Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • del0: Sebeklam? Nemyslim si, když do toho ten člověk dá opravdu všechno, bude hrát 10+ hodin každý den několik let, naučí se to tak že se na něj běžní hráči nebudou chytat, samozřejmě že když narazí na profíka, který taky hraje 10+ hodin každý den několik let, akorát že na myši, tak nejspíš prohraje, tam už se ten rozdíl projeví. Podle mě moc podceňuješ lidské schopnosti, lidi jsou schopni naučit se neuvěřitelné věci, když chtějí, vyklepnout pár noobů v CSku nebo Quake na gamepadu neni zdaleko to nejtěžší, co kdy lidi dokázali
  • Rocket League nema zadnou jinou pasaz nez regulerni fotbal s autama.
  • Mart9
    No já ji připomínal už včera v tom top příspěvku, co visí na hlavní stránce.
  • tak Witcher měl i regulerní pasáž se závody na koních
  • Ne, že bych to hrál, ale NBA je prý hodně kvalitní série. Proč tu chybí?
  • Podle me je to akcni hra. Stejne jako treba Joe Danger 2, kde se jezdi s motorkama na draze na cas. Nebo to je take sportovni hra?
  • Souhlasím a překvapuje mě, že tuto hru zatím nikdo napřipomněl. Za mě je to nejlepší sportovní hra. Asi to nikdo nehraje :-( *7*
  • Co je to lepsi? Pro me je strilecka zabavnejsi na gamepadu, proto je take preferuji hrat na konzoli, ze.
  • něco nového co prostě nebyl jenom další ročník toho samého, když jsem nedávno na PS2 hrál PES4 tak mi to přišlo pořád stejný jako 2015
  • Je to zavodni hra? Nebo co je to za hru?
  • Až na to, že na tom videu hraje na myši a dělá si srandu z gamepadu. Já bych nezacházel do zbytečných OT, každému je jasné, že střílečka na myši je mnohem lepší a pokud to někomu jasné není, nechte ho v tom žít.
  • nekromant33
    takhle může přemejšlet jen regulérní deb*l
  • https://www.youtube.com/watch?v=tmM1mFUnlTE

Sebeklam? *15*
  • Já bych nechal Geralta i u těch kotrmelců. Nikdo nikdy nemetal více kotoulů než Geralt :)
  • Grand
    Jak se kazdy rok tesim na PESko, tak musim uznat ze Rocket League me bavilo mnohem vic a stale ho hraju a pravdepodobne ho budu hrat i v dobe kdy tu bude novy rocnik PES, FIFA a dalsich. Pro me jednoznacny vitez.
  • A Witcher je variace na jízdu na koni, takže bych sem dal i Witchera, taky bych sem dal Dark Souls, to je variace na sportovní hru o kotoulech a mohli by jsme pokračovat.
  • del0
    "proto může dobrý hráč na padu porážet většinu lidí s K+M, když do toho dá dost času a energie"

Velmi groteskní sebeklam...
  • Hraju RL od vydání a, představ si, pořád mě to s kumpánama baví, možná ještě víc, než na začátku, protože už jsme sehraní a docela válíme. Divný, co? ;)
  • Je to variace na fotbal, takže ano, je to sportovní hra.
  • Chýba mi tam NBA 2k16, lepšie spracovanie športovej hry asi neexistuje, chápem že redakcia nerobila recenziu, tak asi preto. No namiesto Blood Bowl 2 ste tam mohli dať aspoň Football Manager 2016, najlepší manažérsky ročník doteraz *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit