Přejít na výpis diskuzí
BioWare naznačili odlišnosti dalšího Mass Effectu
8.2.2013 | Adam Homola
146 příspěvků
-
Ano mas uplnu pravdu vo vsetkom co vravis. Klaniam sa ti a staviam ti sochu v obyvacke. Len ta poprosim este o precitani vlastneho prispevku na ktori som reagoval. Kedze s terajsim si tam protirecis na celej ciare.
A kedze si tam bol pri vyvoji celej ME3 tak uz chapem odkial mas informacie kto co a ako a preco implementoval do hry. Nie si nahodou tiez spoluvlastnikom EA? -
kecy v kleci
-
Ještě doplním : ANo Kíllere, někde ten příběh pokulhává a je vidět změna původního konceptu. TO ovšem je věc druhá. A za druhé... Divil by ses co jsou dnešní vlády schopny dělat, respektivě neudělat pro své vlastní zájmy. A teda co by se stalo s tou aliaškou ? CO by udělali kdyby náhodou beze stop zmizela ? Začali by štěkat všude kolem sebe a vinit ostatní ano.... protože by si to neuměli vysvětlit. TO samé se děje v ME.. jediněj kdo tomu rozuměl byl TIM a Cerberus..
-
Killer a Viktor : Ustřelil ? Já nevím jestli jsme se pochopili, ale opravdu je tak důležité vidět trenink, který tam vlastně ani není ? TO že Yodu téměř odmítne a pak náhle uletí pomoc přátelům je ten zmiňovaný jedi trenink ? Ne neustřelil jsem... A taky jsem říkal, že ten díl je nejlepší, ale zároveň nejméně podstatný co se týče důležitých dějových linek. Ukamenujte mne, ale je to tak. Rebelové na ústupu, Luke otráven na Dagobathu.. Luke se dozví Kdo je jeho otec. Amen... CHci tím říct, že příběhově to bylo nejméně důležité, ale pro nás fandy byl ten díl nejlepší. To samé je ME.. 1 to začíná.. awesome.. dvojka jen vyplňuje mezeru mezi začátkem a koncem story...
Killer - Al Kaida bez bla bla... hele kolik ti je ? Tenhle argument je hloupěj, nezlob se na mě. Každý voják prý.... ANo každý naprogramovaný voják by to udělal. Ale SHep není obyč voják. Díky jeho rozhodnutím a instinktům ho aliance vybrala na první spektru... respektivě druhou.. A když ti ti kteřím sloužíš nevěří a nehodlají pomoc, příjměš nataženou ruku od Cerbera, pře v ten samý moment máte společné zájmy. Udělal bych totéž ! Protože v globálním měřítku, prohřešky cerbera jsou aktuálně menší zlo, než se nechat vyhubit reaperama.. A ještě opakuji.. Cerberus v 1-2 nebyl tak EVIL jako ve trojce.. to je podstatné !! -
Každému remcalovi kterému se nelíbí dnešní hry nechť je nehraje a všude o tom nemele. Třeba si hrajte nějakou retro sra*ku a nepruďte dnešní hry jsou nejlepší co kdy byly
-
+ hrozně se opakující vedlejší mise. A nudná jízda s tím transportérem
-
Ty máš dost, sci-fi je všechno kde se lítá do vesmíru, jsou tam roboti, nebo plazmový pušky, tak je to jednoduchý.
-
Jaký koridorový FPS (když už tak TPS), ME navíc nikdy neměl být RPG hrou, ale akcí s možností rozhovorů atd. navíc RPG není jen o nudném rozdělování bodů. Já se sice u ME 1 bavil, ale já i každý koho znám má radši ME2
-
Nemuzou dat mezery. EA overlord rekl, nova hra kazde 2 roky, tak to tak bude. At je to sebevetsi zmetek a nedodelek. A proc pridavat nove znacky, kdyz ty stavajici se daji tak krase dojit i nekolik let? Bohuzel, to je dnesni realita. A studia, ktere to delaji, jak pises, se daji spocitat na prstech jedne ruky (CD projekt Red napr.) Diky bohu za kickstar, ktery ted nastartoval par zajimavych her, ktere by jinak nemely sanci. Skoda, ze nevysel Nexus 2, ale to uz je na jine tema.
-
Osobne si myslim, ze univerzum ME je dostatecne bohate a rozsahle, ze se z neho da vypravet spousty pribehu, ktere nebudou mit s linii Sheparda nic spolecneho.
Takze s novou hrou z tohoto sveta s novou hlavni postavou nemam nejmensi problem. Ted uz jen doufat, aby to nezpackali. -
Teda promin, ale zakoncit jednu z nejlepsich trilogii v herni historii takhle stupidnim koncem a neocekavat reakce a jeste se divit a delat urazene, kdyz jim to hraci vmetou zpatky do ksichtu, to svedci jedine o tom, ze Bioware museji byt totalne mimo realitu. Ale to byla jen tresnicka na dortu. Naprosto dementni vedlejsi questy zalet tam a tam, oskenuj planetu a vrat se, recyklovane mapy z MP, na ktere nahazeli tupe vojaky Cerberu a nazvali to vznesene N7 mise, to vse jsou veci, ktere tu hru srazeji hodne, hodne pod ME1 a i ME2 (na ME2 mi vadil jen pribeh, jinak ta hra byla opravdu dobra).
Zajimave, ze uplne stejne se zachovali v pripade DA2, kdyz jim hraci, opet opravnene, vmetli do ksichtu, co za zmetek to je.
Ale to hlavni, se teprve uvidi. Situace s ME3 mne presvedcila, ze stale existuje vic normalnich lidi nez biodronu. A vsechno toto se jim podle mne seredne vymsti u DA3 a dalsiho ME. Rozhodne pocitam s mnohem mensim poctem predobjednavek a s velkou opatrnosti hracu, kteri si nyni pockaji na nepodplacena hodnoceni a ne na tzv. profesionalni, ktera hazela hodnoceni 9/10 a vice aniz by zminila JEDNINY nedostatek ve hre. -
Jo, s tim DLC Arrival tomu nasadili korunu.
-
Teda to je fakt logika. Takze Al Kaida nyni bez Usamy je vlastne v poho a jsou to skveli hosi, ze? Heh a Jacob jako svedomi, jo? A copak dela nas slavny Jacob, kdyz se dozvime, co delal Cerberus malym detem? Co vlastne dela Shepard? Nic, jen odkejve Mirande ty neskutecne kecy, co ma.
A ne, duvod, proc Shepardovi nepomuze Aliance je, ze to psal totalni trotl. Ukaz mi jakoukoliv vladu, ktere zmizi statisice, ne-li miliony lidi a ona s tim NIC nedela? Predstav si, ze zmizi obyvatele rekneme Anchorage na Aljasce a vlada USA to svede na Somalske piraty? Uchylne, ze? A presne to se deje v ME2. Opravdu nechapu, jak muze nekdo obhajovat tak stupidni "pribeh". -
No jediny, kdo tu mele hrusky z jablkama jsi ty. Testerovi je pribeh a konec u zadele, ten ma otestovat, jestli to funguje a pripadne najit bugy. A ne, kdepak, vlastne Bioware je totalne nezavisle, absolutne nemusi delat nic, co jim EA rekne. Zadne deadlines, zadne implementace MP, zadne vytrzeni dulezite postavy a jeji prodej jako DLC.... Typicky priklad Biodrona.
Aha, hater obrazek jo? Zajimave. Co takhle nejaka inteligentni reakce? Ale to se asi nedockame, ze? Protoze jeden obrazek presne vystihuje stupiditu konce ME3 a to biodron nerozdycha. -
Myslis artistic integrity stylem vezmeme konec z Deus Ex a zkopirujeme jej 1:1?
http://www.youtube.com/watch?v=6nQKBeOk3wc
Jo, jo, jeste stesti, ze ma Bioware sve verne Biodrony, co by si bez nich pocali. -
lidstvo by melo zneuzit reaperskou technologii, vylepsit ji shepardovou DNA a zacit utocit na ostatni rasy, vy jako zastupce nektere z napadenych ras by jste pak celili utoku novych reaperu ovladanych lidmi
-
Killer: Zahraj si tu dvojku znova, evidentně si to špatně pamatuješ. Samotná postava Jacoba tam stojí jako svědomí Cerberu - Cerberus byl v dobách jedničky pod úplně jiným velením. Je ti řečeno, že TIM zrušil a zakázal všechny nehumánní projekty a snaží se sloužit zájmům lidstva. Důvod, proč Shepardovi nepomůže aliance/rada je ti několikrát omlacován o hlavu a to právě Jacobem a Mirandou. V ME2 prostě Cerberus nejsou ti zlí, minimálně ne do závěru (nebo se to alespoň snaží Shepardovi namluvit).
BTW, Impérium vrací úder je většinou komunity považováno za úplně nejlepší díl ságy, takže v tomhle jsi celkem ustřelil. *15* -
Asi jsme se nepochopili. Konec v psané podobě není problém, resp. to nebylo něco, co by EA zpackalo. V tomto ohledu podle mě EA nijak do práce BW nemluví, dokonce bych řekl, že BW je jedno z nejvíce autonomních studií s klasickým produkčním modelem. Problém bylo to, že nezbyl čas/peníze ten scénář dostat v podobě cutscén do hry... Tam už EA vinit můžeme.
-
ani za dva
-
Konečně někdo, komu ta absurdita existence dvojky připadá také vtipná. Ale vtipnější je, že jedinné pojítko se zbytkem, je DLC