-
Evolve .... je to totiž total trash *1*
-
-
Jsem se ze zvědavosti koukl na to, kolik lidí to hraje a pohybuje se to sotva okolo 600. To je na rok starou hru docela fail...
-
-
Problém Evolve je, že jej ještě pomalu před vydáním představili jako DLC platformu. Tenhle typ přístupu prostě u multiplayerových her nefunguje. Ve chvíli, kdy se začne hráčská základna tříštit z důvodů XYZ různých verzí/dlc (nemluvě o nákladovosti pro nové hráče) tak je zle. Dlouhá čekání na zápasy jsou pak finálním hřebíčkem do rakve.
Pro srovnání v ME3 nabídli všechny multiplayerové DLC ZDARMA, protože věděli, že tento model by lidi od multipalyeru odehnal.
Až bude Evolve na Steamu za 10 éček se všemi DLC, tak jedině pak bych zvážil koupi. -
-
Evolve si môže podať ruku s Titanfall, tiež multiplayer chobotina kde prvotný zámer bolo žmýkať zákazníkov na DLC, aspoň, že ich potom vydali zadara na PC, alebo ako to bolo....
-
-
dobrá napíšu to znova a jinak... zaklínač 3 pro mě zklamání není, pač sem od začatku tušil jaká to bude nuda. Ale od Dragon Age jsem čekal malinko víc, a mnohem méně skákání
-
Chápu, že to Batman asi musel dostat, ale upozorňuju, že Batmana právě teď hraju na 5 let starém PC a běží naprosto perfektně. Je to skvělá hra a výborné završení trilogie/tetralogie o Batmanovi. Takže ano, je to velká ostuda, ale dneska už to běží dobře a je to super hra.
-
-
bratrovi to jede na 560ti, sice na nejmenší detaily ale jede to krásně, ale jedna věc - naprosto nevěřím tomu, že to je poslední díl série a i kdyby, tak můžou udělat prequelů kolik chtějí, minimálně na konzole se to prodá. Nejsem fanoušek série, mám jenom jedničku, zbytek jsem nehrál, ale nový batman vypadá i na slabší kartě na nejnižší nastavení krásně
-
tak to rád slyším, protože si to chci zahrát a jen jsem čekal, až to hrát půjde. Jinak za mě největší zklamání roku spíše HoMaM 7 nebo kolikátej díl to je, tam bych řekl že to je víc o nedostatcích hry po obsahové stránce než po stránce optimalizace
-
-
Co je to HoMaM 7 ? *8*
-
-
Strýček Google pomůže.
-
http://lmgtfy.com/?q=homam+7
-
tak když je to už sedmí díl tak to bude nějaká zaběhlá série, tak co by mohlo být HoMaM, většinou malý písmena znamenají předložku nebo spojku, tak si zkus typnout
-
-
ale já nechci typovat, já si to chci přečíst *3*
-
-
o dva řádky níž si měl pěknou nápovědu
-
Heroes of Might & Magic
-
-
-
Nektere skratky bys mel znat
-
-
-
-
Za me pristup redakce.Od toho ze jim nefunguje system hlasovani viz zdejsi diskuze a co tak sleduji, tak to neni nova zalezitost az po obcasne naprosto tragicke konektory, zoufaleho cenzora a radobyvtipne redaktory. Hlavne ze na me z galerie vyskoci z 10 snimku dvakrat reklama. Addblock opet zapnuty..
-
-
k tomu sa pripojim , klesajúca úroveň obsahu, cenzúra nezávadných príspevkov, reklama, to bolo najväčšie sklamanie
-
-
heroes 7, nepocitam hry ktere mne nezklamali protoze jsem od nich ani nic necekal (cities xl)
-
Batman AK mě původní PC verzí skutečně naštval, nicméně nyni, po cca pul roce, mi připadá az na drobounke bugy typu obcasne vypadnutí zvuku, již perfektně odladeny a rychlý - 60fps při plných detailech a opravdu fantastické grafice.
Subjektivně co se pribehu a hratelnosti tyce mi připadá přinejmenším na stejné úrovni jako asylum i city takže ve výsledku mohu s klidným svědomím doporučit. Doufám ovsem, ze se podobná situace jiz nebude opakovat. -
A co ty příšerný NFS? To jako bylo oká? Proti nim jsem bojoval snad uplně všude kde se dalo.Totální kekel.
-
-
Pokud od něčeho nic neočekáváš tak to nemuže bejt zklamání.
-
-
Všechny hry z výběru mě minuly. Největším letošním zklamáním pro mě byl Satellite Reign, který si nezahraju ani na rok starém desktopu jak je náročný, náročnější než crysis, což je prostě marketingová blbost vývojářů.
-
Tak ja neviem ci mam naozaj zacarovane PC, ale mne sa proste vyhly problem ako Assasina tak aj Batmana (Batman zakupeny hned po vydani, Assasin bol zrejme az po patchi), takze v tejto kategorii je pre mna ´vitaz´ uplne mimo :D Pre mna Arkham Knight super hra :)