Přejít na výpis diskuzí
Blizzard musel kvůli sankcím odříznout hráče z Íránu
27.8.2012 | Aleš Smutný
330 příspěvků
-
Můžete napsat nějaký příklad toho jak se jejich vláda pořád prezentuje jako nepřítel USA, Izraele a celkové kultury západu?
-
Pěkný ... takže až USA uvrhne na ČR sankce za Klause nebo jiný játro, tak nás třeba Steam všechny prostě odstříhne od všech her, co jsme tam nakoupili a všech peněz, které jsme tam utratili... můžeme si nahlávat, co chceme, ale stát se to může i nám.
-
Předtím byl jedno a více buněčný organizmus .)
-
Těch informací o GW2 tu v příštích dnech a týdnech bude ještě habaděj, ale za poslední dobu už mám na všechny ty launche nových MMOček silnou, velmi silnou alergii. Snad GW nepůjde ve šlépějích všech těch velikánů jako SW:TOR apod.
-
Jak víte že je to magor na to aby případnou vyrobenou atomovku mrsknul na jiný stát? Jak jste na to přišel prosím.
-
Chce to se trochu zamyslet. Je jedno, jestli to je, či není zázrak. Jde o velkou hru a mělo se tady objevit něco ve smyslu: Zítra startuje ostrý provoz GW2. No ale třeba to sem hodí až zítra - pak by to redakci zcela omluvilo a vzal bych vše zpět. Takže uvidíme.
GW2 a zázrak? Ani náhodou! GW2 jako trochu svěží vánek do MMORPG? Snad. Vedle toho pouze podle gameplaye nelze soudit. Je potřeba si k tomu přečíst a něco o tom slyšet - třeba od známých. -
jakou chceš, ale rychle, za chvíli se tohle vlákno přesune na stranu 2 a tam už ti nikdo diskutovat nebude ;)
-
no treba ja si ji chtel koupit ale po tech par zmatenych informacich tady od hracu ted nevim co presne mam cekat
-
Nerikam ze ne, ale co s tim ? ignorovat to, pockat az si udelaji atomovku a pak ji ahamdinezad mrskne na izrael s tim, ze z iranu udela sebevrazedneho atentatnika ? Magor je na to veliky dost.
-
to s tím metrem byl vtip, já jsem dneska děsně vtipnej totiž :o) je pravda, že by se tu měly objevovat informace z nejrůznějších soudků (a podle mě objevujou!), ale zase pochop, že kdyby tu byly články typu "už za dva dny vyjde GW2", "už zítra vyjde GW2", bylo by to k něčemu? stačí snad napsat článek v den, kdy si to lidi skutečně budou moci zajít koupit.
-
Nevím. Kaddáfi byl zadluženej až po uši i naší krásné republice, asi bych rozdejchal, kdyby nám začal platit.
Ale něco ti řeknu, vidíš svět tak prostě a jednostranně, že se spolu nemáme o čem bavit. Ta ropa by se točila pořád. Nám se sem točí Ruská a Norská ropa, platil bych furt stejně hodně. -
No jéje, tak začíná nějakej ostrej start. Všichni budou nadávat na faboye blizzardích her, ale kam ti se hrabou na GW fanboye... Jen tak mimochodem sem se díval na různý gameplaye a nevidím v tom žádnej zázrak.
-
Jo, ale jaký? *15*
-
U mě díky tomu zdejší readakce velmi poklesla na hodnotě, protože jasně prokazuje neschopnost objektivně pracovat s informacema. Tento web neberu jen jako web o hrách ale jako jakýsi typ zpravodajství z herní scény a tak se také ten web nějakou dobu tvářil. Kdo nedokáže objektivně uznat v této věci chybu redakce, měl by se vážně hodně zamyslet.
A já nestříhám metr. Hru koupenou nemám. -
Zase si uvedom, ze je tam diktatura, oni si nemuzou zvolit nejakou demokratickou stran i kdyby chteli. To paleni USA vlajek a podobne je spis jen vladni propaganda.
-
Chudáčci, no alespon si zahrajou single Diablo III......jééééj.
-
prosimtě, vždyť ty už si stejně jako všichni fanoušci stříháš metr, tak proč sem psát o něčem, o čem už dávno víte? :o)
tohle s tím blizzardem jsi třeba nevěděl, tak buď rád :P -
a kolik by si asi platil kdyby nikdo neosvobodil Kuwajt? Nevrthl do Lybie pac nejakej Kaddafi chtel po EU zaplatit dluhy jinak bude prodavat jinam? *3* A to neni jenom o benzinu. Na cene ropy je postaveny chod celeho statu. Drazsi doprava - drazsi jidlo a vse dovazene, drazsi vyroba soucastek pro automobilovy prumysl, elektronicky, drazsi prostredky pro nemocnice atd. *4*
-
http://www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2012080082
-
Na to jsi přišel kde, to co píšeš v druhém odstavci?