Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    IQ jak vymáčklej jebák xD
  • Už to vidím, jak scházejí v Ogrimmaru a plánují útok na toho Velkého Satana, Ameriku. A ve Stormwindu (na stejném serveru) se schází vrcholní představitelé USA a plánují útok na Írán. *1*
  • Z.Z.:

Bez to s nadhledem. Je milion her, který zajímají mě a nikdy tady na stránkách o nich nepadla ani zmínka.

Prostě co napíší, to napíší.

A jen GW2 fandové se cítí hrozně ublíženě, že tady naní tapetováno o GW2.
  • Nic proti, ale právě jsem vám ukázal, že váš příklad vlastně neexistuje, o vymazání Izraele nic neřekl a vy děláte jako by nic a říkáte že jeho skutečná slova jsou snad na stejné úrovni což samozřejmě nejsou. Koho citoval je nepodstatné a nevím jak to souvisí s falšováním jeho slov.

Máte tam tedy ještě něco nebo tohle bylo vše podle čeho jste usoudil že je to dost magor na to aby svrhnul atomovku na jiný stát?
  • Četl jsi vůbec ten článek?
  • Trol.diskuzni
    Jak jim závidím, chlapcům (a nedejbože dívkám) íránským...
  • ty jsi ale idio...
  • Doslova to znamená, mj., donucovací předpis nebo pohrůžka trestem. Ale ty jsi to napsal taky moc pěkně. *15*
  • jako nic proti :D ale sam nevim, ktera z tech dvou vet je horsi...navic citovat zrovna nabozenskeho diktatora Chomejniho
  • MidnighT91
    Holt si radikálové budou muset najít jinou hru k plánování terroristických akcí...
  • No tak to se 100% nebojim pac hraci zcela urcite neprestanou GW2 hrat protoze jim vyprselo mesicni predplatne *1*
  • Aha, tak bych vás poprosil abyste mi v jeho projevu našel kde se mluví o vymazání Iraele, inkriminovaná část je tady: "Imám ghoft een rezhim-e-e Qods ishghalgar bayad az safheh-ye ruzgar mahv shavad."

I mainstream TV Nova: "Zpráva o tom, že íránský prezident Mahmúd Ahmadínežád označil Izrael za stát, který je potřeba "vymazat z mapy", obletěla svět v roce 2005. Později vyšlo najevo, že jeho výrok byl nesprávně přeložen. Ahmadínežád prý ve skutečnosti citoval vůdce íránské islámské revoluce ajatolláha Chomejního, který řekl, že "režim okupující Jeruzalém musí zmizet ze stránek historie"."
    http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/ahmadinezad-nerekl-doslova-vymazat-izrael-z-mapy-pripustil-izraelsky-ministr.html

Tady to máte i se zdroji z oficiálních míst.
    http://nassmer.blogspot.cz/2011/11/zadna-hrozba-vymazani-izraele-z-mapy.html

Máte tam jěště něco co by dokázalo že je to magor co chce vrhat atomovku?
  • Je to hnus... Blizzard za nic nemůže, vůbec bych se nedivil kdyby tam byl ňákej tlak z vyšších míst v USA, to je totiž přesně jejich styl...
  • tak chapej, sankce jsou od toho, aby ty druhe nasraly, ;]
  • "kulturou" vychodu :-) .... na druhou stranu nektere jejich "zakony", zvyky by se nam tu hodily
  • Tak já nevím, ale SWTOR nemělo jako MMO hra vůbec žádnou tradici a propad se docela očekával (aspoň dle reakcí ještě před spuštěním). GW2 má velkou tradici v podobě GW1 a má i svou komunitu. Já bych to viděl jako s The Elder Scrolls - Morrowind znalo jen pár fanoušků RPG, Oblivion už byl známější, ale neřekl bych, že by šlo o masovou záležitost a Skyrim je masová RPG hra, o které slyšel snad každý. Stejně tak to bylo např. u Battlefieldu 3 - BF2 znalo relativně málo lidí, zatímco BF3 je masová FPS hra. Podobně bych to viděl u GW2 - GW1 hrálo jen "pár" vyvolených, zatímco GW2 se stane masovou záležitostí, o které bude vědět každý.
  • treba ty jeho kecy o vymazani izraele ?
  • Az na to ze nonsteam hry bezi bez steamu a samotny steam jde i offline a nestreamuje hry ze serveru. :-)
  • jednoznacne vajecny *3*
  • spravne mas len to jednostranne, a kedze vsetci sa pozerame len stej nasej strany na svet tak to tak bude pokial nam nenarastu oci aj v zadu na hlave.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit