Přejít na výpis diskuzí
Best of E3 2012: nejlepší hry výstavy podle Games.cz
17.6.2012 | Redakce Games.cz
149 příspěvků
-
Trochu mě u těch nových titulů s odpuštěnim se*e, že z nich spousta (a zrovna, který bych si rád zahrál) vychází klidně i na takový pitomosti, jako je WiiU, ale na PCčko se prostě ne a ne objevit *9*
Neberte to jako zas ňákej hate konzolí, ale tohleto mi prostě vadí... -
-
Ono je to víceméně dneska jedno. Tak jako tak konzole půjdou do šrotu a nahradí je tablety a chytré telefony. Čily budoucí platformy budou PC, Tablet a Smartphone. K tomu vlastně na všem pojedou Windows 8.
-
-
Jen to ne
-
-
Tak takový už je holt život, že ne všechno jde jak po másle. Ale zase by neměl by takový problém si herní konzoli obstarat, ne.
-
-
Když já je prostě... nemám moc rád.
-
-
http://clean.alltheragefaces.com/img/faces/png/sad-i-know-that-feel-bro.png
-
-
-
A víš co je nejhorší? Hry teď vychází většinou přednostně na konzole a když už se ti poštěstí a tvou vytouženou hru vydají na PC, tak tu konverzi tak zprzní, že se ti chce brečet. Taky proti konzolím nic nemám, ale mohli by si dát záležet na zpracování PC verzí.
-
-
To je asi problem, protoze kdyz delaji hry prave na konzole, a maji je vyladene a designovane na konzole, tak prevest na PC je to takovej trochu opruz, nebo me by to tak pripadalo. Coz jasne neni zadnej profi pristup, ale jednoduse je to takovy tu hru uz mame, uz jsme ji na konzoli prodali, tak jeste tu pc verzi, ach jo, nuda, radsi bysme delali neco novyho. A to je problem asi toho odflaknuti PC verze, ze se s ni od zakladu uplne nepocita, jinak si zmrsenost pc verzi nedovedu vysvetlit, kdyz kolikrat nedokazi udelat ani takovou primitivni jednoduchost, jako to poradne prevest ovladani na mys a klavesnici.
-
-
-
A kde je The Last of Us?!
-
víceméně souhlasím s redakcí - jen bych asi vyměnil novou Forzu za RETRO CITY RAMPAGE :-)
-
A NFS Most Wanted OMFG! Prazdny ulice. Zadny jiny auto nic...mesto vypadalo naprosto mrtve. Grafika horsi nez u posledniho dobryho NFS (Shift). Jizdni model vypada uz z videi stejne id**tsky jako v predelavce Hot Pursuit. To bude hra leda pro Ostravaky *16*
-
-
Musím tě zklamat. Jsem "Ostravák" a i plebs jako já, nad NFS ohrnuje ušmudlaný nos.
-
rekni tvym rodicum, at ti zakazou internet. Ulevi se urcite vsem zucastnenym stranam...
-
-
Cekal jsem ze zkritizovani Most Wanted bude v plusu a naopak HALO 4 v minusu. Dneska jste me mile prevapili *5*
-
-
Procvič si shodu podmětu s přísudkem.
-
-
-
-
Toto jsou pro ně nejlepší hry ? pfff , tak to at jdou někam, až na Crysis 3 a AC III a Rayman. Kde jsou ty tytuly které tak chválili : The Lost of Us, God of War: Ascension a jiné. Teda začínám mít pocit že začínají být krutě vybíravý.
-
-
"Lost of us"... Taky jsem z tebe ztracen
-
-
těšim se na X-COM, Crysis 3, Tomb raidera, Quantum Conundrum, Assassin's Creed III, Watch Dogs a nejvíc asi na Dishonored a hele teď na to koukám nechybí vám tam Last of Us?
-
LOL, takže všechny hry co tam byly + sr4čky jako Halo 4 nebo Tomb Raider. LOLOLOLOL
-
No moc toho neni. Už asi tuším jakej bude ten konec světa *1*
-
lol to co je za blbost toto ? :) a neslo vam nahodou len o to urobit sebe reklamu? tak ste rozlepovali games.cz nalepky po billboardoch pri ktorych stalo najviac ludi. dost fail panove
-
-
Tak určitě cílená reklama, po E3 stoupla návštěvnost o 500%. Protože každýho kdo tam byl, zajímá kdo vlastně tu nálepku tam lepí!
-
-
*1*
-
-
-
Btw, tady je kdyžtak prodloužený sestřih Beyond. http://www.eurogamer.cz/videos/prodlouzeny-sestrih-z-beyond-two-souls V některých záběrech opravdu nerozeznatelné od filmu.
-
-
ďalší film ... si pozriem radšej walkthrough, zážitok bude podobný a nič ma to nebude stáť.
-
-
Hrať to a pozerať sa na walkthrough sú dve úplne odlišné veci.
-
-
nehovor, fakt ?
-
-
-
http://video.tiscali.cz/beyond-two-souls-e3-2012-trailer-6314
Kchm kchm...;) -
-
Ups, nějak jsem to tady přehlédl. (:
-
-
Vidíš, tady tě na to slušně upozorní, na EG by ti to v lepším případě smazali nebo zakázali zobrazovat tvé komentáře ostatním uživatelům (čehož si člověk hned nevšimne, později mu až dojde, že na jeho komentáře nikdo nereaguje). :D
-
-
Jo, shadowban je džejdýho oblíbená hračka. Zabanovat někoho a ani nemít tolik slušnosti na oznámení/zdůvodnění banu, to opravdu člověk často nevidí.
Jednou mi dokonce smáznul celej účet na EG za něco, co jsem napsal do diskuze tady na tiscali:). -
-
chápeš, ne? musí se jít tomu štěstíčku trochu naproti *3*
-
-
Na EG se stačí slušně ozvat, že videorecenze na Diablo 3 není videorecenze ale obyčejný gameplay a hned ti začnou mazat komenty jako kdybys byl největší troll či spammer diskuze *1*
-
-
A co se stane, když jim do diskuse napíšeš: "Tady jsou recenze včas a můžu jim věřit." ?
-
Přesně tak. Pak se někdo ozval, proč mu to mažou a smazali to natvrdo (bez zanechání zprávy o smazání). Ale podle mě to byl čistý trolling ze strany EG, jak jsem o tom psal i na svém blog. Prostě negativní reklama je taky reklama. :)
-
-
-
-
-
Hmm.... Na to se fakt tesim, to bude zase zazitek po dohrani :) Jupí
-
-
At si o Davidovi Cageovi rika kdo chce co chce, at si rika i o Heavy Rain, tohle kupuju hned co vyjde a to se mi stava tak u jedny hry do roka :)
-
-