-
No, odhaduju že jsem někde před koncem a musim říct, že je Beyond pro mě velkým zklamáním. Když vývojaři podřídí všechno příběhu, ten příběh by měl stát za to. Tady to tak bohužel není.
Je to navíc o to horší, že je vyprávěnej na přeskáčku. Tím se z každý scény v podstatě vytrácí jakýkoli napětí. Nejen že si pak těžko vytváří k postavám vztah, ale hlavně to odkrejvá, že vaše rozhodnutí nemůžou mít na děj žádnej vliv.
Hra za Aidena navíc není tak zabávná jak by člověk očekával. Žádný hraní s interaktivním světem se nekoná. Prostě jen děláte co vám hra dovolí a kdy vám to dovolí.
Za mě 6/10. Pro srovnání Heavy Rain bych dal tak 9/10 -
-
Souhlasim se všim... Obzvlaste vypraveni na preskacku me fakt vytáčelo, nekdy jsem vubec nevěděl před/po jaky udalosti jsem... Posledni hodka a pul byla fakt parádní, zbytek čistej průměr...
-
-
Me hlavne zklamalo, ze akcni sekvence je vazne zprachrpostej QTE styl. To uz fakt zavani, necim hodne smradlavym. *7*
-
-
Tak ale toto je QTE hra. To je proste styl na kterem je postavena a vedelo se to od zacatku.
-
Tak v tomhle ohledu sem nečekal nic jinýho. K tomu filmovýho stylu to sedí. Nedokážu si ani moc představit jak by je jinak měli udělat. Klasickej soubojovej systém jako je například v GTAV nebo L.ANoire by je dost omezoval v choreografii a ta je ve většině soubojů v Beyond dost dobrá. Muselo s tim bejt hodně práce.
Navíc by to nehráči, na který evidentně taky cílej, nejspíš neskousli.
Je spíš problém v tom, že souboje postrádaj napětí díky tomu, že se daj většinou přežít bez toho abys něco zmáčknul. Narozdíl od Heavy Rainu kde postavy mohli permanentně umřít když si něco podělal. -
-
To je dalsi vec, tu bych ale se rozhodl tolik nevytahovat, to je o pristupu ... holt co ctu tak Fahrenheit to bohuzel neni no... *7*
-
-
-
-
-
Bohužel, když jsem hrál demo, tak mi přišlo, že tahle hra bude ještě horší, než Heavy Rain. Grafika super, příběhové napětí good, strnulé xichty v Heavy Rain OK, ale v Beyond? To už mohli něco udělat, snad v dalším projektu. Tahle hra ve mně nevyvolává pocit klopení na dřevo v den vydání. Počkám, až cena opadne a pak koupím a zahraju. Hratelnost v mantinelech není cool, raději měli natočit film, bylo by to asi lepší.
-
Tak kapitoly 12 (Jako jiné holky) a 14 (Navahové) jsou natolik příšerné, že se mi ani nechce věřit, že by jejich scénář psal stejný člověk, jako kapitoly ostatní (zatím jsem u 15.). Hlavně u čísla 12 – to se jedná o něco natolik vymykajícího jak atmosférou, tak i jakostí, že nechápu, jak to mohlo skončit ve finální hře. Ostatní kapitoly za mě ale dobré nebo velmi dobré.
-
-
To byly pro mě nejlepší kapitoly! Hru doporučují všem!
Grygare, Grygare .... za takové hodnocení by sis zasloužil facku.
-
-
Hlavně že v recenzi GTA V samé výtky a pak stejně 10/10, tak nevím nevím.
-
-
Srovnáváš jablka a hrušky.. jako 80% zdejších "diskutérů".
-
GTA je cisty mainstream pro primitivy.
-
-
pekna hra ,ale terba ju prať ako príbeh nie akciu mna to bavilo hodne ,len škoda že v hre pokazili dejovú liniu ktorá je prehadzaná a hrač ma z toho guľaš ... Viac by bolo lepšie keby to šlo zaradom od decka - puberta - vyspelá - vojačka a koniec
-
Hezká pětka, už se těšim, až si to pustim na youtube. Ne, fakt se těšim, jako film mě to zajímá, to neni trolling :)
-
-
Už to tam dávno je, pořád mi to cpe do: What to watch
-
My víme, 33.
-
-
pripomenulo mi to jeden z nedávnych recenzentských failov: http://games.tiscali.cz/recenze/resident-evil-revelations-hd-recenze-64019
Tak to dopadne, keď recenzuje niekto, kto k tomu nemá vzťah....
kto hral Beyond i RE: Revelations sa len smeje... -
-
*1* *1* *1* *1*
Tak když chceš "recenze" od někoho, kdo k tomu má vztah, tak si udělej v hlavě recenzi sám, dej si tomu 10/10 a máš to, ne?
Jo a recenzent nepotřebuje mít ke hře vztah, potřebuje ji pochopit. -
-
Posledni veta je samozrejme hloupost. Vztah ke hre/zanru je naprosto nezbytny pro kvalitni recenzi. Jinak to bude to jen vypis vlastnosti hry(ktery si muzes najit na oficialnich strankach) a ne recenze.
-
-
Ne, pro to je důležité právě to pochopení.
A víš ty co? Dá se předpokládat, že někdo, kdo hru chápe k ní má i vztah.
Ale pokud má někdo jen tvůj milovaný vztah ke hře, tak je to tak akorát fanboy.
A pokud jsi si nevšiml, tak většina recenzí na většině stránek jsou jen ty výpisy. Třeba místní recenze GTA5 toho byla dobrým příkladem. -
-
Nejak mi unika smysl. Dnesni hry pochopis za 10 minut hrani(cest vyjimkam). Tak o cem to mluvis?
Nesouhlasim ani s tim co jsi napsal ted. Mozna si jen nerozumime,mozna mame proste jiny nazor. Pokud nekdo ma rad RPG a z nejakeho duvodu nesnasi adventury,jak vypovidajici recenze od nej to asi bude, pokud skutecne bude hodnotit nejakou adventuru? Chapat ji muze jak chce,bez vztahu k adventuram to proste nemuze dopadnout dobre.
Nema to nis spolecneho s fanouskovstvim. Hra neni vec,neni to jako treba monitor,kde muzes suse popsat jeho vlastnosti a vsichni hned vi na cem jsou.
-
-
-
až nato, že Revelations je jeden z najlepších dielov Resident Evil a špičková hra......
-
-
Tak pokud jsi si ji koupil, tak musí být špičková, to je přece jasný, že jo?
A je dost dobrá... na 3DSku. -
-
práveže na 3DSku sa nedá hrať bez druhého analógu (+40 libier) a hrá sa i vyzerá o 3 triedy lepšie v konverzii.
-
-
-
-
-
stále lepšia hra ako tie nadhodnotené indie srágory.....ani jednu čo Grygar vychválil som nedokázal hrať dlhšie ako 10 minút pre ich detinskosť a repetitívne prvky. Jediná výnimka Hotline Miami.
Zase si tu niekto vybil nervičky na kvalitnej hre.... -
-
Hotline Miami tu recenzoval někdo jinej...
-
-
Tohle neni hra pro kazdeho a prumysl kteremu vladnou pifacky, (kupovane prevazne pubertaky) ma problem prijmout a ocenit neco tolik odlisneho.Ale komu se alespon trochu libil HR, tak at nevaha a na recenze vubec nedba.
-
Hm, tak teď už pevně věřím že Heavy Rain na PC nebude :D :D :(
-
-
To jsi na něj doteď čekal?
-
-
Ty ne?
-
-
asi nikdo ne ,krom tebe , nebo snad nejaka exkluzivni hra z pska vysla ne jine platformy?
-
Ja už to parkrat dohral, takze vim o co prichazis :)
-
-
A mne to teprve ceka, tak aspon vim na co se mam tesit. *4*
-
-
-
-