Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fallout 4 tu chybí.
    • Už s tím přestan
  • kubi-wan
    Já mám zklamání dvě: V první řadě Batmana, protože jestli jsem se letos na nějakou hru těšil, tak na něj. Ovšem pak se objevily zprávy o prasáckym portu a celá ta situace kolem tý hry je doposud tak smutně absurdní, že si toho Batmana prostě nekoupim, dokud nebude hratelnej... tyhlety sázky do loterie nehodlám podstupovat.

Druhym zklamánim pro mě bylo Hotline Miami 2. Miluju první díl, ale dvojka rozbila hodně toho, co mám na jedničce rád. Kde byla dřív výzva, je teď frustrace. Ze stísněných prostor se staly haly a prosklený chodby, kde vás někdo sejme, aniž byste měli šanci ho vidět, protože je mimo vaše zorný pole. Tam, kde vám dřív nechali volnost v tom, jak koho kdy odpravit, vás teď vlivem obřích místností nutěj do střelných zbraní a naprostýho zapamátování si pozic a chování všech (švindlujících) nepřátel, tim pádem do naučení se víceméně jednoho postupu. I přesto všechno se u mě ale místama dostavil onen úžasně euforickej pocit nasran0sti, kdy ve vaší realitě existuje jen ona hra a potřeba "všechny ty srá*e rozm*dat na kaši!". Dost i díky nadupanýmu soundtracku. Ale ani to nedokázalo přebít pocity zoufalství, kdy jste vlastně vy jako hráč nedělali nic špatně, a přesto jste dostávali na p*del. Mockrát. Snad už jen dodám, že oproti jedničce, kterou jsem projel x krát, jsem dvojku bohužel nedohrál... nervy jsem na to prostě neměl...
    • Já HM2 nakonec se sebezapřením dohrál, ale ty pocity frustrace mi hru poměrně znechutily. A přestože si HM1 občas s chutí znovu zahraju, tak HM2 už nikdy více.
    • Já Batmana hrál hned jak vyšel a na žádné bugy, nebo problémy jsem nenarazil.
  • Batman se sekal i na konzolich a to ze to prehlizite a presvedcujete sami sebe ze to jede plynule ...... klasika
    Navic to neskutecne zprasili batmobilem a world of battanks fakt neni to co od toho hraci cekali ... ale zase stejna story, budeme to ignorovat a obhajovat na forech svou investici za kazdou cenu
    *1*
    • Ja nevim na cem si to hral, ale ja hral arkham knight hned v den vydani na ps4 a nic se nesekalo, na druhou stranu mas pravdu, s tim batmobilem to podelali. Asylum zustane neprekonany.
  • Zcela vážně, bez nadsázky či trollingu Zaklínač 3.
  • Hnisavec
    Celkovo by som tam PC hranie ako vseobecne..co hra to priserna optimalizacia, slabe AAA exkluzivity respkt.ziadne, zmrvene KS projekty, odklady hier ako Star Citizen a Kingdom, ubrecena komunita kriklunov co neda za hru viac ako 5 eur atd
    • navrat slovenskeho dementa
    • Tož tys tady chyběl, už začínala být nuda.
    • Slabé, hodně slabé, uměl jsi to lépe, už asi stárneš.
      • Vieš, že on to nemyslí sarkasticky ani to nie je v jeho prípade trolling ale on týmto žvástam naozaj verí, keby si čítal tie zvratky čo vypustí na iných stránkach tak by si si oči vyklal :D
  • mikezz
    Bál som sa, že to tu na Games dostane Fallout 4, ktorý si to podľa mňa fakt nezaslúži. Objektívne nemá na hru roku v židanom prípade ale od sklamana má aspoň pre mňa na míle ďaleko. PC Batman je správna voľba, dianie okolo portu nemá obdoby.
  • nemám žádné zklamání roku. Ćekal jsem, že Zaklínač bude lepší než nakonec byl, a taky jsem se doufal, aby se povedl Fallout, ale tak nějak jsem nečekal, že se povede (přeci jen bethesda...)
  • Za mě Bloodborne, zastaralá gameplay, zastaralá grafika, absence smysluplného přiběhu, repetitivnost monster, prostředí i gearu, nulová AI, ignorace herního vývoje posledních 20 let, zkrátka jsem čekal víc
    • Hmm, takže hovoríš, že to nemá zmysel ani skúšať, jediná vec, ktorá ma na tej hre odraďovala až doteraz je otrasný framerate, ale ako vidím, tá hra ma nespočet neduhov, čítal som nejaký kritické recenzie na internete a tiež spomínaly podobné...škoda no, mne DS nesedeli tak som myslel, že ma bloodborne bude baviť, možno o rok dva keď to bude stáť zopár ojro tak to skusím.
    • Femto
      "ignorace herního vývoje posledních 20 let" není to plus?
      • Presne!
    • Bloodborne je jednoznacne jedna z nejlepsich her tohoto roku a jestli si nepochopil pribeh hry tak priste zapni mozek, kdyz neco hrajes. Pribeh ti neni vykladan na zlatem podnose , ale musis si ho slozit sam... Ale to dnesni rozmezlena herni mladez uz nezna...
      • del0
        "ale musis si ho slozit sam"

Pro milovníky leporela ideální...
        • Já když skládám klasický stolní puzzle, tak samozřejmě napřed vyhodím polovinu dílků, jinak by mě to ani nebavilo a nepodněcovalo by to fantazii *1*
          • del0
            To já je nemusím vyhazovat. Kupuju jen takový, kde to chybí už v základu. Vyrobit to nekompletní je větší umění.
    • nejhorší je, když fanboy Zaklínače chce kritizovat Bloodborne, který nehrál, tak si vymyslí tohle a neuvědomuje si, že ponižuje jen sebe a další fanboys Zaklínače.
      • Nejlepší je fanboy vs fanboy. Jak děcka ve školce.
    • *15* Zaklínač boys strikes back
      • Přirovnáváš mě k mocnému galaktickému Impériu? Tak to teda asi díky no *5*
    • Johnny
      ted si vyjmenoval plusové body této hry, a preste duvody proc se lisi od ostatních a je tak dobrá
  • jsem zklamán, že největším zklamáním neni Fallout 4, který mě zklamal :D

ps. dělám si srandu, je mi to jedno(zklamaní to sice bylo, ale nejhořší hra to taky neni...) :)
    • Ještě tě to nepřestalo bavit?
      • nejsem si jistý na co se ptáš? (pozn. nejsem jediný tom, který zde píše...)
  • vindalooo
    Pro mne asi tři základní věci
    1) opět nebyl oznámen HL3 nebo jiná pro mne zajímavá hra (Titanfall 2)
    2) online gaming drtí LOL, DOTA a jim podobné hry. Jiné žánry jsou zatlačovány do pozadí
    3) overwatch bude placený

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit