Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yuri.sidius
    Tak to je mazec, díky za post, to sem po té amerikofilní propagandě potřeboval *1*
  • Trol.diskuzni
    The best eva!
  • V Iranu ted obzvlast oceni tu veleuzitecnou always-online featuru D3.... *1*
  • Ono je jedna věc prodat pár stíhaček a tanků nebo techniku pro sestrojení nukleární zbraně
  • Já se nad tim jen pousměju, pustim si přednášku dnes již zesnulého pana Billa Hickse ( páč nikdo jiný, nedokázal USA, jako takovou, tak dobře vystihnout ) a radši mlčim .... *4*

http://www.youtube.com/watch?v=VoxICeCE_xY&feature=related mohu zaručeně doporučit, obvzlášť zblblym amerikánofilům...
  • Za dodávky vojenskýho materiálu, Libye byla zadlužená, fámy o tom, že státy EU dluží Libyi za ropu byl kec, co se jen tak vyrojil. Už logicky každýho napadne, že to je kec, nikdo by na dluh ropu nevyvážel, ale jak vidíš, kolik lidí na to skočilo. Třeba ty.
    O zbytku se s tebou odmítám bavit, promiň. Ničeho bysme se nedobrali a z tvýho a mýho vysvětlování by mě bolela hlava.
  • To je uplná blbost...kdyby to tak bylo tak by nějaká zainteresovaná firma prodala techniku/plány pro přistání na měsíc Sovětům, ty by za to vysolili takový chechtáky, leč Rusové na měsíci nikdy nebyli...todle je uplně stejný, nehledě na to jak řikáš, pak by se roztočil takovej kolotoč vyšetřování že by na ty prodejce stejně přišli a ti by následně přistáli na elektrickym křesle...
  • Kdyz mas prachy prodaji ti klidne i Obamovy trencle ! Navic kdyby nekde bouchla sebemensi jaderna hlavice zacnou v ramci protiteroristickych opatreni kontrolovat i to co u ceho si vecer lestis bambus ...
  • jindra.veliky
    tak tak...a ty vymluvy na diktaturu....vsak po tech jejich revolucich a prohlasenych se za demokraticke staty stejne vyhravaji ve volbach extremisticky strany nebo rovnou terroristicky skupiny jako Muslimsky Bratrstvo *1*
  • jindra.veliky
    Egypt - po revoluci vyhralo Muslimske Bratrstvo takze jim ten proti zapadni postoj zrejme moc nevadi? *4*
  • jindra.veliky
    nejdriv by me zajimalo jak byl Kadak zadluzenej k nasi zemi. Co se tyce ropy tak benzin mame z Ruska jenze i Rusove so dovazeji ropu z tyhle oblasti a kdo vi jestli ji v tom bordelu neprodavaji i dal. Chci rict. Kdyz vytezis 1 000 barelu, potrebujes dvojnasob a z ty svoji tisicovku jeste 200 barelu posles do EU tak i tvou cenu ovlivni blizky vychod *3*

A ne vsechny vyrobky z ropy se k nam dovazi z Ruska. Takze by se vsechno zdrazilo
  • co nadelas ale v televizi rikali ze.... :)
  • Nj tez mi nejde do hlavy ze tu recenzujou kdejakou P**ovinu ale tuhle slupku na kterou cekam pres dva roky prehlizi . Asi jim vadi ze se za ni mesicne neplati , nebo ncsoft neposlal dost darecku ? Wowko tu ma tydne aspon jeden clanek , u star wars malem prosili aby jsme si to koupili(nehorazny **** ) ale poradnne mmo ktere se nechysta ryzovat prachy prostrednictvim f2p ani mesicne nekasiruje hrace o 10E "prehlizi" ? Jakoby si ty recenze nekdo platil ...
  • jindra.veliky
    nemyslim si, ze je Iran tak vyspelej stat, aby tam mohli zeny hrat hry *1*
  • HAHA tak tohle jim od srdce preju , slimaci si nezapari :D Kdyby to bylo na me zakazal bych distribuci uplne vsecho vcetne filmu , hudby i veskere elektroniky .. At si uzijou ten svuj "cisty" zivot s Alahem a misto poradne faracky se muzou jit treba pomodlit LOL
  • Nic takového jste přeci nedokázal, pouze jste tvrdil, že slovem režim je myšlen Izrael, a že je to tudíž nějaké kódové označení Izraele, což je ovšem nesmysl, však čtěte "Izrael okupující Jeruzalém musí být..." Nějak mi tu chybí vysvětlení proč chtějí nechat zmizet Izrael z Jeruzaléma místo z oblasti na které se rozprostírá a co by zmizením Izraele z Jeruzaléma dosáhli, když tu Izrael bude nadále jen ne v Jeruzalémě. To je celé přeci holý nesmysl. Dokud nevysvětlíte tyhle absurdnosti, nemůžete tvrdit, že jste něco dokázal.

Znovu opakuji správný výklad citace, Jeruzalém je tam hlavním městem což je dané zákonem. Je sídlem prezidenta, Knessetu, vrchního soudu a vládních institucí, proto byl výslovně zmíněn když mluvil o zmizení režimu z Jeruzaléma, politický režim tam má totiž sídlo jako u nás v Praze. Tenhle výklad netrpí žádnými logickými zádrhely nebo nesmysly jako vaše tvrzení o kódovém slovu.
  • A dopadne jak Kick-Ass *15*
  • sk - Já se vás ptal v tomto příspěvku na něco jiného, na to jste neodpověděl, zkuste to znovu.

"Osobne si nejak nedokazu predstavit, jak nekdo chce odstranit parlamentni demokracii z nejakeho mesta - statu. (ikdyz tou atomovkou by to asi nakonec slo)"

Kde v té citaci vidíte zmínku o konkrétním režimu? Já to nevidím. A jak se dá odstranit nějaký režim? Tak třeba volbama.
  • naopak jsem vam dokazal, ze zlocinne umysly v jeho slovech zustaly zachovany, coz bohuzel nehodlate pripustit
  • Lol ty si asi hodně zarytej člověk *15* Ale každý je nějaký, nebudu ti tvé představy a názory brát :) Ano, jsem bl****k, de**** a další, a jsem rád, že to o mě někdo ví. Kéž by tu bylo víc takových jako ty (ne teda z pohledu nadávek) *4*
    Jinak se samozřejmě omlouvám, článek jsem si přečet podruhé a opravil se, páč jsem ho trochu špatně pochopil *3* peace! peace! That's the way! Amerika ftw! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit