-
Když to člověk tak čte, tak prostě lidem se nezavděčí. Dá se vysoká známka, lidé se můžou zbláznit. Dá se nízká známka a lidé se opět můžou zbláznit....Proboha to jako tahle "hra" nemůže dostat nízké hodnocení protože si to anonymní nuly jako SkyrimjeZlo a spol. nepřejí? To jako prvně Vás musí v redakci požádat, zda-li souhlasíte s hodnocením i když většina z Vás to ani nehrála? Nebo co si přejete? Aby to Grygar nedostával? Ještě se tu zatím neukázal žádný hlupák, co by začal rozebírat jeho vzdělání. Ale to určitě ještě přijde. Mimoto. Skyrime, 15 hodin je docela dost na Skyrim, aby jsi pochytil hlavní herní mechanismy atd. A pakliže zbytek hry je stejný jako těch 15 hodin, tak se podle toho hodnotí. Nebo mi chceš při své hlouposti namluvit, že recenzenti všichni dojeli GTA V a dali mu za to absolutní hodnocení? Obzvlášť ty recenze, co mají jednu stránku a nejčastější slovo Amezing.
-
-
Zdá se, že je to takový hráčský fenomén. Přitom se po internetu válí taková kvanta recenzí, že si každý může najít tu svou (nebo podle svého gusta). Přesto se tolik lidí může podělat, když to nedostane na nějakých games.cz přesně takový číslo, jaké by si dotyčný představoval. Pochybuji (či spíše doufám), že jsou ti lidé natolik omezení aby nedokázali akceptovat jiný názor -> musí to být trollové! :-)
-
Běž se spláchnout do haj*lu proboha. Jak je Skyrim prohnilý poznáš cca po 30-40 hodinách.
-
-
Bla, bla a ještě jednou bla. Copak. Kvůli Skyrimu Tě matka opustila, že máš na něj takovou averzi? A jestli 30-40 hodin strávíš u shnilé hry, tak jsi asi nemocný:) Protože hrát něco, co je podle tebe shhnilé, strávit u toho 5-6 odpoledne a pak říct. No je to shnilé, to mi přijde docela dost divné.
-
-
btw ted jsem se schvalne dival, v recenzi na skyrim tu je uvedeno, ze nahrano meli kolem padesati hodin
-
Teď si představ, že by se nedávala žádná známka *8* To by se přímo pos**li *1*
-
-
Ale bylo by to nejlepší.
-
-
Já bych za to byl vděčný. Nezajímá mě číslo, ale recenze a názor člověka co to hrál a u kterého vim jaký má preference.
-
-
-
-
Je smutné takto se mstít a hlavně se mstít ya něco, co se vlastně nestalo, nebo aspoň nestalo tak, jak si to nekdo vzklada. Pracovně vytížený člověk nemohl poskytnout rozhovor dvou pissalkum z horní dolní a to se nedělá! Od té chvíle ho budeme očerňovat a vydáme nařízení a na jeho hrách si všichni naši podřízení pěkně smlsnou.
-
-
I přes to že, jak všichni víme, "Revenge solves everything" bych v tom neviděl žádnou pomstu.
Prostě se mu to nelíbilo. Gothic je podle Lukáše taky ptákovina a pro řadu lidí (včetně mě) jedno z nejlepší RPG, co kdy vzniklo. Já si zas myslim to samý o Skyrimu. Nezavděčíš se všem prostě. -
-
Tak tak. Grygar třeba taky v posledním FC říkal, že Killzone je píčovina. Podle mě není.
Ale takhle nízký hodnocení jsem fakt nečekal. :> -
-
Killzone že je co? Heretic!!!
-
-
píčovina !!!
-
-
-
-
-
fanboys by si meli uvedomit, ze kdyz se pseudohra uz v zarodku zredukuje na jedinej aspekt (pribeh), kterej kulha na obe nohy, ze z toho zadna revoluce neni a nebude *6*
-
-
Já osobně jsem PC hráč, ale kvůli práci na překladu používám i kolegovo PS3. Přehrál jsem Heavy Rain a moc se mi líbil. Nyní jsem viděl celé demo Beyond a také se mi moc líbilo. Z toho vyplývá, že i když nejsem fanboy konzolových her a žádnou revoluci jsem opravdu nečekal, tak se mi hra zdá zábavná a rád si ji zahraji. Nějaká věc ve hře by mě musela opravdu velice zklamat, abych souhlasil s recenzí Lukáše, s čímž opravdu nepočítám.
-
-
tak urcite, vyhodit 1250 korun za pseudohru/pseudofilm, co zabavi na jedno odpoledne, to je punk *5*
-
-
No tohle je pěknej nesmysl... na odpoledne to je pokud přeskakuješ videoskevnce a pořádně neprozkoumáš každou možnost (viz HR). Pokud neumiš anglicky na to aby jsi to pochopil, je too problém tvůj a ne hry...
-
-
Souhlasím, angličtinu to chce mít alespoň trochu na úrovni. Jen si myslím, že kdyby Lukáš stál o recenzi Beyond, tak by si přehrál i celé Heavy Rain a ne jen demo. Myslím, že o takový druh her nestojí a logicky, když ho taková hra nebaví, nemůže dát vysoké hodnocení. Já jsem ohledně Heavy Rain a Beyond celkem lhostejný, ale HR byla prostě parádní hra, tudíž nepředpokládám, že by Beyond klesl na úroveň, jakou to ohodnotil Lukáš. Více mohu říci, až si zahraji plnou verzi. A pokud Lukáš hodnotí střed jako 5, tak většina lidí bere 5, jako slušně podprůměrnou hru, v dnešním světě je bohužel střed nastaven na 7, což je divné, ale je to tak. Když vidím, jaké recenze se v poslední době na games píší a že hra jako Fifa 2014 dostane 8/10 a F1 2013 6/10, přitom v té formuli je více nového, tak něco není v pořádku.
-
O angličtině nejspíš nejde když hra vyšla s českými titulky :) Ale rozhodně hra je víc jak na jeden den. A vezměte si kolik utratíte třeba za nový blu-ray film, který vás zabaví max na 2 hodiny?
-
-
Beyond ano, ale Heavy Rain nemyslím, hrál jsem ho anglicky a nevím o češtině.
-
-
-
-
-
-
dekuji za recenzi.. pomerne se s tim ztotoznuji.. jen tak dal.
-
uf to mi odlehlo že nemam konzoli
-
Dneska jsem koukal 10min. na stream jak to teda vypadá. A uznávám takovou ptákovinu jsem neviděl.
Scéna 1) Plujeme si ponorkou do tajný základny. Do toho probíha dialog na úrovni mateřský školky.
Scéna 2) Chytili nás. Mučej mýho parťáka. Chtěj mučit mě.
Scéna 3) Infiltrujem tajnou základnu. Hmm jak to asi dopadne. Dívíme se společně se streamerem.
Nemluvim o tom jak strašně strnule všichni ti highend panáci vypadaj. Vypínám, odcházím. -
-
koukam ze david cage se drzi sveho stylu scenaru co absolutne nedavaji smysl a clovek se musi od pulky zacit rezat smichy z premiry absurdity. porad je to ale smich, takze neco z toho clovek ma.
-
-
Asi tak Blacku. :)
-
-
Vzdyt , jako interaktini film s moznosti omezene hratelnosti to snad tak spatne neni nebo ano ? *7*
-
-
To asi jo, někoho by to mohlo bavit. Ale tady jsem spíš narážel na to jak hrozně, špatně byl tenhle kousek hry vysatvěnej. Jen se dostaneš do bodu 3) tak najednou víš, že všechno co uděláš má nulovej význam, protože tě prostě chytěj.
-
-
A kdyz si vezmem , ze vlastne se neda "prohrat" , suma sumarum v leccems mozna i pravdu jaksi mas.
-
-
-
-
Ja Grygarovi verim. Od isteho casu nenavidim hry, ktore davaju slobodu rozhodnutia a potom mi v momente daju do drzky tym, ze mi nedaju na vyber. Zacalo to s Mass Effect 3 a vyvrcholilo v CoD Black Ops 2. J*bem ja aj take hry kde aj tak rozne rozhodnutia vedu k tomu istemu vysledku.
-
-
myslím, že na tomhle Grygarova kritika zrovna nestojí. A já jsem rád, že hejtuješ žánr a né samotnou hru. *3*
-
-
Dalsi Ps3 sra*ka a parodie na hru. Celkem jsem o tom premejslel, ale nektery recenze davaj i 3/10, tak si radsi koupim novej Splinter cell, kterej je prej slusnej a hlavne je to HRA *1* *15*
-
-
Je vidět, že butthurt sonyggers rozdávají mínuska jak diví. *1*
-
-
Jo protoze se pres slzy na nic jinyho nezmuzou. Tolik let hru oslavovali, pocitali polygony hlavni postavy a machrovali s 30 000, ale polygony jaksi dobrou hru neudelaly. Soumrak Ps3 hrani, nebyt TLOU tak je posledni dobrou velkou hrou Uncharted 3 z roku 2011. Jinak ji skoro dva roky nic poradnyho nevyslo. *1* *15* Ani uz nevyjde, je to mrtva konzole. Ale porad lepsi nez pc.
-
-
jen tento rok vyslo god of war, thd last of us , beyond ,rain a jedna paradni plosinovka od japan studio na kterou si nemuzu vzpomenout , co vyslo tenhle rok na tve oblibene platforme? Soude podle tveho komentu to bude xbox...
-
Ono na ps3 je celkově špičková tvorba jen od naughtydogu. Ostatni sou sice taky dobrý hry ale zase né takový pecky jako z nich sonyboyz dělaj. Kdo nehrál killzone, infamous, motorstorm atd. zase tak o moc nepřišel.
-
-
Jo to souhlas, Unbcharted serie je vyborna, Killzone jakz takz ujde, inFamous je tezkej prumer, kterej si GTA dava a Motorstorm me bavil ale jednicka byla jenom tech demo s jednim druhem trati. A zbytem me bud nezajima nebo jsou to sr*cky.
-
-
Metal Gear 4, donedavna Ps3 exkluzivita je podle tebe s*acka?
-
-
-
Pres pocitani polygonu tu jsou pc hráči...
-
-
-
-
Cekal snad nekdo ze to dopadne lip ? ,,Interaktivni film-hra,, se vzdycky jednou za par let vynori, je z toho propadak a pak je zase na chvili klid. Snad jen ti, kteri predchozi pokusy tohoto zanru nezazili, mohli byt optimisti.
-
-
Jedinej, kdo kdy dokazal vyborne spojit film a hru byl Westwood a u tohohle modelu to taky melo zustat. Nikdy nepochopim, ze tenhle styl uplne zanikl.
-
-
tak westwood delal trosku neco jineho nebyl to interaktivni film kazdopadne stebou souhlasim. strasne me stve ze uz se podobne filmecky co jsou hrane ve hrach neobjevuji. pritom rozpocty jsou vetsi a vetsi. nedavno jsem si zase spustil red alert a filmecky jsou uzasne jednim slovem:) najde se tam i dost hercu co hrali ve znamejch filmech. jen cekam kdy se objevi nejaky kikstar projekt s touhle tematikou. uz vidim ty mety kdyz dostaneme xpenez obsadime herce y a kdyz xxpúenez tak zase yy herce:)
-
-
JJ myslel jsem spojeni filmu a hry, interaktivni film je neco jinyho. Chtel jsem tim rict, ze to fungovalo dobre spis oddelene, nez smichane a ta plus motivace navic dohrat kazdou misi, jen aby clovek videl pokracovani filmu byla proste uzasna. A zrovna ten Red Alert nebo Tiberian Sun je asi nejlepsi priklad. Uz jenom ten zakladni napad, vymazat Hitlera strojem casu a dostat rusy na kone, to jeste meli proste vyvojari koule...
-
Red Alertu to slušelo protože to mělo celkově komickej nádech ve vážnějších hrách bych béčkový herce opravdu nechtěl.
-
-
Komickej nadech to melo maximalne v tom, ze Rusove tam mluvili anglicky, jestli se teda bavime o jednicce. I kdyz ten konec za ne teda malinko mel komickej nadech, presto to byl jeden z nejlepsich koncu, co jsem kdy videl.
-
-
-
-
-
hmm, tak jsem precetl a dojem mam podobny. je hruza jak se david cage boji delat hry (vyjadrovat emoce hrou nikoli polygony) a utect k filmu, ktery stejne neumi. co jsem zatim z beyond videl, tak mi prijde na urovni nadprirozeneho thrilleru na hallmarku. semtam se dobra scena najde, ale vetsinou je to celkem ubohy. na druhou stranu se tentokrat, semtam Cage dokaze oprostit od QTE a zavest nejakou smyslplnou mechaniku, dokonce i dobre napady. jednoduchy priklad za vsechny muze [spoiler]kufr zasekly v jinem patre vytahu, nez jste, ktery zabranuje v zavreni dveri privolani vytahu. aiden muze proplout do sachty, sestoupit patro, odpalkovat kufr a vse ok.[/spoiler] TO je pekne, a jde o opravdovou mechaniku, na necem takovem a vzacnych prvcich Beyond by sla dobra hra postavit.
zatim z toho mam ale typicky Cageovsky pocit: "je to tak spatne, ze je to az dobre."