Přejít na výpis diskuzí
Blizzard odhaluje logiku a smysl věcí ve světě StarCraftu
9.11.2012 | Adam Homola
132 příspěvků
-
Tobě, protože z toho meleš z cesty;)Jinak pro blázna jsou všichni blázni a až potom si uvědomí, že zůstal sám bláznem:)
-
p.s. pokud se na sc dívas jako na šachy tak pak jo máš pravdu. ja jen rikal ze se mi to nelíbí
-
Já vidě lidi kterým v restauraci naservírovali hnilý a syrový maso a oni si na tom pochutnávali. Vy mi je připomínate.
-
ja ty strategie co jmenujes nehral , ale v dow nebo coh se snažili tvurci alespon o priblizne zachovani pomeru takže to jde. Proste je trapny když je marinak skoro stejne velky jak tank a mas na bojisti 20 battlecruiseru kterym se prolinaji textury.
ja se vzdycky divil komu se to muze libit a vida -
když jsou ty jednotky jen symbolické tak se vubec nemuseli namahat s grafikou a animacemi a dat misto toh jen nejake ctverecky, kolecka trojhelniky atd.
-
No jo...a jsme u vysvětlování děr pomocí oslích můstků.
-
Docela závidím lidem, kteří mají čas řešit tyhle věci. Já se hrou nechám unášet, když už na ní mám čas :)
-
Toto vyhlašuji komentářem roku. *7*
-
Pořád čekám na funkční odkaz.
-
Co to furt meleš s hvězdnou pěchotou. Tam jsou arachnidi a ti vypadají o dost jinak. Přiznám bez mučení že na genestealerech (jeden typ tyranidu) je jasně patrná inspirace alienama, ale z arachnidama tyranidi maj společnýho mnohem míň než zergové s tyranidama.
A teď pozor...
Wait for it
blizard inspiraci W40k nikdy nepopřel (nepřímo ji i přiznal) takže na tom asi něco bude *5* *5* -
sračkoviny od blood ravens to mě dostale. Ale jinak máš pravdu, v některých knihách ahrách z W40k jsou psaný pěkný šity. Workshop by si to měl víc hlídat.
-
pro Shania
Tyranidi měli svojí podobu už v druhé edici (ale z části i v první) něco podobného o tom, že se workshop dodatečně inspiroval se mi kdysi pokoušel nakukat nějaký fanboy na EG ale neobstál. Jednoduchá logika času a pár obrázků. Nevím proč je pro SC fanboy tak těžký příjmout že to blizzard okopčil. -
Jenže vojáci terranské federace nevypadají jako vojáci ze SC to bude ten hlavní problém.
A to pořád nic nemění na tom že blizzard kopíruje.
Jinak že si fanoušek Doty je mi celkem jedno já se o MOBA hry nezajímam -
S těma nekronama jsem to sice nemohl sehnat, ale na všech artech jsou tak stejně velcí jako mariňáci.
-
Třeba se jen takticky stáhnul
-
On to JE nadstandard, ne že to tak někdo bere. Norma prostě je, že se tak většinou neděje.
-
dosť smutné že niektorí toto "gesto" od blizzardu berú ako nadštandard... takto by sa mal robiť biznis všade... aby ho udržali zdravý a pravidelne sa oňho starali nie len nasekali hru a vydali opravný patch 1.16 a zhasla... moc sme si zvykli to odobrovať veľkým firmám ktoré by to mali brať ako samozrejmosť...
-
Jako já naštěstí svoje zdroje mám, a kdybych měl přečíst vše, co chci, tak bych musel žít alespoň tři životy... s tím, že by odteď už nic nepřibývalo. *2* Za sebe mohu doporučit třeba autory: George R. R. Martin, Robin Hobb, Patrick Rothfuss, Brandon Sanderson.
-
Tak ne asi... healt bar ftw!
-
To je oč tu běží! *15* Jako malej jsem se tomu vždycky podivoval. *1*