Přejít na výpis diskuzí
BioWare naznačili odlišnosti dalšího Mass Effectu
8.2.2013 | Adam Homola
146 příspěvků
-
Nechcem chranit EA to urcite nie. Ale ako firma jej ide urcite o jedine, a to zisk. Pre lasku od fanusikov to nerobi ziadna z nich. Bohuzial ale to by som ako majitel podobnej firmy robil zrejme rovnako. Ako hrac to vnimam inac ale biznis je biznis.
D3 som hral len na xboxe a veruze ma to sklamalo. Cakal som pokracovanie dvojky ale ten FEAR effect som tam vobec necitil. Hodnotit celu hru zase nebudem kedze to bolo len demo. Ale po hre siahnem jedine ak bude v akcii. Co vsak vdaka EA nebude tak skoro :P -
koniec ME bol ukuchteny Hacom a Hudsonom zatial co zvysok teamu bul vymknuty pred officom...
-
Presne tak, EA svojimi deadlinami a budgetom zrujnovalo uz nejednu znacku...
Zoberte si taky DS3, skalny fanusikovia z DS1 a 2 chely skvelu hororovu atmosferu a dobry dej no miesto toho dostali spoluhraca a bezhlavu akciu stylu GOW, zatial co EA si na nete hlada 85+ review, fanusikovia tomu davaju tak do 75%.
Pre EA nieje dvolezity spotrebitel ktory znacku pomohol splodit ale ta banda deti co naskocila na hype vagon a je ochotna cvakat nehorazne sumy za tieto takzvane masterpiece... -
Skor nez peniaze boli hlavnym dovodom ME3 konca v akom sme ho napoprve dohrali zrejme ten "deadline". EA sa uz raz podvolila a nechala hru prelozit, zrejme po druhy krat to uz nepripadalo v uvahu.
A ja tiez suhlasim s tvrdenim, ze ani samotny Bioware s tym koncom nesuhlasil. Lenze casu nebolo a museli to vydat. Mozno si mysleli, ze to prehrmi a bude ok. No ale to je jedno.
Napisal si to velmi pekne inac.
Aj ked mi prvotny koniec pokazil velmi chut dalej hrat ME3, s odstupom musim potvrdit, ze ako hra nema chybu a jedina vada bola vtedy ten koniec.
No nic skoda polemizovat o takychto veciach ked to su aj tak nepodlozene veci. Hlavne pre mna je, ze ME ako take zije dalej :D -
prequel o eventoch ktore su uz v univerze ME su zname by bol strata casu, prequel ineho cyklu by bol taktiez strata... mid-quel by bol zbytocny z rovnakeho dôvodu, jedinou alternativou je sequel ale tu mas zase kravinu zvanu ending ME3 ktory vedie 4 rozdielnymi cestami teda 3 ak berieme za canon iba cesty robene vdaka Cruciblu.
P.S: Valka prveho kontaktu by trvala asi tak dlho ako Rambo Countdown na youtube... -
nebo by mohli vratit kvalitu tech her, aby to clovek mel chut hrat dyl nez tech 5 hodin a neodchazel z toho s pocitem, ze si za ty prachy mohl koupit neco jinyho a lip by udelal
-
Aspoň že tak ..
-
ME4 nemá vyjít příští rok...
-
EA nemluví BW do obsahu, EA si vynucuje věci typu multiplayer... Zároveň samozřejmě ovlivňuje projekt budgetem a deadlinem.
Co se přetáčení podle reakcí diváků týče, to se týká filmů, v nichž se producenti klepou o zisky - tudíž z valné většiny jde o vykalkulované blockbustery. Režisér s pevně danou vizí a scénářem a který má možnost závěrečného střihu, na reakce diváků kašle. Je to tudíž o tom, o co ti jde. Artistic Integrity platí tam, kde lidé naplňují nějakou svoji vizi. V holywoodských kalkulech většinou žádná vize není - studia si najímají režiséry, aby jim vyrobili PRODUKT. Je to zábavní průmysl v nejčistší podobě. Takový P.T. Anderson nevyrábí produkty, ten dělá umění (kde umění chápu jako v určitém slova smyslu jako protiklad k produktu) - Nemyslím, že se Anderson považuje svou tvorbou za součást průmyslové mašinérie, nemyslím, že se tak vnímal i např. takový Kubrick.
Jestliže v BW mluvili o Artistic integrity, dost to vypovídá o tom, jak oni samotný ME vnímají. Totiž nikoliv pouze jako produkt... Navíc z reakcí Patricka Weekese (scénárista ME) se dá usoudit, že spousta závěrečných cutscén se do konce ME3 nedostala, protože už nebyly peníze. EC byl tudíž z velké části i balzámem pro samotné BW, jelikož jim byl přiklepnut čas a prostředky na implementaci něčeho, co v určité podobě chtěli ve hře mít už v době vydání. EC není předěláním, EC je doplněním. -
Tak zase si to ty miesas s filmami :P Serialy a filmy su nieco uplne ine. Porovnavas dva rozdielne veci. To, ze vydavatel je EA este neznamena, ze Bioware skace ako oni piskaju uplne na 100%. A urcite si nemyslim, ze v pripade ME chce EA uplne ist podla svojho. Hry boli uspesne a nie je potrebne robit drasticke zmeny.
Akceptovanie Frostbitu je len cisto kvoli financnym veciam. Je moderny a hlavne pre EA za free. Co moze viest k vatsiemu budgetu pre Bioware. A tych "divakov" zo serialov ma firma platenych a volaju sa testery. :) A ich ulohou je otestovat funkcnost a pripadne nedotiahnute veci. Urcite podla nich nezmenia celu hru. :D
Nezmysly tu meles jedine Ty.
Samozrejme Hater obrazok nemohol chybat, ze? -
Tak budem mít další Mass effect, Assassins creed, crysis, call of duty ..... dříh hry vycházeli jednou za pár let a hrozně sem se na ně těšil, dneska vycházi každá druhá hra rok co rok a už mě nějak začínají unavovat. Co kdyby radši zase dali trošku větší mezery mezi díly her a třeba přidali pár nových značek? Vždyť tady je každý druhý článek o tom co zase bude pokračovat.
-
Aha, zajimave, takze v Episode 4 se Luke nauci zaklady sily a bum, mame tu dil, kde je z nej plnohodnotny Jedi? Hmm, zajimave. Navic to nikomu nevadi, ale jaksi take nikdo netvrdi, jak je Empire srikes back skvele, ze? Narozdil od ME2...
-
Ano? Normalni vojak a zejmena Shepard by vzal Normandy, priletel na prvni zakladnu Aliance a nechal celou posadku az na Chackwass a Jokera zatknout. Pak by se naboural do databaze a doletel by si pro TIMa. Ale chapu, jsem asi jednodussi, kdyz mi prijde uchylne, ze Shepardovi vubec nevadi pokusy na lidech, vrazdy admiralu a jine zlociny proti lidskosti... A jen pro moje osviceni, jak dvojkou zastavil Reapery? Jak je zpomalil? He? Dvojka vubec nemusi existovat, protoze s v ni v tomhle ohledu absolutne nic nestalo. Kdo preskoci z jednicky na trojku, tak vubec o nic neprijde.
-
Ha! Svatá pravda! CoD kravka už chcípla na dehydrataci.
-
Ale problem je, ze oni nejedou podle sebe, ale podle toho, jak EA piska. To zaprve. A za druhe uvedomujes si, ze filmy maji produkce pro vzorky divaku? A uvedomujes si, ze spousta filmu se pretaci a to i vcetne koncu na zaklade jejich reakci? Takze priste si zjisti fakta a nemel nesmysly.
P.S. Jak by asi divaci uvitali takovyto konec Pana Prstenu, he?
http://i.imgur.com/RsAUv.jpg -
Už teď to lidi odmítnou pokud to nepřejmenují. Už teď mi to příjde jako drzost to nazývat Mass Effect a tak nějak už mě to i přestalo zajímat *10*
-
Vzhledem k tomu, že se velmi silně zvažuje možnost hrát za ostatní rasy (což mě osobně štve), bych to na prequel neviděl (minimálně ne ve smyslu z doby před zahrnutím aliance do prostoru Citadely)...
-
Jestli je SGU stejná jako SG1 a Atlantis, tak já jsem Assassin. SGU je úplně odlišný a v lecčems i lepší. Bohužel měl pomalý rozjezd a skvělá druhá série už sledovanost zpět nevrátila.
-
nebo Tali...to co předcházelo tomu, jak dostala záznam o Sarenovi...
-
Ano ted se prechazi na dom*dany frostbite crap, tak jsem zvedav co z toho za paskvil vyleze... A to se povazuji za skalniho fanouska ME serie.