Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nenadávám na nikoho a jsem šťastnej. Nový rozdělení světa se mě stejně týkat nebude, jsem zbytečnej, nic jsem nedokázal a stojím za hovno, takže vkládat k někomu moje emoce, když i daně platím malý, je zbytečný. Asi budu v první vlně depopulace, možná narukuju dobrovolně.
  • Zajímavý je, že online hraní někdo považuje za součást mezinárodního obchodu...
  • Ga!
  • Ano, přesně tak....

Dneska je moderní nadávat na USA. Já nadávám na Irán a podobný ortodoxní fíkožrouty.
  • Nazdar potrefená huso
  • tak jestli tim hranim myslis hybani mysi v login menu tak urcite
  • Neměl bys tam chodit, není to zdravé.
  • Izrael ji nepodepsal, Irán jo.
  • *1* Hm a kdo ji podepsal??? *1* Například Izrael do dnes nepřiznal držení jaderných zbraní, takže tu máme 2 metry ???Taková smlouva je na nic.
  • Jo, obtloustlí gameři s hyperopii pujdou tlouct Američany gamepadama, to zní pravděpodobně.
  • Je to psáno ve smlouvě o nešíření jaderných zbraní
  • *rahbar
  • To nemá smysl, pevnej a stabilní režim proti ne zrovna stabilní Islámské republice (už jen skrz to, že moc v rukou má doživotně rahbat). Asi to přežiju u té Ameriky, Rusky aj u Číny, než aby atomovkama strašil každej magor, co na to má prostředky.
  • Pravděpodobně, žádné nevyvíjí a pokud ano, kde je psáno, kdo má a nemá právo vlastnit zbraně???Jedná se jenom o další agresi USA a Izrael.Podle scénáře z Iráku.Jinak chovat se jako lidi:USA je nejagresivnější světová velmoc, která likviduje suveréní státy v honbě za ropu...
  • cha, dovedete si představit situaci, kdy by bylo na pokraji třetí světový, němci už by zase mobilizovali, ale jejich omladina by si pěkně doma radši pařila WoWko... ale protože by byl válečnej stav, tak by jim amíci odpojili přístup k battle.netu. omladina by neměla do čeho píchnout, tak by šla narukovat a těm šmejdům americkejm to nandat! jdou sami proti sobě, tihle US governátoři, zbytečně posilujou jejich stavy... ;)
  • a sakra, tak to aby to vypli nejdriv americe, rusku a cine. ze dokud se nezbavi tech stovek mozna tisicu jadernych hlavic, tak jim ani to diablo nepusti, njn neni metr jako metr.
    nicmene ja byt v situaci iranu, tak vyvijim jaderne zbrane jak nejrychleji by to slo s tim vsim co se kolem mne deje, kdo vsechno do mne ryje a vyhrozuje a omezuje.
  • JO! Tak jím zakážeme hrát, FUCK YOU, IRAN!
  • co ty vies, mozno CIA zistila ze Ahmadinedzat drti kazdy den 4hodiny wowko :)
  • wowko se da hrat klidne i offline jen musite vedet jak haknout ten spravny soubor.
  • Sarkastické výkřiky "Viva la America" a chornické stěžování si na Amíky vyvolá spíš...: "Viva novinky.cz-like komentáře předčasně rádobyvyzrálých pivních moronů"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit