Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    1. Evolve
    2. Trine 3
    3. Broken Age: Act 2

Kupodivu mě nezklamal Battlefront, ale ten je na hraně. Skvělá audiovizuální hra, které bohužel chybí obsah (málo planet, mizérie oproti BF2) a někomu budou vadit absence tříd. A Fallout 4 mě taky nezklamal, věděl jsem, co to bude za hru a že na NW nenavážou. Ale i tak jsem se bavil. Pro mě je prostě největší zklamání "DLC Evolve". Zabugovaná, nudná, prázdná hra, kdy je to jedna ze dvou her, co jsem vracel na Steamu, protože se to nedalo hrát (neustále padala, hry se odpojovaly, 5-20 fps, bugy, které naprosto znemožňovaly hraní). A co Batman? Ještě jsem nehrál. Ale co jsem četl, tak rozhodně lepší jak Origins, ale bohužel nedokázali navázat na nejlepší 2. díl série a podle mě i to může být pro někoho zklamání.
  • Batman není žádný propadák.Hodnotíme obsah ne technickou nedodělanost.Games evidentně chce vyždímat pár nikláků z reklamy.
    • Když hra nefunguje, tak obsah rovná se nula. *3*
      • Az nepujde spustit, tak muzes rict ze nefunguje. Do te doby je slovo "nefunguje" mysleno naprosto obrazne a slabsim masovejm knedlickum (1994+ nebo starsi regulerni dementor kterych je tu vetsina jelikoz uroven iq populace cele planety rapidne klesla vcetne tech kteri neustale usmevne odstranuji normalni prispevky o kterych si mysli ze jsou nevhodne (ooo vsichni se ted z toho po*ereme, nevhodny prispevek, ktery obsahuje sprosta slova, pane boze to je hruuuuuuuza)) prerusta pres hlavu a meni se spatne v ono prave nefunguje.
        • Tak to pro Vás mám ke koupi auto; má sice jen dvě kola, motor má neuvěřitelnou spotřebu a brzdy brzdí jen občas ale karoserie a interiér jsou půjčené z Corvety Stingray to si tu...ehm...jizdu ...poradně užijete
          Ale co motor pořád spustit jde (tak ze 70% procent pokusů) takže nemůžete přece říct že to nefunguje, dokud motor spustit jde tak je slovo "nefunguje" myšleno obrazně, tak by Vám to nemělo vadit, že? *3*
        • Omg ty budeš asi velký mistr logiky, když byla hra na PC stažena z prodeje kvůli technickym problémům, asi jí lidi těžko mohli spustit, když nešla ani koupit, použij trochu mozek tvl
        • Paní učitelka češtiny tě ve slohu asi musela milovat. Příště to chce závorku v závorce co už je v dalších 5 závorkách a vloženou větu co je 10x delší jak ta původní. Potom se ty kecy čtou ještě líp :)
        • Jack1947
          Co tady tedda děláš ty jeden dědku když si jen zapšklej... a kopeš na všechny strany. *7*
  • gesto
    https://www.youtube.com/watch?v=-_ACdmeSblI&index=35&list=FLnn930zHG64D3F5zUmeCO1Q
    • Uz to zacina byt dost trapne, sorry
  • Připadá mi, jako by redakce úplně ne zcela pochopila tuhle kategorii.
    Souhlasím, že pro někoho může být zklamáním roku, že hra nevyšla dobře optimalizovaná, jak se říká "na první dobrou".. Jenže která hra dnes takhle vychází že?
    Jinak si myslím, že není Batman hrou vůbec špatnou po obsahové a hratelné stránce a uměl bych si na jeho místě představit jiné hry (záměrně nebudu dělat flame a psát které).
    Ale stojím si za tím, že hra mne zklame, když mi nic nenabídne, je prázdná, nezábavná, nebo nepřinesla to, co autor sliboval. Určitě bych hru takto necejchoval, když se technicky potýká s problémy. Ale je to jen můj skromný názor.
    • kubi-wan
      Ehm... mě zas připadá, jako bys ty ne zcela pochopil tuhle - redakcí definovanou - kategorii.
      Neni to "Nejhorší hra roku", ale "Největší zklamání". Může tě zklamat graficky špičková, ale nezáživná hra, nebo naopak hratelnostně vytříbená pecka, která je ale na většině soustav nehratelná kvůli špatnýmu portu... Tim největšim zklamánim tedy neni samotná hra, ale její technickej stav.
      Zase tolik symboliky v tom neni, no ne?
    • Aj keď s tebou súhlasím, dovolím si podotknúť, že napr. Mad Max, Just Cause 3, Witcher 3, wolfenstein old blood alebo dokonca aj GTA V sú perfektne optimalizované hry takže poznámka ohľadom zlej optimalizácie hier ti tak troška nesadla.
  • Víťaz je asi zaslúžený, na staršie arkham hry som čítal len chválu, no často som nechápal prečo fanúšikovia asylum a city tak ospevujú...kúpil som si obe v goty edíciac za pár šupiek pred pár mesiacmi a tie hry sú otrasné....nie je to moja šálka kávy. Aj keď si myslím, že túto kategóriu mal vyhrať Evolve, už len pre tú ich otrasnú bombastickú marketingovú kampaň, ale zase na druhú stranu tam som to sklamanie aj očakával, po tom čo som si hru vyskúšal na pár hodín.

Mám ale pár otázok, čo v tejto kategórií robí Trine 3 alebo dokonca armikrog a kde sú také šmejdy a skamania ako ac syndicate, či R6 Siege, ktoré už niekoľko rokov nie že stagnujú ale ako série klesajú hlbšie a hlbšie do prepadliska herných dejín alebo čo takto minuloročný battlefront od dice či MK X trebárs?
    • ty jsi hooodně vybíravej typ člověka, pak se nediv že ti polovina her příjde rozbitá zatím co ostatní lidé si je vychvalují, viz AC Syndicate..:D Navíc je AC Syndicate spíše překvapením roku po minulém zklamání s AC: Fixity
      • tearaz neviem či si to myslel sarkasticky alebo nie :D
        • vše je myšleno jako fakta.. :D
    • V čem byl MK X špatný, kromě toho 2. kombat packu?
      • Vogon
        Zprasený PC port, mikrotransakce
        • dík a ešte by som pridal podpora od vývojárov.
  • Batmana jsem hrál hned jak vyšel na PS4 a žádné problémy jsem nezaznamenal...
    • neumíš číst a nebo trollíš? jedná se o PC port ne konzolovou verzi....
  • Chim
    Kde je Fallout 4? *8*
    • U me na disku, jako zatim nejhranejsi hra letosnáho roku.
      • Tak tak, u mňa tiež 173 hours and counting
    • Kde? S dva roky starým portem GTA V nejprodávanější hra na Steamu. Tam přesně je Fallout 4.
    • V obchode, predpokladám, že izometrickom obchode.
    • v tabulke najpredavanejsich hier roka
  • Jack1947
    Vy jste taky zklamání roku *7*

Jasně zprasily to no ale chytří lidé už v den vydání přišli s fičurou která vás před ini. soubory zbavila většiny lagů, ze začátku a bez toho to hlavně v Batmobilu bylo dfost nepřijemné a za deště. Taky nic moc... ale poté parádní hladká a plynulá hra. *4*
    • ok takže to že se mužeš hrabat v ini souborech znamená že autorům odpustíme že vypustil nehratelnou věc ? ? V tom případě byl Dark Souls 1 nejlepším PC portem co kdy kdo udělal protože asi týden po vydání vyšlo 100 modu které ho upravovaly k lepšímu.
      • Jack1947
        Kdybych to bral podle plusů/mínusů tak ano a ne odpustit určitě ne ale vzhledem k tomu že hodně lidem to pak začlo běhat po updatech tak je to fakt trochu přehnané bečeníí... i když co já vím já s to jak blbec nekoupil. *7*
  • Nejslabší byl určitě Zaklínač, na to jak to vyhypovali
  • Tak zaklinac ma dalsi patch, dalsich 18 GB dat na stahovani, to je peklo, opravdu nejvetsi zklamani roku.
    • Ty jsi tragéd až je mi z toho smutno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit