Přejít na výpis diskuzí
Black Mesa strčí do kapsy spoustu stříleček z posledních let
3.11.2012 | Jan Smejkal
274 příspěvků
-
nemám rád fanoušky. každou kritiku berou až moc emocionálně *15*
-
jestli pak uhodnes vyznam slova "zajimavy" v mem komentari?! *8*
-
Nebo na Natural Selection 2 .))) (tajně doufám, že se toho někdo chytne)))
-
Jeste me napadlo nemohl by zase Smejki psat pro Games - nebo aspon napsat sem tam napsat recenzi treba na Wasteland 2 az vyjde jeho clanky patri mezi to nej na herni scene
-
KDyž si dyslektik tak chápem, že titakovej článek zabere víc jak pět 10 minut...ale pro postižený jsme "tolerantní" ))
-
Schovaval jsem si Black Masu na horsi casy ted vidim ze si ji musim zahrat :) - jeste vzpominam na Red Faction to byla taky velmi dobra strilecka bohuzel sla krute do kelu
-
Já to chtěl taky zkusit...ale nedostal jsem se přes lobby...asi jsem levák ale nevim, co jsem měl po tom co jsem odklikl "ready" dělat...a následně mi to napasalo, že jsem neodklikl "ready" a proto jsem byl odpojen...docela vtipný
-
Ty ses krasne ukazkovej nenarocnej mainstream hrac, ktery hraje vsechny ty nove CoDy a BF a potom vetsina soucasnych her vypada tak jak vypada.
-
Kamaráde, ty si tak nechápavej, že tě trumfle i kuře co vysí hlavou dolů půl metru před nabroušenym ostřím...
-
bohužel v dnešní uspechane dobe neni čas číst články o hrách a pokud ma byt tohle recenze chybí mi číselne hodnocení abych vedel jestli ma vubec smysl to číst.
-
Je vidět, že nemáš mozek a nevíš jak ho používat.
-
Hlavně že je to remake HL (asi nechápeš pojem remake, tak se zeptej maminky;)). Prosím Tě neztrapňuj se až tak moc. Nestačí to jednou?
-
No za to ty jsi odpad hráčské obce. To jsi chtěl slyšet?
-
"Hráče" jako jsi ty GGG bych nejraději naházel na hromadu, postřílel, pak spálil a ten popel pro jistotu ještě vypustil do vesmíru...
-
Neztrapňuj se už více.....
-
A jde vidět, že ty ji nemáš....Jelikož bez "pomoci" než by jsi s gamepadem zamířil, tak ten s myší a klávesnicí Tě naprosto zničí.
-
Je vidět že nemáš konzoli a nevíš jak se na ní hraje. *1*
-
Náhodou filmy se Segalem jsou super! :)
-
V čem je prosímtě HL víc pro HC než, battlefieldy, MoH a CoDy? Všechno jsou to koridorovky kde by se člověk neztratil ani se zavřenýma očima. Jenže MoH, B3 a CoDy mají alespoň zajímavý příběh, grafiku (no to neplatí pro CoD) pocit ze střelby (to taky neplatí pro CoD) a tuny skvělích momentů o multasu ani nemluvě. Co má BM? pár logických hádanek aby se neřeklo, paňáky s nimiž je radost bojovat asi stejná jako okopávat bosou nohou obrubník, nezajímavé postavy, včetně neuvěřitelně klišé G-mana a nijakou grafiku. Já nehraju singl. v CoD a spol. proto abych si připadal jako voják, ale protože si chci užít trochu popkornové zábavy a pořádného Bééčkového story. Když chci pařit něco pořádného dám např zaklínače, dishonored nebo bioshocky. U CoDů a spol. se však dokáži bavit skvěle. BM to je jako arkádová střílečka ze které odděláte všechno dobré a necháte je střílení do terčů.
-
ne a stejne to byla dost nuda oproti prvnimu half-life...zajimavy