Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to prase dej do plátované zbroje, pod to kroužkovou košili a uvidíme.
  • Pouč nás *7*
  • *1* *1*
  • Zajimavý, že nikdo tady nemluví o hudbě, protože ta mi přijde parádní. Doufám, že bude stejně zapamatovatelná jako u Mafie.
  • Pleteš si to se Skyrimem, kde museli udělat mod i na inventář, aby se dal používat. Když nedokážete překousnout, že tam nebude magie, tak se se hrou rozlučte.
  • Jack1947
    Mě jenom mrzí že dnes už pověstné řeči o váze zbraně a pohybu v úzších prostorách asi padnou v prach úplně. Oni teda budou mít problém i s animacemi a nemluvě o zastaralém a bugovaném Cryenginu který taky není nějak extra vábný noo.

Jinak souhlas s tím že kdyby o sobě nedávali vědět častějc by zapadli, konkurence je velká ( i když ne zrovna na tohle téma) Indie vyvojář bit větší se musí snažit prosadit... a bez trochu toho hypu to prostě nejde.
  • Mart9
    O diskusích jsem nic nepsal.
  • Mart9
    No oni na E3 byli. Pouze se tady o tom nepsalo. Ale třeba na hrej z toho měli pozitivní dojmy.
  • Bacha. Na E3 byli, dávali rozhovory a ukazovali hru lidem...
  • Upřímně, kdo ty bobánky a jim podobné trolly bere vážně? Nikdo. O hře, již probírají vědí minimum informací, někteří to otevřeně i přiznají. A očekávají že je někdo vezme za slovo? Spíš se divím že ve zdejších diskuzích můžou přežívat.
  • i586
    To je pravda, ale zrovna tohle mě nikdy ve středověkých filmech nevadilo. Rozhodně míň, než nekonečný zásobníky apod.
  • klidně nebo i udělat to prostě pobožné. Proč ne, jsem sice ateista, ale udělat z toho nějaké posednutí démony, čarodejnice. Takový Salem v Česku. To by bylo super.

Mně se líbí jak mystiku používají např. ve Vikings, naprosto malinko, ale když zvěstovatel ohlásil smrt Ragnara(kurvaa ten byl cool, bude mi chybět), tak to prostě bylo kulervoucí. Parádní scéna.
  • ta hra bohužel nemá být zábavná, ale je cílená na HEMA nerdy s molitanovým mečem co si načetli 80 milionů stránek nudných historických žblechtů a cítí se jako elita světa---
    usekávání končetin pochopitelně realistické je, obouručákem se dá rozpůlit i celé prase jedním švihem----
  • Chidlink
    Třeba něco jako ve filmu Barbar Conan z roku 1982. Fantasy prvky jsou tam jen lehce a velice uvěřitelně. Takhle bych si to představoval i já.
    Jinak já si hru vůbec neplánuji koupit. Tohle by mě prostě nebavilo *12*
  • až někdo udělá GoT nebo LOTR mod tak to bude dobré, to samé pro MaB
  • ucho
    hypovat to teď nemá moc cenu (vyhozený peníze), bude stačit těsně před vydáním. a ono je těžký prorazit s takovou hrou, kde vizuálně nijak nevybočuje a neděje se tam nic moc na efekt. přednosti té hry se skrývají pod povrchem, o čemž se bude logicky mluvit hlavně až po vydání. tohle je ten typ her (neznámá značka), u kterých záleží i na tom, jak dopadnou recenze a jak se o hře bude mluvit po vydání.
    jinak e3 trailer už bude mít brzy milión zhlédnutí. to není vůbec špatné.
  • Ale jo mně se to líbí. Budu za kacíře asi tady, ale je škoda, že tam nedali nějakou mystiku. Neříkám draky, ale prostě nějaké malou magii, něco co by hráč třeba objevil od půli hry.

Představoval bych si ze začátku klasický středověk a pak objevit to mystično, udělat z toho pak nějakou malou, temnou špinavou fantasy na historickém pozadí.
  • abych dokázal jak jsou Witcher's Boys hloupí, tak si rozebereme souvětí: "Opravdu nepředpokládám, že se z toho stane fenomén jako Zaklínač nebo bohužel nedoceněná série Metro"...

Takže baví se o fenoménu Zaklínači pak pokračuje nebo Metro, kterému přidá přídavek nedoceněné, čili vlastně tím popře, že Metro je fenomén. Wau. Děkuji za tebe :)
  • Ach ti Zaklínač Fanboys... Mor herního internetu...
  • animace boje a pohyb po bojišti, nejhorší jsou větší bitvy, kde zvedají vojáci meč uplně stejně jak na spartakiadě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit