Přejít na výpis diskuzí
Blizzard odhaluje logiku a smysl věcí ve světě StarCraftu
9.11.2012 | Adam Homola
132 příspěvků
-
těma flintama by složili i slona takže je jedno že je zergling velkej jak pul marinaka dostal by jednu konec
-
rozhodně Kulhánek a jeho Cesta krve, doporučuju!!! (a dá se to i stáhnout z netu ofiko)
-
Zergling je cca polovina mariňáka. Se někdy podiv na nějakej movie nebo na hru *3*
-
Dobře provedená vzduchotechnika a filtry, easy! *4* Spíš jak si je zapaluje a akm je schovává :|
-
Zkus tyhle serie: military scifi: samozřejmě: hvězdná pěchota, neuvěřitelné co už v 50 letech dokázal vymyslet.
David Weber: paradní miliary scifi, hlavne zamerene na namorni boj a co se tyka propracovanosti a uveritelnosti sveta, tak Honorverse je svetelne roky pred Warhamerem a Starcraftem, nic lepsiho jsme zatím nečet.
Pak serie: Safehold, Dahak z fantasy War of Gods
John Ringo: velmi kvalitní military scifi hlavně z pohledu pěchoty. Power armor z Legacy Of The Aldenata dokonce predci ten z hvezdne pechoty.
Velni vtipna serie je taky: Looking Glass ta mě hodně bavila.
A kooperace Ringa a Webra: Empire of Man
Od českých autorů se da najít taky par kvalitních military scifi, ale teď si nevzpomenu na jméno autora. -
A uklízeč z games.cz stále nikde *10*
-
moribundustrollus: trochu si to pletes, jestli Blizz nekdy delal na hre podle licence Wokrshopu, tak to byl Warcraft 1, někdo zase tvrdí, že to měla být SW hra. Warcraft 2 už jde svou cestou a Starcrat byl původně orc in space, něž to byli nuceni předělat pro špatné ohlasy na jedné výstavě. Přidali treti rasu a udelali novy engine.
Podobnost jednotek ve Starcraftu s W4k:
marinaci vypadaji jako vojaci ve skafandru a spacemarine jako stredoveci rytiri.
Hydra je jediny zerg, ktery se podoba tyranidum a to hlavne z duvodu, ze Hydra byla pro Workshop inspiraci v treti edici a ne nopak. -
Ale oni jenepřetváří okamžitě, ale evolucí a to je rozdíl. Zergové ti to dokážou okamžitě a to je rozdíl:)
-
Osobně bych právě hulení doutníků a cigaret POUZE ve skafandrech a plynových maskách zavedl i u nás. Myslím, že by to dost omezilo nemoci související s kouřením. Ono chodit po václaváku v plynové masce s doutníkem by chtělo řádnou dávku odvahy nebo závislosti *1* .
-
Máš pravdu. Omlouvám se. Základní Leman Russ má délku pouchých 7 metrů.
-
Ono celkově najít v dnešní době kvalitní fantasy/sci-fi knížku je pomalu nadlidský výkon. Jak se vyjádřil George R. R. Martin (jedna z nejjasnějších výjimek), je to jako hledat diamanty v moři zirkonů.
-
prej tyranidi nedokaži pretvářet jine druhy na vlastní *1* přitom to je jejích cíl vše sežrat aby se mohli vyvíjet. to je tak když se slánové naserou odejdou z galaxie a někde v koutě dělaj experimenty *5*
-
Ano, to má logiku. Nicméně používat logiku na diskuzích games.cz je jako dělat dřepy v hovně...
-
blizny dřív dělali na warhammer hře ale games workshop to nakonec zrušil a oni to překopali a byl z toho starcraft. toť známí fakt kterej ale samozřejmě nikdo oficiálně nepotvrdí ale ani nevyvrátí. nečekaně terrani= space marina. zergové=tiranidi, protossové= eldaři .............
-
To je dobrý postřeh. Jak si tak uvědomuju, už ve stařičkém Command and Conquer se na začátku říkalo něco jako "establishing battlefield control" a současně s tím se zjevilo herní prostředí.
-
Škoda, že kvalita deskové hry a jejího lore nesouvisí s kvalitou/zábavností počítačové hry...
-
Mne to od zaciatku prislo tak, ze to co vidim v starcrafte je len daky tactical combat interface co symbolicky zobrazuje jednotky co ovladam, pricom postavicka jedneho vojacika moze kludne znamenat, ze ide o oddiel marinakov, catu, rotu a tak dalej.
ved si predstavte nejake skutocne vojenske mapy, na ktorych su rozmiestnene pechotne, motorizovane ci pancierove jednotky a zauvazujte ci fakt nutne abo vobec prospesne aby odrazali skutocne pomery velkosti ked aj tak budu na mape s uplne inou mierkou -
Není jedno, jestli to vypadá hloupě? Stejně si jen troll a tu hru nehraješ, protože jsi malý noobík, který by dostal na p*del i od 5 letého korejce...
-
Ooo pardon, spatne jsem to nakopiroval.. ted je to upraveny :D..
A pardon podruhe, myslel jsem Hvezdnou pechotu, coz ti ale doslo, za coz smekam :D!
K faktum: SC je sice az po W40k, ale ROMAN Hvezdna Pechota tu byl davno pred W40k.. A z romanu taky Blizz cerpa, co se tyce Terranu. Nejen to, ze v Hvezdny Pechote je Terran Foundation :)..
Takze se moc omlouvam, ze se mi tam vloudila 1 do odkazu, a ze te to urazilo :D, ale ne.. A SC fanboy opravdu nejsem, DoW 2 mi sice prislo smesny, ale u jednicky jsem se vyborne bavil a je to super hra.. Jestli neco, tak jsem DotA fanboy hehe, ale o tom treba pod clanky LoL :D (j/k)..
Takze ne, Terrani v Hvezdny pechote byli, doslova a do pismene, od tamtad je ma Starcraft, ne z warhammeru... A ackoliv me to moc mrzi, nemas pravdu :( -
sorry ale řídit se nějakejma sráčovinama od blood ravens ktery byly do canonu přidáni kvuli hře............... bych se vys....ral
fakt nekroni nemaj 2-3 metry možná do těch dvou