Přejít na výpis diskuzí
Bez brzkého odhalení by Kingdom Come třeba nebyla, říká Viktor Bocan z Warhorse
5.7.2017 | Ladislav Loukota
146 příspěvků
-
Na cely E3 kde meli sanci se ukazat a prezentovat, dostat se do povedomi, nebyli vubec.
Cely to krachne protoze si to nikto nekoupi, ne proto ze by nechtel ale proto ze nebudou ani vedet ze to existuje. -
Ja ti vam nevim, ja uz si jen beru popcorn a cekam na ten silenej shitstorm kterej se zvrhne hned jak tahle hra flopne
-
Na hře mi vadí jediná věc, animace, jsou fakt špatné.
-
Sice to sem nepatří ale poslechněte si tuhle hudbu (sice do toho mluví ale i tak).
https://youtu.be/RMqK9fDPmjM?t=949
Hodně mě to připomíná irskou hudbu. Fakt parádní "song" *14* *14* *14* -
Někde jsem slyšel, že chtějí dát po prvním měsíci 50% slevu na Steamu.
-
Je tam chybička. Asi to nebude dátum vydanie ale rozhovor.
-
Samozřejmě, že to realistické není. To je záležitost Holywoodu. Useknout někomu končetinu, nebo dokonce hlavu, je pořádná makačka i když na sobě dotyčný nemá zbroj. Soudě třeba podle toho, co o tom psal kat Mydlář.
-
A není to škoda? To si raději nezjišťuj nic o světoznámých umělcích. Hrozně často to byly pěkný sviňuchy a hova*a.
-
Ber to takhle, Vágnerová hudba je taky pořád dobrá... kreativní typy bejvaj nesnesitelný
-
Budeš to tahat z torrentu hned jak to vyjde ty ubohá nulo *1*
-
"Krajinu zužují vlci". Tak to sou dobrý vlci... *1*
-
Chybou celého KDC je Vávra, proto tu hru ignoruji a koupím si jí maximálně až bude na Steamu do 10€ . Opravdu nepředpokládám, že se z toho stane fenomén jako Zaklínač nebo bohužel nedoceněná série Metro...
-
Díky. Už jsem to zkoušel, baví mě to, 10 minut to není ani omylem a pokud si myslíš, že KCD bude bojová hra, máš špatné info. *4*
-
V tom případě přeju příjemnou zábavu s realistickým 10 minutovým mlácením se s jedním protivníkem.
-
Usekávání končetin do realistického středověkého souboje nepatří.
-
Je vidět, že pan Bocan nečte zdejší posměšné články o své hře. Jinak by žádný rozhovor nedával.
-
Jste se zapomneli zeptat jestli pujde Viktor nekdy do poradu Na Stojaka nebo bude mit v dohledne dobe dalsi stand up prednasku o AI ovcich.
Aspon do Fight Clubu by jste ho mohli pozvat. -
Drzim jim palce, hned jak bude na GOGu, tak kupuji.
-
Nevím proč se všichni ohání tím, že ten souboj má být realistický. Opravdu nevím, jestli to někde zmínili, ale koukl jsem na kickstarter a na oficiální! stránky.
"Our combat mechanics are the most challenging feature of our game. They’re based on actual 15th century techniques and designed in cooperation with medieval martial arts experts to be as authentic as possible." - "to be as authentic as possible."
Zažijte náš výjimečný bojový systém, který je ve hrách ojedinělý! Představujeme skutečné evropské šermířské umění, na kterém pracujemese zkušenými šermíři, kteří nám pomáhají s animací v našem „motion capture“ studiu a společně dekódujeme již zaniklé středověké techniky umění boje s mečem, které pak bude možné vidět a zažít v samotné hře.
Potřebujete čas k osvojení tehdejší techniky boje. Nemůžete jen přispěchat do boje a snadno vyhrát! Můžete se všelijak specializovat v různých bojových stylech a vybírat si podle toho zbraně: k dispozici máte meče, sekery, palcáty a mnoho dalších!
Ano, snaží se o zajímavý soubojový systém, který je založen na realistických technikách, ale že by měl být realistický? Musí to udělat v rámci možností. -
Nevim jestli je usekavani koncetin realisticke, ale kdyz se chlubi realistickymi souboji, tak tam snad maji zlomeniny koncetin a souvisejici animace a techniky jako pichnuti mecem do mezery v brneni.