-
tak to hodnoceni jsem fakt necekal, ale stejne predobjednavku nezrusim, musim to proste zkusit...
-
Holt nemusí každá hra se slovem "Souls" v názvu dopadnout skvěle.
Stejně si pro to ale zejtra dojdu. Už jen kvůli tomu abych viděl na vlastní oči, jaký to je. Hodnocení maj celkem širokej rozptyl. V zahraničí padaj i osmičky a devítky. -
Po přečtení recenze si teda musim postěžovat na číslo, i když to jinak nedělám. Jak může tak negativní text a zhnusení hrou připlácnout na konec průměrnou pětku, to je nějakej renonc *15*
-
-
No samozrejme kvoli produkcnym kvalitam. Aj napriek tomu ze ta hra je blba, hodnoti sa cely produkt - a produkcna kvalita je samozrejme sucastou produktu. A ta je pomerne spickova, preto sa ziadnej AAA hre ani neda dat horsia znamka ako tych 5.
-
-
Tedy blbost, ale pěkně udělaná blbost. Chápu :)
-
-
S pár silnými momenty, viz text.
-
yup, presne tak :)
-
-
-
-
Co to je sakra za recenzi?? Nekdy si rikam, jak jsou hodnoceni prehnane pozitivni a kdyz vyjde tato velmi kvalitni hra, dostane 5/10??? Takove hodnoceni dava games tem nejhorsim.. Prosim redakci o zamysleni se nad tim zda je Lukáš Grygar svepravny a mel by mit pravomoc vydavat recenze..
-
-
Za to se taky přimlouvám, pokud PAN Grygar takto hodnotí hry, nemá smysl, aby vůbec další hodnotil. Chápu, že to může být jeho osobní názor, ale tady píše recenzi za GAMES. Recenzent by měl být hlavně profesionál, nicméně o tom už měl PAN Grygar přesvědčil, že on jim není. Osobně nechápu, jak může takový člověk vůbec psát recenze, občas se to ani nedá číst.
-
-
Když tady urážíte web tiscali.cz tak vám to za 1.nepomůže
2.když se podíváte na jiné recenze ( i cizí ) tak jsou ty recenze podivuhodné někde hra dostala 9/10 někde 5/10 na několik málo stránka dokonce 10/10 ale všude se píše že je to spíš interaktivní film a podle toho jaký je to recenzi-sta tak to započte jako chybu a více lidem to právě přišlo jako chyba a mě osobně taky.. ale to záleží na člověku.. ty recenze jsou vlastně jen to podle čeho poznáme jestli je hra za bugovaná anebo totálně blbá a samozřejmě bližší informace.., o tom zdali se vám i potom hra líbí musíme vědět sami... -
-
Četl jsi text? Neřekl bych, že to je o tom, jestli recenzent bere "interaktivní film" jako chybu, ale spíše o tom, že ten "interaktivní film" je strašlivej brak.
-
Jinymi slovy rikas co uz vsichni davno vime-ciselne hodnoceni je nicnerikajici,zbytecne a jen flame podporujici.
-
-
Ako čítam názory hráčov tak väčšinou ju ľudia buď milujú alebo nenávida. Komenty na metacritic to potvrdzujú, prakticky žiaden stred. A to ma trochu nakoplo aby som dopozeral celú walktrough a zanechalo to vo mne skôr pozitívne dojmy, vizuál, detaily, ozvučenie, všetko vysoký nadpriemer, prezentácia príbehu je výborná, žial v samotnom príbehu sa Cage zamotal, stratil odstup a napokon i zdravý úsudok a pritom všetkom sa akosi zabudlo na hráča, ktorý tu hrá tretie husle.
Môj skromný názor: 7/10. -
Hra je to skvělá. To tato recenze je odpad...
-
Tak ty weby co dali nízká hodnocení, dali i nízká hodnocení heavy rain. Jo recenze jsou až moc subjektivní a recenzenti mají problém to odlišovat. Kolikrát jsem u recenzí dával i dvojí hodnocení, pro fanoušky a pro obyčejný hráče. Možná by to měli dělat takhle všichni. Třeba takový Shadow Warriors zde dostal 9/10 co???? hru jsem hrál a takovéhle hodnocení je zas hodně přemrštěné a všude se to pohybuje okol 5-6/10 to opět poukazuje na zaujatost. Recenzím můžeme přestávat věřit. To je také problém hodně brzkých recenzí, osobně si dávám raději na čas a hru opravdu dohraji a nechám si to i den dva uležet, ale to je v boji o čtenáře neefektivní i když je pak kvalita a důvěryhodnost někde jinde, ale to bohužel lide v dnešní době neocení
-
-
hodnocení je jen číslo. podle mě to lukáš v recenzi popsal dobře. tedy celkem přesně odůvodnil to nižší hodnocení a kde je u hry problém. to neznamená, že se u hry někdo nebude bavit a že z ní někdo nebude nadšený. však jen pracuj s informacemi. zdejší hodnocení 5/10 není takové hodnocení, jak hru budeš vnímat ty nebo já. jen jsme dostali informace o hře. díky tomu si člověk může udělat obrázek, co od hry může čekat. já osobně si hru koupím, ale až bude tak za 400,-
-
-
Jak jsem psal již dříve Lukáše považuje za jednoho z nejlepších herních novinářů, ale zde pravdu nemá, i podle některých dalších recenzentů. Některé to chytne a bude ta hra patřit mezi top. Já hru mám předobjednanou ve speciální edici a jsem si jist, že nebudu litovat jako tomu třeba bylo u posledním God of War, které mě zklamalo. Tam jsem si říkal, že bych peníze investoval raději jinam.
-
-
"Některé to chytne a bude ta hra patřit mezi top."
s touhle argumentací můžeš rovnou všechny recenze přepsat na "někomu se to líbit bude, někomu ne" a zavést jeden jediný hodnotící stupeň "fuck knows".
-
-
-
-
aha no dobre tu som skoncil
-
Hraj je perfektní, Grygar je úplně mimo, když takto hodnotí hru. Už ani jeho recenze nečtu... Hra mě bavila od začátku až dokonce, hrací doba asi 20 hodin. Nenechte se ovlivnit touhle recenzí, přečtěte si jinou a hru si určitě vyzkoušjte.