Přejít na výpis diskuzí
Blizzard musel kvůli sankcím odříznout hráče z Íránu
27.8.2012 | Aleš Smutný
330 příspěvků
-
Ja bych jim to zakazal uz davno. Jejich vlada se porad prezentuje jako nepritel USA, Izraele a celkove kultury zapadu a to jsou i nase hry *4* Az si v ty svoji "demokracii" zvoli normalni politickou stranu a nebudou zit podle neceho co bylo sepsano pred stovkami let tak se s nima muzeme bavit *5*
-
co bolo skor? vajce alebo sliepka?
podla mna vajce. -
Dnešní generace propadlejch hrudníků by se zadejchala už při výběhu do prvního kopečku... Čest výjimkám.
-
ano Iran uz nepredava ropu za bezcenny pomalovany papier s dolarovym vzorom ale za fyzicke zlato. to musi jedneho americana vazne potesit.
-
na svete by bylo urcite mnohel lip kdyby takovou vojenskou moc jako USA mel Iran nebo Cina *3* hamba USA *16*
*7* -
Teda že se tady rozumuje o hrách a herním průmyslu, to bych ještě bral. Máme nahráno spoustu hodin, nasbíráno spoustu zkušeností a máme určitý přehled který nás kvalifikuje.
Ale mezinárodní politika? Seriózně? Nechcete v další diskuzi začít řešit filosofii? -
Hmpf, já s Walltarem to klidně do párady vezmem, o plat se šibnem spolu. Máš s tím zkušenosti, viděl jsem pár dokumentů na discovery a když to bude nějakej závažnej problém, přečtu si to na wikipedii.
Vezmem aj plat tlumočníků, mám v mobilu google translator. -
Tak hlavně, že jsme na cestě k humanismu a vzájemnému stmelování *11* ...
-
Bohužel taková smlouva nemá váhu.Buď to na této planetě podepíší všichni, jinak je to cár žvástů.
-
dneska je moderni nadavat na EA Games, Activision a USA! *3*
-
*1* a kolik ty ropy amerika vyveze kdyz sama musi naprostou vetsinu zkupovat *15*
-
Třeba Iran87 nebo lran. ÜberHaxorIran
-
Díky za poučení demen*e. Řekl jsi nám tady něco co ví každej. Potlesk...
-
LOL, stejne by jich vic nez polovina zase zdrhla pri prvni prilezitosti jako v Iraku *1* viz. Generetion Kill - vojaci okradaj civilisty o saty a utikaj za frontu jako civilove *1*
-
Na druhou stranu kdo jinej by to měl hlídat než země, které s tím mají největší zkušenosti a vědí asi nejlíp ze všech co za svinstvo to je ?
Nedovedu si představit, že by v tom měl hlavní slovo třeba Turkmenistán *1* -
usa a jejich "demokracie" a jeste se serou do jinych statu. treba to jak usa dali sankci irano prodavat ropuy nejspis aby amerika si namastila prachma svoji ropou
-
a to je ponaucenie pre nas vsetkych, aby sme nic nepodepisovali, lebo potom nas budu stale sikanovat a co viac budu sikanovat aj nasi potomkov po 100 generaciach. Hold pokial Iran nezrusi stat a nevytvori novy s inym menom tak ho bude amerika buz3rovat
-
Správně, další ovce do mlejnku bez vlastního názoru.
-
Mezinarodni obchodni embargo tykajici se Iranu je (prekvapive) mezinarodni, blbecku.
Ale chapu, ze ti pri cteni Leninovych spisu uz nezbyva cas na nejake skutecne vzdelavani. -
A já nadávám a nenadávám na všechno možné, proč se omezovat jen na určitou oblast *4*