu v rámci natěšenosti na hru, a průměrné fantasy.
    Hrál jsem už jen PoE, a to bylo lepší. Ostatní bohužel nemůžu soudit, ale nedivil bych se, kdyby lepší hry byly i Xenoblade Chronicles X, Shadowrun, Undertale, Underrail
  • Tak Bloodborne trochu mimo je..ale srovnávat hry s otevrenym svetem, kde se plni ukoly, je tam pribeh, postavy, atd zas tak mimo není. Vedmaka 3 jsem hral asi 125 hodin a je to dobra hra, ale proste z mojeho pohledu jsou Xeno X lepsi, co nadelas, a ty vztycne body o kterých jsem psal vyse tam proste jsou..

PS: a mimochodem na záchytku jses spis ty, protože vsadim celorocni vyplatu ze jsi Xeno X videl tak maximalne na videu, takze s tvrzenim co je lepsi a ze o hrach nevim nic jdi nekam :)
  • a hrál jsi ty hry?
  • gesto
    Kolik promile v krvi musí mít člověk, když ho napadne srovnávat Zaklínače s Xenoblade Chronicles nebo BloodBorne a nebo dokonce říct že jsou lepší ? to už je na záchytku hoši... Zaklínač jednoznačně hra roku 2015 a kdo si myslí že ne tak o hrách neví nic ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit