Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • už jsou zvyklí, budou platit, dokud budou mít čím...
  • Ze vas to bavi nemate nic na praci decka? neni snad jedno ze jeden hraje to a druhy tamto? kazdy at si hraje co ho bavi
  • A Valve dělá hry proč? Jestli pro zmrzlinu zdarma, tak bych tam chtěl pracovat :) Všichni je dělají pro peníze, Valve má jenom tu výhodu, že má Steam a vyvíjet hry vlastně nepotřebuje. Z čehož vyplývá, že může na půl roku přerušovat vývoj, hrát si s koncepty a pak vydat věci jako Portal 2 *3*. Tak bohužel nikdo jinej pracovat nemůže. Ale kdyby mohl, průmysl by byl někde jinde.
  • Njn... koukam na to :D Ja jsem Warcraft 2 nikdy moc nehral. Abych pravdu rekl tak se mi taky moc nelibil (jednou hater vzdycky hater) :D Starcraft jsem ale zral docela dlouho. Taky ho ted udelali baculatejsi ale rekl bych ze ne tak okate. Vlastne se mi docela libi ze bez specialnich jednotek je to spis takovej remake :D
  • Ovlivní ty !volby! nějak pořádně konec, pokud nepočítám jinou barvičku a pár změněných vět?
  • smejki
    tak to jsi špatně koukal. ještě mám před očima vánoční světýlka na orkské hlavní budově v zimních mapách, baculaté kyklopy nebo "u-u-úúú" při kliknutí na na orkského válečníka. Nemluvě o barevné paletě, přitom mnohem střídmější Starcraft je technologicky (z grafickýho hlediska) prakticky totožný.
  • Erien
    Měsíční poplatky.
  • "svět Warcraftu byl dycky branej celkem vážně..."
    Heh a hrál jsi tu hru vůbec? rozumíš aspon trochu anglicky? Názvy questů/achievementů, vtipné dialogy, Indiana Jones... si děláš srandu ne?!
  • A v D1 a D2 nebyl, a to je jeden z duvodu proc jsou tak popularni... ;-)
  • Takze to co udelali (inb4 flame) s wowkem a D3 udelali z vlastni vule? Tak to byt nima radsi tvrdim ze za to muze Activision. *15*
  • Shania
    Jedine hry od Blizzardu v kterých chybel humor je D1 a D2, všehny ostatní ho měli vždy spoustu a je to jeden z důvodů, proč jsou tak populární.
  • Kreslena mozna... ale neprisla mi baculata :D
  • Gw u nas pri vydani slo hrat 5 lidi s guildy ( ve wow) a 4 uz jsou z5 ze to neni nic moc, udajne tomu chyby neco co wow ma ale co to je to nikdo nevi
  • Shania
    http://i.imgur.com/myLOL.jpg
  • Shania
    Pro lidi jako ty je určen tento obrazek, užij si realitu WOW ras a pak mi ještě zkus někdy tvrdit, že do toho světa nepatří http://i.imgur.com/myLOL.jpg
  • PS3Hrac
    Co má vetšina něco proti pandám jenom že to bylo v animované pohádce nebo co tak hned všichni nadávají že je to pro děti.
  • dota 2 *14*
  • Cahir
    Valve ještě dělá nějaký hry?
  • Wc Progec
  • Kr.Pa
    Do desingu ne, ale do všeho ostatního ano *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit