Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    proto je dobre pockat si na steam vyprodeje :D
  • Kde je Fallout 4?
    • V propadlišti dějin
  • Nesouhlas,bak sice měl na PC problémy ale aby jste ho korunovali na krále propadáků 2015 je absurdní. Narozdíl od jiných firem aspoň nabízeli vrácení peněz,hrát hru vlastně zdarma do 2015 (pak ji vychcaně vrátit)
  • Pro mě osobně je největší zklamání Battlefront takovej potenciál a vyleze z toho pif paf puf pro děti co omrzí po pár hodinách hrůza.
  • Nevím no, Batman je zklamání po technické stránce, ale po herní vůbec ne. Naopak příjemně překvapil. Vidím spíš jiný adepty - The Order, Battlefrond, NfS, Minecraft od Telltale..ale sejde na tom, co od těch her kdo čekal no. Třeba Fallout 4 je pro mě jedna z nejlepších her roku, ale možná je to díky tomu, že jsem starý Fallouty nikdy nehrál.
    • Vogon
      Od her jako odér někdo něco čekal? Vždyť každý musel vědět, jaká katastrofa to bude už když vývojáři začali mlít pantem o "cinematic vision". Kdežto od Batmana hodně lidi čekalo výborné zakončení série, a dostali průměrnou hru, která navozovala dojem her vydávaných každoročně. A žádná z těch her nedonutila Steam umožnit vrácení peněz, na rozdíl od Batmana.
      • del0
        "Vždyť každý musel vědět, jaká katastrofa to bude..."

Každý až na zástupy sonyboys...
      • No jenomže to se furt motáme kolem technických problémů. Pro mě za mě, Batman do týto kategorie patří. Spíš mi jde o to, že se do tý první pětky neprobojovaly ty věci, co jsem zmínil. Od NfS mnoho fanoušků očekávalo restart série a návrat k Undergroundu. Místo toho je to Rivals posazený do města s absurdně nastaveným tuningem. Od Orderu, když už nic jiného, se určitě neočekávalo, že to bude trvat 4 hodiny. Battlefront uznávám, že je úspěšný, ale absolutní nedostatek obsahu zklamal všechny recenzenty...
      • Odér? Jak originální...
        • Vogon
          A i tak je to originálnější než ta hra.
  • To je podle hodnocení lidi a nebo hodnotí sama redakce?Mě např.teď po updatech funguje Batman už parádně.Zapracovali na tom a je to znát.Zklamání to tedy rozhodně pro mě není.Kolik vyjde her a optimalizaci nemají taky zrovna nic extra.Já např.hrál toho Batmana i tenkrát a zas tak hrozné to nebylo.Asi jsem měl holt štěstí.Ale ne všem to fungovalo špatně co vím.Za mě to zklamání rozhodně není.Je to skvělá hra+DLC co jsem si k tomu ještě pořídil,prodlužujou ještě skvěle hrací dobu
    • Tobě to možná jede, ale já jsem i po patchích rád, když se to na nejnižší detaily drží nad 30fps, přičemž některé textury jsou pak na úrovni PS2 her. Takhle rozdílné zkušenosti hráčů ale jen vypovídají o tom, že to pořádně netestovali a že port je nestabilní. Neznamená to, že ty máš pravdu a ostatní kecají, a z počtu a procenta negativních recenzí na Steamu je jasné, že s tím mělo problém opravdu hodně lidí. Ty jsi měl prostě štěstí na podporovanou sestavu.
    • Tak stáhli to i ze Steamu a to už musel být parádní pr8ser, když to museli udělat. Na konzole je to jedna z top her a myslím si, že zklamáním bylo právě to, že se na to takhle vykašlali na PC.

Že to fungovalo tobě, je asi zázrak. Co já viděl recenze, nezachytil jsem u nikoho, že by to na PC fungovalo dobře.
      • No hlavní problém bylo,že to bylo locknuté na 30 fps a místama se to škublo a šlo to po 30,to uznávám.Hrát to na 30 fps nebylo nic extra.Když tam šlo přidat víc bylo to hned lepší
        • Zkrátka buď rád, že za své peníze jsi musel půl roku čekat, aby sis hru mohl zahrát *4* (jiní to štěstí neměli). A ohledně Season Passu.. za další snad litr, nebo kolik to stálo (ano dalo se to sehnat levnějši), bych čekal přinejmenším odpovídající obsah a ne skiny a arény.
        • Hlavní problém rozhodně nebyl v 30 fps omezení, nýbrž v tom, že i hráčům s nabušenou HW sestavou a nejnovějšími GPU hra způsobovala nechutné FPS dropy až snad k nule.
          Ono totiž na internetu bylo celkem dost návodů, jak si FPS lock v cfg fajlu vypnout *3*
    • Veskoslav
      Tak ono v porovnáním s jejich předchozími téměř dokonalými díly to zklamaní musí být ne? Co jsem četl, tak to nedosáhlo na 1. a 2. díl ani náhodou.
      • No možná právě tou horší optimalizací,jinak by to bylo určitě lepší.Ale jak říkám,teď už ta PC verze šlape o poznání lépe
  • why games, why? *9*
  • Já bych dal ještě jako zklamání roku Heroes of Might nad Magic 7 nebo spíš Might and Magig Heroes 7, tolik zabugovaná hra, že ještě stále vydávaj a budou nadále vydávat opravné patche to je příšerný, ale stím Batmanem naprosto souhlasím *1*
  • Já nevim, co tu blbnete s Falloutem 4. Bethesda nám naservírovala přesně to, co vždycky. Kdo od Falloutu čekal něco jinýho, je buď hňup, nebo nevyléčitelnej optimista.
    • Něco jiného, jak Fallout 3: The Sims? Ano.
      • Zas na druhou stranu, stavění osad bylo oznámený jako novej prvek snad už na E3 (a podle mě to neni špatnej nápad), takže nemůžeš říct, že bylo překvápko, když se tam opravdu objevilo. Krom toho moh člověk celou budovatelskou část většinu hry vesele ignorovat.
        • To potom zbude jen osekaný Fallout 3. Fakt jsem byl asi moc velký optimista, že jsem chtěl něco lepšího. Je to jen můj pohled na věc mimochodem.
          • Tak já se s timhle názorem víceméně ztotožňuju. Fakt jsem chtěl, aby Fallout 4 byl dobrej, 3 hry ze série jsou moje srdcovky a ani trojka, kterou považuju za nejslabší díl (no, teď už vlastně ne), nebyla vlastně vůbec špatná. Jenže dost brzo po odhalení začalo bejt jasný, že na New Vegas se navazovat nebude. Takže jsem nakonec vlastně dostal přesně to, co jsem čekal - klasickou Bethesdí hru, která zase zjednodušila rpg prvky, a posunula Fallout blíž ke střílečce.
            • V tomhle máš recht.
  • Lokalizace Falloutu 4. Bethesda se na češtinu vykašlala, ačkoliv předchozí F3 a FNV českou lokalizaci měli.
    • Aby si člověk mohl zahrát cokoliv, co chce, musí umět jeden z světových jazyků. Se stim smiř a jeden se nauč, ciwe ;)
    • To je ale věc distributora, ne Bethesdy, ta český lokalizace nikdy nepodporovala.
    • Žijeme v 21. století. Co kdyby ses naučil anglicky.
      • SalemCZ
        takže v 19 století měli všichni umět německy? Jelikož všude bylo Rakousko-Uhersko? Anglicky pořád umět nemusíš neni to národní jazyk tak proč bych se ho měl učit, žiji v ČR, nežiji v Anglii
        • Samozřejmě, že nemusíš, ale je pak zbytečný si stěžovat, že hře nerozumím. Český herní trh si, až na vyjímky, nevydělá ani na tu lokalizaci. Stává se z toho jen záležitost pár fanoušků, které překládání baví.
    • Vykašlala? Spíš si spočítali, kolik prachů by z toho místní distributor měl. Ono když ti PCčkáři z části tu hru zwarezí, z části nakoupí klíče někde od rusáků, z části ji koupí po 5 letech za 50 kaček a 5 lidí koupí krabicovku od distributora (tedy v tomto případě distributor dostává prachy), je jasný, že by se to nevyplatilo, a obzvlášť u takhle rozsáhlé hry.
      Ono jakákoliv firma nemůže dělat charitu, že ano?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit