Přejít na výpis diskuzí
Best of E3 2012: nejlepší hry výstavy podle Games.cz
17.6.2012 | Redakce Games.cz
149 příspěvků
-
12.říjen bude dobrý den *4*
-
Ač nejsem žádný velký fanda závodních her, tak mi skoro nejlepší (až na 1-2 výjimky) přijde Forza Horizon. Jen teď nevím, zda to svědčí o nekvalitě/nezajímavosti těch ostatních her, nebo o výjimečné kvalitě / zajímavosti Forzy...
-
Letos ? Super ! To minula E3 byla nuda. Far Cry 3 a Tomb Raider naprosto spickove tituly na kere se moc tesim.
-
nevím, co z toho Beyond máte, ze hry ukázali P.R.D. na třetí a animaci s Elen Page...podle toho já teda nejlepší hru nevybírám, ani podle toho hry nekupuju
-
docela hezká holka na tom obrázku, nemate na ni mobil? vzal bych ji na tatovu jachtu
-
Last of Us nebo dokonce Beyond nejsou ničím zajímavé. Minimálně kam se hrabou na kulervoucího Residenta 6. Jednoznačně nejlepší hra E3. *7*
-
-
Resident Evil? No pokud to dopadne jako poslední díl, což je akční odpad, tak se doporučují už této sérii vyhnout.
-
-
Možná, že je to blbá otázka, ale který díl myslíš? Resident Evil 5 nebo Operation Raccon City? Jestli první zmiňovaný, nesouhlasím s tvrzením "akční odpad", ale jestli druhý zmíněný, tak to jednoznačně souhlas.
-
-
Operatin Raccon City. 5 mi přišla v pohodě.
-
-
A zahrat si 1, 2, 3, na coz se chystam a tesim :)
-
-
Mě osobně nejvíce bavila Resident Evil 4. Ale osobně se přiznám, že raději sérii Silent Hill.
-
-
Sillent Hill se taky pekne s temi novymi dily domrvila, ale taky jsem mel radsi Silent Hill, ktery byl vice pribehovy a emotivni. Ale Resident Evil hlavne jednicka se mi vzdycky libilo, ze je to hra klasickyho razeni, parta lidi bloudi po strasidelnym baraku. Jako Alone in The Dark. Nevim proc, ale tohle mi dycky sedlo. Takovou hru by klidne mohli udelat znovu a moderni, i kdyz je to hrozny klise :)
-
-
-
-
Kam se hrabe ten tvuj Resident na Planetside 2 *15* .
-