Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele to jste sem daly snad všechny hry s E3 ? :D
  • jindra.veliky
    To HALO 4 fakt nepochopim. Engine je stejnej, hud stejny, zvuky hrozny, pocit ze strelby zadnej. Je to jeste vetsi tunel nez CoD a vsichni to chvali. Ui naprosto o nicem. Emzaci maj schoposti a nejsou schopni jich vubec vyuzit! Boze! *16*
    • Umaroth
      Vždyť ty bys konzoli nikdy nevzal do ruky, tak jak můžeš takhle hodnotit HALO ?
      • kostejnesmrtelny
        To tady není na tomhle webu vůbec potřeba, viz Trol.diskuzni :)
  • Trol.diskuzni
    Výběr mi připadá velmi dobrý, až na jednu hru...

HALO 4 - OMG, vždyť tady už tak dva roky vychází furt články, jak už to výjde a tehdy bude demo a nebude támto a blablabla... Že vás ten entuziasmus ještě nepřešel, divím se. *7*
    • Tak na Xbox jsou jen tři možný zdroje nadšení - Halo, Gears, Forza, takže něčím se musí Xbros panderovat.
      • jindra.veliky
        no jestli jsou toto tituly kvuli kterejm bych si mel koupit xbox......to Microsoft mohl slevnit konzoli klide na 1 euro a stejne bych si ji nekoupil *6*
        • Tak já osobně bych si X360 nekoupil. Nakonec to vidím spíš na PS3/WiiU, až bude vata.
          • jindra.veliky
            Wii U se mi libi ale prijde mi docela blby kupovat stejne (mozna min) vykonou konzoli na jeden rok. Mozna dva nez prijde PS4 a novej xbox.
            • Tak já zase nehrál nic z konzolových exkluzivek této generace. Takže klidně bych se mohl s klidem prokousávat PS3 hrami i když by bylo venku třeba PS4.
          • Trol.diskuzni
            Já radši koupil Xonar Essence ST, než topinkovač. *2* *2* *2*
  • The Best of E3? Radši to dáme všem velkejm hrám, jinak by nás příště nemuseli pozvat na chlebíčky.
  • víceméně souhlasím s redakcí - jen bych asi vyměnil novou Forzu za RETRO CITY RAMPAGE :-)
  • Amylee.Anderson
    Přijde mi, že tam snad jiný hry nebyly :D
    • sleepless
      Problém je v tom "přijde mi". ;)
    • Inquisitor
      Jo moc těžký rozhodování asi neměli :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit