Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzpomene si ještě na tuhle prvotinu Quantic Dream? Možná je to jen nostalgie, ale pro mě jeden z nejintenzivnějších herních zážitků v životě
    http://www.youtube.com/watch?v=L__xNz8ipnk
    • Robotron3
      Omikron, Outcast a Anachronox. To byla pro mě taková trojka tehdejších absolutně a i do dneška best of akčních adventur :)
  • Baj baj :o(((
  • 5/10 heej ? ako ste prisli na takuto cifru nuz idem si to precitat
  • pekne skore, to je asi bod za kazdou hodinu cut scen prolozenych napaditou akci v duchu qte *5*
  • Hra ve filmu : Film o hře *2*
  • na GameSpotu 90..wtf ??
  • C-BEAM
    tento typ hier (filmové qte klikačky) nemusím a preto som Beyond: Two Souls nehral ale pri prezeraní walkthrough som sa miestami dosť bavil, niektoré momenty sú výborné. Nedokážem posúdiť hodnotenie ale je rozhodne odvážne.
  • Píšeš tu o "svojí recenzi". Jelikož jsem nic takového neviděl, neposoudím, jestli sis náhodou nespletl "recenzi" a "názor", nicméně pokud jsi opravdu recenzi napsal a tahle tě namíchla, pak jsi dobrý fanboy, ale mizerný recenzent.

Trocha novinářské teorie - podle názoru mnohých neexistuje nic jako "objektivní recenze", čistě ze samé podstaty věci. Existují pouze recenze dobré a špatné, podle kvality zpracování. Tady jde rozhodně o recenzi dobrou - jak se už píše jinde v komentářích - kvalitně podloženou a vyargumentovanou, autor si ji necucá z prstu. A dobré recenze jsou rovnocenné, byť se v hodnocení můžou lišit.

Kvalita recenze se totiž neměří na skóre, ani na to, jak moc se to skóre slučuje s tvým.

Zkus tuto teorii uvést do praxe v případě, že budeš nějakou (další) recenzi páchat v budoucnu. Bude se ti to hodit. Protože i v případě tvé recenze se najde spousta lidí, který "namíchne" a ty se nejspíš budeš muset bránit :P
    • Shoot, redakční systém mě omylem hodil jinam. Jde samozřejme o reakci na Honzeho hlody. Pardon za zmatek v diskusi.
  • Nechce pan Grygar recenzovat i the wolf among us, abychom měli porovnání s beyond?
    • KaloSaper
      Taky bych si rad precetl recenzi na The wolf among us od pana Grygara. At uz tady nebo v Levelu.
  • Jack1947
    Ty jo, to uz je fakt vrchol resit stale omilane ciselne hodnoceni, maximalne tak nesouhlasit a kor u tehle hry kdyz zalezi na cloveku a jeho pocitech. Jedna z mala her, kde se to myslim vztahuje ciste na individualni nazor a tak se nezbyva nez , postavit zase na stranu autora recenze (nic v tom nehledejte) . A respkt v tomto pripade bych to nak extra nehrotil, je jasne kdyby to sehral nekdo kdo se vyzna, zase by to bylo o necem jinem. Je to zbytecne ale minimalne pro obsah zdejsich diskuzi , fakt by to stalo za zamysleni, vzdyt znamka uplne tak vsechno neznamena, ze to nekomu nesedne nemusi nutne znamenat ze to nesedne kazdemu atp... Tedy jestli to nekoho bavi, resit ciselne hodnoceni tak prosim , mne ne. Chapu neni to GTA , libit se to vsm nebude, a na vyssi znamku to ze vseobecneho pohledu taky neni. Nejdrive si to chce zkusit, pak podle mne se ohradit na zdejsi ciselne oznamkovani. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit