Přejít na výpis diskuzí
Blízká budoucnost Blizzardu a hlavně jeho her
8.2.2015 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Ja hraju obcas heroes of the storm + Diablo 3 a bavim se jak kralevic *5*
-
Samozřejmě že ano truhlíku, od čeho jsou názvy?
-
nehlede na naprostoi mrtve ARCADE... je mi dost lito lidi co venovali spoustu sveho volneho casu na vytvoreni velice povedenych modu, ktere jednak zapadnou v tech milionech jinych a jednak nejsou hraci co by to hrali...
-
nevim no, prave hraju na stridacku hearthstone, heroes of the storm, planetside 2 a bavim se kralovsky.
-
skus FFA nekdy budes cekat a cekat treba pul hodiny a stejne se nedockas!!! 7000 to je HROZNE MALO na to aby ti to vybralo lidi co zrovna v te chvili nehrajou jinou hru a maj stejnej skill, rozhodne se to neda srovnavat s perfektnim matchmakingem na zacatku kdy to v jednu chvili hralo statisice hracu
-
To říkali už dávno, a wow se pořád drží. A velmi dobře profituje. Není kam jinam jít, wowko má nejvíc lidí, největší svět, nejvíc obsahu, nejméně problémů. A navíc, hráči se tam drží vzájemně. Dřív šlo Runescape, ale z toho už Jagex udělal paskvil.
-
CO to meles? kdyz tu hru hrajes tak SAMOZREJMNE potrebujes pro kazdeho hrdinu balicek uz jen kvuly day questum!!!! a pak nemuzes mit ani u jednoho hrdiny dva balicky DMNC
-
Možná by pomohlo kompletně překopat grafiku na uroveň třeba Crysisu :-) Ale nechat i starou pro lidi se slabším PC :D
-
warcraft strategie dneska krome par pc nerdu nikoho nezajima
-
Jasně a jseš si úplně jistej co všechno v těch 50 balících máš a jak každý jednotlivý je složený... Myslím že ne pane *12*
-
Jestli by nebylo lepší problém s poklesem hráčů ke konci datadisku vyřešit tak že by do něj dali více obsahu. Ale chápu že takhle by toho tolik nevydojili. Vydávat ale datadisk ročně bude nakonec cesta do pekel.
-
Já jsem zvědavý na ten Overwatch jestli to bude bavit nebo jak... ta beta tady bbude co nevidět co. Tak uvidíme.
-
Když hraješ karetní hrů tak je vcelku normální že se nechceš omezit na pokryteckých 9 balíků, jí jich v Coraabii mám okolo 50, Pane. *12*
-
Nevím o čem to mluvíš... vždyť můžeš mít devět baíčků a je jedno jestli budeš mít od každého jeden nebo třeba 9 různých mágů... je to více než dostačující... *7*
-
Tak to nevím teda. U WoL možná, ale u HoS to tak černé tedy není. No a je to strategie, tak co bys čekal? CoH 2 hraje +- max 7000 lidí v jednu chvílí a to už je hodně. A i tak to stačí, abys hru našel do minuty. Mno a pokud máš třeba globální verzi hry, tak se v tu chvíli, kdy je to v Evropě mrtvé napojíš třeba na USA a spol a hraješ tam.
-
Od blizzardu byl pro mě největší zklamání hearthstone, protože ať už se jedná o špičkovou nikdy jsem nepochopil úmysl mít jen jeden balík od každého hrdiny. Několikrát jsem jim psal dopis a ticho po pěšině. Myslím si, že nejsem jediný, koho to frustruje a ta utilita decktracker mi bohužel nefunguje. Každý by si přece chtěl s přibývajícím počtem karet udělat různé variace hrdinů, ne?
-
Warcraft 4 ocekavam aby z toho za chvili nebyl jako HL 3
-
Ale aspon bude nad cim v diskusi trollovat :)
-
Hardcore hry? A to kdy presne? Vanilla wow byl sice na dnesni pomery hardcore, ale ve srovnani s dobovymi MMORPG to byla velice pristupna hra. Diablo sice definovalo zanr, ale ze by na nem bylo neco hardcore, ze by to mohli hrat jen pravi hraci, to mi taky neprijde. RTS me nikdy moc nebraly, ale warcrafty jsem hral vsechny, hlavne kvuli vizualu a neprislo mi, ze by byly nejak moc hardcore ve srovnani s konkurencnimi RTS. Blizzard vzdycky dokazal vzit nejaky typ hry a udelat hru, ktera byla pristupna sirokemu publiku a hrali ji i lide, kteri by o ten zanr ani nezavadili. A to plati treba i pro Lost Vikings, kteri nebyli vubec jednodusi, ale hraly to i kamaradky hranim nepolibene, pro ktere to byla jedina hra, co na pocitaci meli.
-
Toto se Games.cz moc nepovedlo:
1) Staré 10 dnů
2) Activision to doslova popřeli jako nesmysl:
http://firstadopter.tumblr.com/post/109489028909/exclusive-activision-blizzard-insider-says