Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mass Effect ? ... to není marketingové zaříkávadlo v názvu produktu ?
    Z celé trilogie bych za dobrou hru označil pouze jedničku .... zbytek jsou ždímačky a plochý FPS koridor s animačkama na pozadí :(
    • nejsem fanda akci a koridoru. naopak mam rad ve hrach otevreny svet se spoustou predmetu a prerozdelovanim spousty bodiku za ziskane zkusenosti :D ale nekdy mene znamena vice a v pripade ME to myslim plati. prvni ME byl dobra hra a to nejlepsi na ni byly pribehove mise a to nejmene zabavne bylo prozkoumavani planet a plneni vedlejsich ukolu. ve druhem pokracovani sice vedlejsich ukolu a prozkoumavani vyrazne ubylo, ale zase jim to pridalo na kvalite
      • Druhý díl byl přesně tím zlomovým , u kterého mne jako fandu RPG přinutili nejprve střílet a pak se ptát ..... čili obrat o 180 a navíc špatným směrem . Pokročilou lobotomii herních principů i celé ságy už nešlo jen tak zalepit sebelepší gradací děje . Bioware už může vzpomínat na svůj zenit ....
        • Jaký koridorový FPS (když už tak TPS), ME navíc nikdy neměl být RPG hrou, ale akcí s možností rozhovorů atd. navíc RPG není jen o nudném rozdělování bodů. Já se sice u ME 1 bavil, ale já i každý koho znám má radši ME2
          • + hrozně se opakující vedlejší mise. A nudná jízda s tím transportérem
  • Jinak receno, prasule se budou zdimat dokud to jde ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit