Přejít na výpis diskuzí
Blizzard musel kvůli sankcím odříznout hráče z Íránu
27.8.2012 | Aleš Smutný
330 příspěvků
-
už jsi někdy slyšel o spotřební dani? poděkuj sociálnímu ráji
-
Já jsem nepsal o většině lidí, ale o odpojených hráčích. To sis akorát blbě přečet. Informace o celkové spokojenosti obyvatelstva s vládou nemám. Tamní režim považuju za nesvobodný a Česká republika, jejímž jsem občanem, ho taky považuje za nesvobodný. Doufám, že padne.
-
A speciálně pro exoty s vymytým mozkem a díky jejich povolání i láskou k politické korektnosti, tedy lidi typu Dworkin, ale hlavně všechny skvělé lidi přidávám odkaz na další nezávislé informační médium!
http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/index.php -
Souhlasím, USA + Izrael je strůjcem všeho zla na světě.Pro ovce co žijí v Matrixu, čtěte zde http://www.inespravy.sk/
-
Viva la Iran!Doufám,že Ahmadínežádovi jeho bůh pomůže k porážce všech nepřátel.
Současná vláda je dobrá,většina lidí je spokojených(nic proti Dworkine ale to co jsi napsal není pravda),se soudním systémem a se vším jsou lidé spokojení.Takový systém,jaký tam mají,není nikde jinde na světě-až na naprosté vyjímky úplně bezchybný(uznávám ho a velmi se mi líbí).Kdybyste se o Írán zajímali,věděli byste to.
Mahmúd Ahmadínežád je v současnosti,podle mě,nejlepší politik na světě.Řídí skvěle stát,říká co si myslí a nikomu neleze do zadku.Obdivuju ho za to,co pro svojí zemi dělá a jaký je.
Vážně miluju Írán(bez ironie) -
Civilistů se to nějak dotkne vždycky. Určitě jsem radši, když Iránci jenom nemůžou hrát WoWko, než když jim hrozí, že se ocitnou v kolonce collateral damage. Jinak odstranění současného režimu vnímám jako legitimní, ostatně ti odstřihnutí hráči z Íránu vesměs taky, akorát je štve, že kromě jejich blbé vlády už proti nim jde i ta americká.
-
vetsina naroda udelala volbu tak se musi nest nasledky!
-
Jen tak mimochodem. Ty s takovou koninou jako je ucelené obchodní embargo za účelem oslabení hospodářství státu souhlasíš? Považuješ jej za mírový nástroj, který se nijak nedotkne civilistů a povede pouze k zničení současného režimu považovaného USA/Izralem za špatný/teroristický/absolutistický/nedemokratický/protizápadní?
-
No, takže jsem trochu pátral a vypadá to, že nedošlo k zostření sankcí jako takových, jak se píše v článku, ale k tomu, že Blizzardu asi někdo dal hlášku, že by mohl mít problémy, tak zpřísnil svoje vlastní policies týkající se sankcí. Páč pokud jsem to správně vypátral, pořád se to opírá o Clintonovo nařízení z roku 1997 (Executive Order Nr. 13059, který navazuje na obdobné nařízení z roku 1995), které zavádí v podstatě plošné obchodní embargo. Ve vztahu k informačním technologiím pak došlo k částečnému uvolnění, ale počítačové hry tam nespadají (řek abych ani při hodně volném výkladu). V kongresu je zatím ve stádiu návrhu zákon na další uvolnění především v oblasti internetu, ale je tam od roku 2009 a zatím se na něj jenom práší. Pokud někdo máte lepší info, sem s ním.
-
Ještě jsi zapoměl dodat, že naši kulturu a technologický pokrok, jakožto kupříkladu dobytí vesmíru, iniciovali také zkreze komunismus, protože každý ví, že Marx byl žid a Lenin měl také židovské původy. Neměli bysme tudíž bez nich pacholíka, lednáčka, ani Míšu. A ne že se budete chytat za nos, až nějakého uvidíte?!
... ale počkej, nechceš vlastně říct, že ovládají i zlosynovskou organizace Elektronic Arts, že ne? -
Jen si pískej, nacisto, spojenci jdou najisto.
-
Židi mi nevadí, mám je rád, líbí se mi, že řídí většinu největších finančních institucí na světě, líbí se mi, že rozhodují o hospodářství většiny evropských států a celého USA, nevadí mi ani to, že inicializovali konflikt vedoucí k první světové válce a garanci anexe území v oblasti tédejší Palestiny. Na Židech mi nevadí ani to, že jim patří většina západních médií, ať už jde o podíly ve firmách, nebo jejich samotnou "produkci" v nich, nevadí mi ani to, že jsou na poli většiny světových editorů zpráv a informací, ani to, že sponzorují kampaně republikánů, demokratů, či smělé plány EU, ani to, že vydávají OSN/Amnesty International/Greenpeace/mnoho dalších charit a mírumilovných neziskových organizací za nezávislé a neziskové, byť jsou těžce závislé, ziskové a o polarizaci společnosti usilující, nevadí mi ani to, že od 50. let, kdy nám ve škole říkali, že zemřelo za II. světové války v koncentračních táborech tisíce Židů a teď je jich najednou šest milionů, vždyť to tak bylo! A někteří koncentračním táborem prošli dokonce šestrkát. Ne! Sedmkrát! Miluji denní zprávy tisku o Židech, Izraeli, návraty k uctění památkám Holocaustu, miluji Bobbyho Cotticka, jejich exploataci herního i filmového průmyslu, jsem rád, že neumí vytvořit nic prospěšného, jen příjít exploatovat a zničit. Nevadí mi ani to, že v Izraeli jsou chráněni a upřednostňování Židé před ostatními rasami, či křesťany a muslimy, vždyť na to mají právo! Nevadí mi ani to, že vlastní stovky jaderných hlavic, USA tisíce jaderných hlavic. Nevadí mi ani to, že Američané nasazují vlastní životy za zájmy Židů v Afghánistánu, Iráku, Iránu, Sýrii, a mnoha dalších zemích, jejich nezávislost bylo třeba zničit a nastolit rovnou a lepší demokraticky fungující, zcela jistě svobodnou společnost! Mám je prostě rád! Co na plat, že americká ústava, i většina dalších v Evropě odmítá vyvyšování jedné rasy/kultury nad ostatní, přesto je třeba Izraeli pomáhat a ochraňovat jej! Co bychom si bez takových lidí počali? Mám je prostě nejraději! Je toho mnoho, je to na celou knihu, aneb "Proč mám tak rád Židy?", někdy ji určitě napíšu.
-
Tys u smažek dneska taky něco nakupoval, co?
-
40 let zbrojení všim možnym, tisíce jadernejch hlavic a kam to vede? Kupujem si od smažek ropu, kdy nás potom benzín s naftou stojí 20kč za litr.
Kdyby raději zmáčkli pár červenejch čudlíků, mohl od nich být pokoj, svět by byl zelený a krásný, supr zelený -
Seš v*l.
Co až volby u nás vyhrají komunisti, prohlasují vystoupení z NATO a znárodní nějakou továrničku vlastněnou Američanem? Ti nás hodí na blacklist a máme (mj.) po Steamu. Budeš chválit stejně, jak si máme "užít" ten komunismus? *7* -
Vidím že to tupé stádo wowdětiček nepobralo moc smyslu pro humor...
-
Líbí se mi jak Blizzard předem tohle plánoval (vzhledem k tomu, že se tak stalo po jejich updatu) a nikomu z Iránu neřekl ani slovo aby je upozornil, že předplatné a datadisk, který si kupujou je k ničemu... a ještě součástí jejich odpovědi je dovětek, že je nemohou "údajně" odškodnit a vrátit jim peníze.
-
To není USA jako husa, takže není taková, ale jsou takové, když už. A Hicks dělal dobrou srandu, ale že by dobře vystihoval USA jako celek... to se snad ani v jednom člověku nedá, a u komika už vůbec.
Zblblý amerikánofil je stejný de*ent jako zblbý amerikánobijec. -
Schyluje se k další revoluci v Iránu.
-
To bude v Iranu sebevrazd. *9*