Přejít na výpis diskuzí
Blízká budoucnost Blizzardu a hlavně jeho her
8.2.2015 | Adam Homola
86 příspěvků
-
No uvidime. Blizzard zacina menit svoje zamereni na vice casual veci. Kdysi by mi to vadilo, ale s tim malem casu, ktery mi zbyde mimo praci a rodinu a hrani singlovych RPG, mi to spise vyhovuje. Na WoW uz cas davno nemam a bez lidi, se kteryma jsme to hrali od vanilly az po wotlk uz by to stejne nebylo ono, ale HotS si urcite obcas zahraju, pac beta me velice prijemne prekvapila a na Overwatch se taky celkem tesim. Chapu ze smerovani Blizzardu spouste lidem vyhovovat nebude, ale to uz je zivot.
-
Firma, které vydělává miliony a nepřináší nic nového - v jakém to dnes žijeme světe...
-
driv delali hardcore hry pro pravy hrace, dneska je to samej casual sh1t jako hearthstone,overwatch,heroes of the storm a podobny...
-
Problem SC2 je ze to hraje cim dal tim min lidi, matchmaking neni co byval na zacatku, teamy jsou naprosto nevyrovane, mozna je to jen tim poklesem hracu, nez nejakou velkou zmenu algoritmu pak ,ale nechapu proc, uz davno Blizzard neudelal jeden region a hru ma stale rozdelenou a tim malo hracu= rapidne zhorsenou vyvazenost... *11* *10*
-
mne taky, jinak bych nerekl že je to remake TF2. Je to spíš jako battlegroundy z wowka, akorát se sci fi tematikou.
-
Blizzard tu musí byť vždy (ako inak .... ) *3* ale priznávam remake TF2 = Overwatch a HoS ma začína zaujímať *5*