Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luxxo
    Tomb Raider - 5. brezen 2012 tak to aby uz bolo *3*
    • Inquisitor
      No to už bolo
      • Trol.diskuzni
        Captain Obvious? *3*
        • Inquisitor
          No jo nějak jsem to hned nepobral :). Za trest si dám mínus.
  • Planetside 2 nikde?

Winner Best of Show: Game Informer
    Best Shooter, Best Free to Play, and Best PC Exclusive: GameSpy
    Best MMO Game and Best PC Game: IGN
    Best MMO - Digital Trends
    Best Shooter and MMO - Flesh Eating Zipper
    MMO of the Show - Massively
    Game of the Show - MMORPG
    Editor's Choice - Polygon
    • Tak tak, Planetside 2 a End of Nations. Absenci infa dokážu pochopit, absenci nálepky nikoliv, minimálně v prvním zmíněném. *10*
    • Keyz
      Došly nálepky
  • RakeW
    Jako co Black Ops 2???

Ok, teď vážně. Překvapení se nekoná, marně jsem čekal, že jsem nějakou pecku přehlédl, nestalo se. Na druhou stranu silácký kecy o tom, že to jsou "všechny hry E3" jsou samozřejmě mimo. Mimochodem, u konkurence měli výběr ještě širší, ale hlavně tam nastrkali úplně všechno, o čem v červnu padla zmínka, bez ohledu na E3. Předpokládám, že hry, které mě z jejich seznamu zaujaly nejvíc, aniž bych je předtím znal, zejména Sacrilegium a New Union, na E3 vlastně vůbec nebyly, protože jsem o nich jinak vůbec neslyšel.
    • sleepless
      Sacrilegium bylo pritomno v podobe nekolika obrazku a product sheetu na flashce :) Bavil jsem se o hre s vydavatelem (TopWare), blize predstavovat ji budou az na GC v Nemecku. Do te doby ale stihneme o hre nejaky rozhovurek.
    • A Ty bys tam snad chtěl jet osobně na takovou akci? To je podle mě zbytečné, všecko info je vždycky na netu a je pak jenom otázka jestli Ti ty davy lidí stojí za tu chvilku vyzkoušet si hratelnou verzi, popř. si nakrást dárkových tašek. *15*
      • Veskoslav
        Mě to baví na takové akce jezdit. Nejezdím sám:)

Třeba loňský Comic - Con 2011 v San Diegu byl luxusní:-D
        • Jezdíš teda s princeznou Leiou? *15*
          • Veskoslav
            Ne, ale skoro jsi se trefil. Spolužák měl Darth Vader, já měl akorát Jedi oblek (klasická tunika+ hnědá kápě, půjčené). Ale po pravdě jednou stačilo:-D Ale zážitek na dlouho.
    • zapomělo se na náš Carrier Command, ten bych vůbec nepodcenoval...
  • Rayman a The Cave jsou vizuálně skvostnými uměleckými díly. Jsem rád za tenhle návrat malovaných her.
  • Máte tam drobnou chybičku, na Carrier Command pracuje pražská pobočka BIS, nikoliv brněnská. Ta dělá na Armě 3 a před tím pracovala na přídavcích k A2. *3*
    • sleepless
      Pardon, opraveny.
  • Nejlepsi hry vystavy? Mi skoro pride, jestli to nejsou vsechny hry vystavy? Dyt sem jich skoro vic nezaregistroval :)
    • Keyz
      To vypadá,že měli moc značek tak to dávali na počkání.Jako když se řekne Best of něco,tak si představím pár věcí celkově anebo v dané kategorii.Je to přece Best of a ne,kam to nalepím tam to nalepím.
      • Jestli to nebylo tak, ze pojdme, nalepime to schvalne uplne vsude a Davidovi Cageovi nedame nic! :)
    • Az na Beyond, koukam, coz je za danych okolnosti trapne... :)
      • sleepless
        Viz posledni podcast. Hra nas proste nijak zvlast nezaujala, tot vse. Je to nas vyber :)
      • Black_Hand
        rrreeevenge is a dish best served cold...i kdyz tedy pochybuju, ze by to jediove v redakci pripustili :).
        • To asi pripustili, kdyz ve vyberu muze byt takova ubohost jako Most Wanted a Beyond ne :)
  • Trol.diskuzni
    Výběr mi připadá velmi dobrý, až na jednu hru...

HALO 4 - OMG, vždyť tady už tak dva roky vychází furt články, jak už to výjde a tehdy bude demo a nebude támto a blablabla... Že vás ten entuziasmus ještě nepřešel, divím se. *7*
    • Tak na Xbox jsou jen tři možný zdroje nadšení - Halo, Gears, Forza, takže něčím se musí Xbros panderovat.
      • jindra.veliky
        no jestli jsou toto tituly kvuli kterejm bych si mel koupit xbox......to Microsoft mohl slevnit konzoli klide na 1 euro a stejne bych si ji nekoupil *6*
        • Tak já osobně bych si X360 nekoupil. Nakonec to vidím spíš na PS3/WiiU, až bude vata.
          • jindra.veliky
            Wii U se mi libi ale prijde mi docela blby kupovat stejne (mozna min) vykonou konzoli na jeden rok. Mozna dva nez prijde PS4 a novej xbox.
            • Tak já zase nehrál nic z konzolových exkluzivek této generace. Takže klidně bych se mohl s klidem prokousávat PS3 hrami i když by bylo venku třeba PS4.
          • Trol.diskuzni
            Já radši koupil Xonar Essence ST, než topinkovač. *2* *2* *2*
  • Když vidím v nadpisu článku E3 tak už mě to začíná silně nudit. Další článek o hovnu, ještě tam přidejte Far Cry 3, přejmenujte to na "Všechny hry výstavy" a máte další článek.
  • Nikde tu nevidím Dust 514 ani God of War:Ascension a The Last of Us sem nedat velká chyba koukám že asi nikdo nevlastí PS3 v Games.cz :D
    • Malleth
      Spíš nenašli jejich stánek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit