Přejít na výpis diskuzí
Blizzard musel kvůli sankcím odříznout hráče z Íránu
27.8.2012 | Aleš Smutný
330 příspěvků
-
sk - váš příklad pro dokázání jeho "magorismu" a záměru svrhnout atomovku byl teda vyvrácen, jelikož zmíněná citace neexistuje a byla zfalšována. Bohužel se zdráháte přiznat že skutečná citace je bez nějakých zločinných úmyslů.
Teď bych se teda zeptal na další vaší informaci, jak víte že vyvíjejí atomovou zbraň? -
kdyz napisete...vymazeme Izrael z mapy, tak nemate sanci to jakkoli obhajit a musi na to zareagovat kazdy. Kdyz napisete ,,rezim v jeruzalemu je potreba odstranit ze stranek historie,, tak stejne jako pro vas je tady spousta moznosti jak se z toho vykroutit, ikdyz v souvislostech musi byt uplne kazdemu jasne, jak je to mysleno doopravdy. Osobne si nejak nedokazu predstavit, jak nekdo chce odstranit parlamentni demokracii z nejakeho mesta - statu. (ikdyz tou atomovkou by to asi nakonec slo)
-
Ok, nikomu neberu pravo na nazor, kazdopadne kdyby nejaky stat, vedeny fanatickym nabozenskym rezimem a vyvijejici jadernou zbran prohlasil, ze rezim v Praze je potreba odstranit ze stranek historie, tak bych byl rad kdyby nase zeme delala cokoli, aby tu atomovku neziskali.
-
Najdi si předchozí články.
A navíc máš jistotu, že někdo z redakce GW2 hrát bude? Do TERy byl Lukáš Grygar asi taky přinucen okolnostmi, a recenze trvá dlouho a silně pochybuju, že bude pozitivní. -
presne tak, navíc se to už da hrat 3 dny, tak by snad mohli byt nejake prvni dojmy
-
sk - nejvíc mi na vašem neúspěšném vysvětlování přijde úsměvné to, že podle vás je původní výrok dokonce ještě horší než ten vymyšlený, podle vás nejde jen o vymazání Izraele z mapy ale rovnou z historie! To by znamenalo, že podle světová média včetně samotného Izraele schválně používali vymyšlený překlad aby tim zmírnili původní a pravá hrozivější slova zlého prezidenta Íránu. Můžete mi vysvětlit proč to udělali? Mně to totiž logicky moc nehraje.
-
:D perzani su pohode narod len vy tu mate skreslenu mienku
-
ted si odhalil temu dalsiho datadisku :-) Camel Wars a nova hratelna rasa bude velbloud :D za hordu s jednim hrbem a za alianci dvouhrby :D a nejspis to tady vyjde zitra jako velka novinka, kdyz se jinak v zanru MMO nic jine nedeje :D
-
Ber to objektivně: Je milion her, co zajímají mě a nikdy tady na stránkách nepadla o nich ani řeč, neboť jsou to hry zcela okrajové. GW2 ovšem rozhodně není okrajová a to se musí brát v úvahu.
Kolikrát se tu třeba psalo o fantastickém MMO Wurm Online? Možná nikdy?! Ale to chápu, když je to pidi MMO. Za to bych redakci nikdy nekritizoval a zrovna co se týká wurmu, toho fanouškem jsem.
Já nejsem vyloženě fanoušek GW2. Spíše mě udivuje, že takhle masové MMO se do jisté míry (ne zcela, to bych redakci křivdil) přehlíží. -
Asharak to evidentně neví, když nadává na Ameriku. Demen*e.
-
No tydle sankce jsou vůbec blbost, když uvážíme, že jsou potencionálně kvuli zbrojením a Íránskému jadernému programu, tak dost pochybuji, že by Iránu prodali potřebnou techniku (na zkonstruování atomové bomby třeba) americké firmy, postihne to právě pouze "civilní" sektor...kvuli tomu ostatnímu se Irán obrátí na Rusáky, Číňany a podobně...jedinej kdo na tom tratí jsou obyčejní iránci a americké peněženky
-
sk - i přesto co píšete na věci nic nezměníte, slovo režim znamená režim a ne Izrael, slovo Izrael se píše Izrael. Spávný překlad říká že režim v Jeruzalému musí zmizet z historie, to je vše, je to přesně takový rozdíl jako mezi výrokem "režim v Praze musí zmizet z historie" a "Praha musí zmizet z mapy", dosaďte si libovolné město. Jeruzalém je zákonem v Izraeli určen jako hlavní město, je sídlem prezidentské residence, parlamentu, vládních úřadů a soudu, nevím proč nechápete že tím říkal jen to že politický režim, který tam panuje musí zmizet z historie, to je vše. Jakou dedukcí jste dospěl k tomu že tím je myšleno vyhlazení celého státu z historie např. atomovou bombou, to mi hlava nebere.
-
tyjo schvalne kolik pak by za takovou kacirskou myslenku asi dostal ran holi?
-
Dneska jsem měl špatný den, ale po přečtení tvého komentáře jsem se vážně upřímně zasmál. Jestli to byl záměr, tak děkuju.
-
jeste se muze sebrat a jit za jejich ajatolahem a poprosit ho, jestli trochu neslevi z jeho muslimskeho HC postoje a s amikama se nedohodne
-
hmm, kritizovat wow muze jen jasny troll protože to je bez debat skvely mmo. a na tom nic nezmeni ani fakt kdyby vyslo nejake jine lepší mmo.
-
a nejsou snad na stejne urovni ?? rezimem ,,okupujicim,, Jeruzalem je pro ne asi kdo ?? Izrael a ,,musi zmizet ze stranek historie,, ??? jasne to je jen takova fraze, ktera se bezne pouziva u ostatnich statu...jinak mimochodem, pokud chcete neco odstranit ze stranek, tak vetsinou udelate co ? ano vymazete to....takze fajn, uznavam...nechce pouze vymazat Izrael z mapy, ale chce ho vymazat z cele historie. No super, hned muzou byt v Izraeli klidnejsi :DD
Btw. hrat si se slovickama a textem, ktery nekolikrat prosel prekladem a navic i samotny recnik ho muze zmanipulovat tak, aby na prvni pohled pusobil ,,neskodne,, je blbost. Kazdopadne by me zajimal vas nazor, co vlastne chtel tou vetou o odstraneni rezimu ze stranek historie Ahmadinejad rict. -
4. oblékne si svůj kostým elfí kouzelnice a zaútočí na první hlídku IDF (Israel Defense Forces), na kterou narazí
-
ano....prezident ma totiz reprezentovat lid a lid si ho i zvolil...coz musi znamenat ze souhlasil s jeho nazorama atd. *3*
-
jak se zachová íránský hráč?
1. zamyslí se nad sebou, koupí nějaký pěkný dárek a půjde ho dát do Izraele na usmířenou
2. nechá to být
3. naštve se na USA ještě víc jak jindy a místo hraní SC si sežene opravdouvou zbraň