-
Technická stránka nekulhá jen málo vývojově drahým hrám... Zklamáním v tomhle směru pak může být i takový (byť fantastická hra) XCOM. Ten totiž fatální bugy kouzlí i roky po vydání. A technická podpora mlčí. Jinak je hra ale SUPER (!). Co je zklamáním tutově je práce uvniř velkého studia–nedoporučuju.
-
-
jediný zabugovaný XCOM bol ten pôvodný kde sa nedala dohrať záverečná misia a mapy mimozemských základní boli celé rozmazané ale v novom xcome som žiadny závažnýbugg nemal
-
-
Ja nekolik a internet je jejich pestrou paletou plnej... Ten muj nejzasadnejsi hru rozbije pri vysledcich PSI testovani. Takze celou tuhle vetev hernich mechanik musim ozelet. Bezproblemove jsem pri vydani dohral ENEMY UNKNOWN, ale minulej mesic hranej WITHIN zkratka moc dobre neslape ani dnes.
-
-
-
S "vítězem" souhlasím. Tu optimalizaci opravdu podělali. Stejně jako 2014 bylo ve znamení špatné optimalizace AC Unity, tak 2015 je ve znamení Batmana. Dále mne hodně zklamal i Trine. Oproti téměř dokonalému druhému dílu přišel velmi slabý zážitek. Mohli by udělat nějaký další díl, který by napravil pověst série. No a do třetice, GoT od Telltale. Ta série nebyla ve skutečnosti nijak extrémně špatná. Bavila mne. Ale za prvé, je to pořád to samé. V Borderlands byla aspoň špetka inovace a navíc to bylo tak šílené, že to bavilo. Tady se nic takového nedostavilo. No a za druhé, mělo to obrovský potenciál. Být v čele rodu, uzavírat spojenectví, plánovat vraždy a podobné intriky. Čelit svým rozhodnutím. To vše tam mohlo být. Ale Telltale z toho udělalo dosti průměrnou adventuru. Ale jako film to bylo dobrý, to zas jo.
-
Jj, jak už jsem psal. Hra může zklamat i tím, že nefunguje jak má, ale pak by to asi spíš měla být rubrika "největší technický průser/fail" nebo tak něco.
Obecně ten název kategorie alespoň mne sváděl k tomu, co jsem psal prvně.
Dobrá hra s potížema na začátku může být časem odladěná a najednou se klidně stane velmi dobře hodnocenou hrou.. -
Games.cz
-
-
zing.cz
-
-
Sakra, nejde mi reagovat na příspěvky :-(
Lunku, máš pravdu, že některým hrám jsem trochu ukřivdil tím, že opravdu vyšly v celku schopně odladěné, ale bohužel trend je spíš v jejich nepoměr, tak spíš to jsem chtěl půvopdně říct.. -
Pro mě je zklamání roku Dan Vávra a jeho komentáře na FB. Myslel jsem, že někdo, kdo se podílel na tak skvělých hrách, má aspoň trochu rozumu.
-
-
ok PC principal
-
Jen vyjadřuje svůj názor, to není blog o tvoření her!
-
To je problém dnešní doby. Člověk může být špičkový profesionál ve svém oboru, ale pokud nemá politicky korektní názory, je za blbce i pro lidi, kteří jsou úplné nuly. Sice s názory Dana né vždy souhlasím, ale respektuju je, protože je ve svých názor konzistentní a nesnaží je korigovat, i když mu to může ublížit. A já ho budu soudit jen za kvalitu vytvořené hry.
-
-
Ani nejde tak o politickou korektnost jako o slepé zbožňování US Army a házení špíny na vše ruské. Takhle naivní jsem byl možná když mi bylo 10 roků.
-
-
Naprostý souhlas
-
Vždyť neříká nic, co by si nemysleli všichni. Nebo jako člověk nemá právo na názor k dosavadní absurditě některých věcí?
-
o čo ide? nemám tvárovú knižku takže neviem vôbec o čo sa jedná
-