Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to mas asi tak ako ked som ja chcel cez net kupit SWtOR, a stale mi to pisalo ze mam zly region, ale kupil som to inde a fachci mi to o stosest.
  • walltar
    Ale je zajímavé, že vývoj jaderných zbraní hlídají země jako je USA a Rusko ... obě žádné jaderné zbraně nemají a v minulosti se chovali jako andílci. *1*
  • a ako pridu k tomu ludia, ktori si tu hru v irane kupili,ze ju nemozu teraz hrat? blizz im dufam vrati peniaze za kupu.

...inac tu krasne vidiet, koho sa dotykaju restrikcie.. nie vlad ale beznych obcanov
  • yuri.sidius
    Už zase se mi chce zvracet ...
  • chudak blizard, oddnes to maju Iranci zadarmo. Myslim ze USA to robi naschval, zakazuje ludom kupovat legalny soft a robi z ludi piratov. O mesiac ich zacnu bombardovat a urcite spomenu ako okradali americke firmy o software.
  • walltar
    America f*ck yeah!
  • a to je spravne, nejdriv at prestanou vyvijet jadrove zbrane a zacnou se chovat jako lidi
  • respektive,jak muzoz povolit zalozeni uctu z ty oblasti.
  • To si blizzard z lidi dela prdel? Jak kuva muzou vubec dovolit prodavat hru v oblasti,ktera je vyloucena v Term of Agreements? At jdou do hajzlu,ta firma uz neni nic vic nez zlatokopska organizace vymyvajici mozek fanboyum.
  • V souvislosti s online hraním a spory těchhle dvou států je to fakt špatná zpráva, že se musí herní trh takhle škrtit -.- No, snad budou kupující odškodněni, zas to odnesou jen oni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit