Přejít na výpis diskuzí
Best of E3 2012: nejlepší hry výstavy podle Games.cz
17.6.2012 | Redakce Games.cz
149 příspěvků
-
NFS: Most Wanted? RLY?
-
-
0:38 --> moje reakce
http://www.youtube.com/watch?v=MyKQwnnxooA -
-
No mě úplně fascinuje jak je redakce GAMES.cz vyplesklá z toho, že NFS konvertovalo na Burnout...To jsem opravdu nečekal.
-
-
Hrál si to snad?
-
-
Hrál jsem Burnout. Viděl video MW. Bohatě mi to stačí, abych zase smutně zapl NFS 5 Porsche (jelikož NFS IV pod WIN 7 nejedou) a odjel si svou miliontou trať. Problem? *5*
-
-
Arkáda konvertovala na Arkádu to je teda fakt síla. *4*
-
-
Nebyt Watch Dogs, tak to kandiduje na nejvetsi prekvapeni E3 ;)
-
-
-
Zde to borec více protáhl.
http://www.youtube.com/watch?v=5BsFfr4WvYA
0:30 -
http://www.youtube.com/watch?v=MyKQwnnxooA#t=38s
Fixed that for ya, bro. -
Jestli jeste jednou dneska uvidim ty mimina a missku co chlasta vodu... Tak se na to vykaslu a pudu spat..
-
-
-
Kde je Last of Us? Kde je Beyond Two Souls? Tady někdo nemá rád PS3 *7*
-
-
Nebo Quantic Dream či Naughty Dog, ale obojí mi přijde jako blbost. Asi měla redakce pocit, že tyto dva tituly už se vůbec nemusejí zmiňovat.
-
-
Jak muze nekomu prijit Last of Us a Beyond jako "blbost" to fakt nepochopim. To je jak mysleni z nejakyho alternativniho vesmiru, ktery vubec nechapu :)
-
-
Blbost mi přijde, že by někdo neměl rád Quantic Dream či Naughty Dog a přesně takhle jsem to myslel. Asi jsi to špatně pochopil, nebo jsem to já napsal špatně. :)
-
-
Jo tak, tak to sem opravdu spatne pochopil. Sorry :)
-
-
-
-
-
ale vážně,co Last of us?
-
Hele to jste sem daly snad všechny hry s E3 ? :D
-
kazdopadne...doufam ze se dockame i nejhorsich her E3?
Do takovyho clanku bych hrde zaradil
Resident Evil 6
NFS: Most Wanted
Dead Space 3
Halo 4
Black Ops 2
Medal of Honor: Warfighter *16* Takovejch domrvenejch serii. EDIT: a jeste ty Kinect chujoviny *16* -
já se tedy nejvíc těším na South Park: The Stick of Truth!
-
-
South Park neměl stánek.
-
-
což mi snad nezakazuje těšit se na něj *3*
-
-
To ti nezakazuju. Já se těším taky. :) Jen jsem myslel, že narážíš na to, že to nedostalo nálepku :).
-
-
-
-
Ten by dal té a ten zas jiné hře. O co jde? To že redakce neudělí vaši oblibené hře nálepku, tak je bezcenná a už si ji nezahrajete? Tohle je prostě jejich názor navíc ty hry (alespoň většinu) měli možnost hrát. A to vydá za víc než tisíc gameplay videi, fotek nebo článku.
-
-
'navíc ty hry (alespoň většinu) měli možnost hrát' ...pochybujem, mohli kukat tak akurat na komentovany gameplay. a fail tohto vyberu je skor ten ze to ani neni vyber, best of e3 je proste kazda vacsia znacka co tam pomaly bola...dokonca aj sr@cky jak crysis3 a nfs :)
-
-
Ano, spoustu z tech her jsme meli moznost si zahrat a take zahrali.
-
-
-
Gde je Last of Us? Jedno z mála nových velkých IP, který vypadá že posune možnosti her zas o kus dál a nedostane ani nálepku? Narozdíl od dalšího Halo?
-
-
Mě to také zarazilo !!! Já jako majtel Xboxu (ano vím že si s**u do bot) říkám, že nevím proč je kolem toho HALO takový poprask, hrál jsem 3 i Reach a jo je to technicky dobra hra, misty zabavna akce....ale takových her je....a příběh Halo mi přijde zmatený a hloupý. Prostě HALO je pořád stejná, sic kvalitní, ale obyč střílečka, která se stala oblíbenou dík prvnímu Xboxu, pořád to ovšem není nic nového pod sluncem a na zadek to snad nikoho posadit nemuze....To samé se dá říci o Most Wanted, ačkoliv tam ta kvalita není jistá....je to pořád to samé dokola. Innovativní, atmosferické hry jako The Last of Us či BeYond nic ??? Kluci co byly v LA asi nemaj rádi Sony no....
-
-
Na Beyond tu čpěli síru už v podcastu, takže to mě nepřekvapilo, že tu není. Last of Us se asi nelíbí protože ta holka je podobná Ellen Page, která v Beyondu hraje.
-
-
-
To jste snad dali každé hře na E3. *15*
-
To jste to dali v podstatě všem hrám co tam byli...