Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já radši hotový hry už při vydání...
  • Uvidíme, jestli se vyloupne nějakej DX11 patch.
  • No ale já to neporovnávám, já mluvím o tom že již od dob Morrowindu ( od dob kdy ve firmě Bethesda začal zastávat funkci Todd Howard) je TES více a více cíleno na konzole a to i přesto že v době morrowindu měla pc verze nejvyšší prodeje. Proč tedy bethesda místo toho aby podporovala pc hráče cílila svou hru více a více ke konzolím tak aby jejich podíl rostl (ale na úkor pc hráčů).

Jak jsem psal, jeví se mě to stejně nepochopitelné jako by Valve z ničeho nic všechny své hry přecílila na konzole a podpora pc by díl od dílu klesala.

Jak může Bethesda tvrdit že podíl pc hráčů jejich her klesl a tak jsou jejich hry tvořeny pro největší komunitu (tu konzolovou) když oni jsou ti kdo za to může.
  • Děkuji uctivě. *1*
  • 9
  • a prvé dlc sa bude volať Spear and Armor, cena 400MP *1*
  • kotty
    Myslim, ze za dob Morrowindu byl podil trhu PC vs. konzole uplne nekde jinde, to nelze porovnavat se soucasnou situaci. NA druhou stranu, jakozto PC hrac, bych byl taky radsi, kdyby uprednostnovali PC verzi oproti konzolim, ale takovej uz je zivot :)
  • MickeyMutant
    Co je to ten "Cretin kid"?
  • sleepless
    Proto je tam slovo "třeba" quick save/load, ve smyslu například. A levitace byla vztažena na Skyrim, nicméně jsem to pro jistotu upravil doslovně, aby nebyl nikdo uveden v omyl. :)
  • stejny jako vsechno multiplatform co ted vychazi, grafika 8800 GT a vic a 2gb ram procak klidne aji P4
  • DirectX ?
  • Ano, ale ať mě netvrdí že Morrowind měl víc prodaných kopií na Xboxu než na pc. Vždyť to byla její konzolová premiéra, podobně pak i ten Oblivion. Prostě je nepochopitelné že vývojaři hru více a více směřují směrem ke konzolím a to i přesto že pc zas o tolik nezaostávalo v prodaných kopiích.

Je to jako by Valve udělala z HL3 z ničeho nic hru jasně cílenou na konzole.
  • No a? Tvůrci hry s tím nepočítali, tak to neměli ošetřené. S cheatem dohraju téměř jakoukoliv hru mnohem rychleji, než její autoři počítali. Kromě toho není chyba hry, že je v ní levitace, maximálně může být vnímáno jako chyba, že je dostupná na nižších levelech, případně je tam dostupná ve verzi, která umožňuje pohodlné cestování.
  • 1) to samé co píše Dworkin 2) jde o glitch ve hře, ale žádná hra není bez takových chyb, takže si to nech od cesty. 99,9% hráčů tento glitch nepoužila.
  • Spades
    V oblivionu se dalo pomoci modu s levitaci dohrat zakladni linii pribehu asi za 5 minut...
  • Jinými slovy jsi viděl nějaký speedrun a zkusil jsi to taky. Nikdo, kdo tu hru nehrál a neviděl nebo nečetl, jak se to dělá, by za dvacet minut mainquest neudělal. Já jsem ve hře strávil poprvé cca 60 hodin a vyhlídkové lety nad krajinou (levitate a boots of blinding speed) jsem si nechal až na samotný závěr. V tom je ta hra úžasná - můžu si dělat, co chci, kdy chci. Akorát si musím umět poručit.
  • Hlavnu pribehovu linku Morrowindu som dohral behom 20 minut, len vdaka levitacii (a strasnej spusty alchymie) na lvli 2. Mozno to tak nevyzera ale je skutocne zazivnejsie najst si cestu hore na strmy kopec ako si nanho proste vyletiet.
  • No pročpak asi, protože na konzole se v současnosti vyvíjí primárně a nezáleží na kvalitě zpracování, ale na množství prodaných kusů. To sice chápu protože se do vývoje takových velkých titulů zapojuje obrovské množství lidí a finanční nároky na vývoj jsou rok od roku vyšší. A čím víc platforem tím lépe co záleží na kvalitě vždyť na PC vydají s obrovskou slávou editor a komunita se bez nároku na honorář ve svém volném čase pustí do vylepšování a oprav chyb ubohé konverze. Lidi si to vyladí, dodají nově věci a možnosti a po pěti letech fanouškovské práce přijde Bethe$da sebere zadarmo nejlepší nápady a vydá za těžký peníz další díl který komunita opět s chutí nakoupí a opraví. Nekonečný koloběh. To jsem nějak odběhl od tématu tak nic. *4*
  • no nevim.. piranha hry mám rád, ale realněji to na mě nepusobilo.. snad jen více osobněji.. TES je hodně o detailu.. Gothic a Risen byl zase spíše příběhovější.. ty hry si jsou podobné ale zároven odlišné :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit