Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Nejlepší sportovní hra
13.1.2016 | Redakce Games.cz
115 příspěvků
-
borec? spíš ubožák
-
To kliká nějaký borec, kterému tímto děkuji.
-
Myslíš ten sport v klikání si palců? oooo jak jsi dobrý. Veskoslav -67, tvuj zblept +67, asi náhoda.
-
Už jsem se bál, že to Rocket League nevyhraje *5*
-
mě ano, hlasoval jsem pro RL i v čtenářské anketě, skvělá hra a věřím že i v realu bude fotbal s auty prča
-
A tobě snad tohle přijde normální ??
-
Když to tak čtu, tak tahle volba asi bolí hlavně nás, kteří sportu rozumí a sami ho aktivně provozují.
Chápou to ti, kteří neví, co je ofsajd. -
Nevracej se
-
Dnes je ten den, kedy oceneie sportova hra roku ziskala nejaka arkada... idete dole games.tiscali.cz... Nenutte ma zacat sledovat nejaky iny herny portal namiesto vas. Mal so dost ked hocijake vga indie hry dostavali 8-10/10 len za hratelnost ale toto je uz vela...
-
a co teprve ten Blood Bowl, tahovka zložená na házení kostkama a zcel fiktivním sportu
-
Fifa stagnuje, pes se lepsi ale nestaci to a nhl je v podstate mrtva serie. Nejlepsi je nba 2k.
-
minimálně Top Gear tento sport už vyzkoušel *4*
-
Tak hlavne, ze jsi nam tu dulezitou novinu oznamil...
-
Muzu se zeptat co je potom Rocket League za zanr?
-
Neznám, nehral jsem, neumím posoudit. Z mého laického pohledu na obrazky v tom fotbal poznavam. RL ale k zadnemu realnemu sportu priradit neumim. Ale treba fotball manager uz sa sportovni hru nepovazuju, byt se venuje realnemu sportu.
-
funguje dobře, až na ten podělaný matchmaking, který tě s IS-2 jako nejlepším tankem v listu hází proti Mausům, Jagtigerům, T-54 1951 apod, ale zas ta radost, když se ti nějakou haluzí podaří takový prase sejmnout *1*
-
"Funkční"
Někdy by u Derp Thunderu mohlo být pochyb. -
tak to v tom případě dle tvého hodnocení neni sportovní hra ani NHL, FIFA, která má taky s reálným fotbalem taky pramálo společného
-
nene. to je Drippy, ty jses pes *7*
-
A ted vazne, sportem se muze stat kdejaka hra, strilecka i bojovka, viz e-sport. Jenze to neni to, co si predstavujeme pod pojmem sportovni hra. Pod tim si predstavujeme vice ci mene presnou simulaci ci napodobu realneho sportu. A to RL, zvlast se svoji fyzikou, neni ani omylem.