Přejít na výpis diskuzí
Blizzard versus problémy s Diablem III
25.5.2012 | Adam Homola
433 příspěvků
-
A tak já doufal třeba, že nás pobaví tím, že řekne že se FX 8150 vyplatí více než Intel i5 2500, který ho převálcuje v každém herním testu.
-
tak zrovna třeba Diablo III v singlu laguje... a ve který hře tě okradou o všechno zlato i předměty když hraješ singl a ještě v private modu? Diablo III *3*
-
Toho blbečka bych slovně zmasakroval, až by mu bylo zle...
-
Lagovat může jednoduše, ať Blizzard udělá co udělá. Problém totiž nebude na jejich straně ale na straně mojí, na straně mého připojení....
Ale kristova noho, když chci hrát singleplayer, proč bych měl řešit připojení? -
Že umí CTRL+C a CTRL+V:)
-
Jenže oni si ji jaksi nekoupili právě proto, že ve hře, která odjakživa single player ve své původní podobě měla, je nyní jakýsi MSORPG paskvil-systém založený na rýžování peněz v transakcích... Jde o to, že tu hru nazývají po sérii Diablo, když to přitom s Diablem má pramálo společného.
-
Jednoduchá otázka vypínáš vůbec někdy připojení k internetu? Neberu v potaz cestování s notebookem. Nebo ty mi chceš snad namluvit, že když si jdeš zahrát single hru odpojíš internet?:)))))))))))))
-
A tím si chtěl říct ?
-
Já jsem reagoval na KKT (kokota?), s tvým příspěvkem se naprosto ztotožňuju. HC je úplně jiná výzva než SC (dejme tomu SC na normal a nightmare, přeci jen hell a hlavně INFERNO na HC, to bych si netroufnul)
-
kolik ze ti je, chlapce?
-
Je to provokatér.Nevyjadřuje svůj názor ale jen provokuje :)
Proto diskuze s ním mají takový význam jako s tím kokotem výš :) ( Sorry redakce, ale když on to má v nicku :) ) -
Tak si asi neměli kupovat hru ve které žádná položka singlplayer není...
-
Takže ještě jednou HC není obtížnost. Ale mód který si zapneš při vytváření postavy. Hra tě upozorní, že máš jeden život a všechny itemy co má postava na sobě a při sobě, při její smrti ztratíš.
-
Toho tvojeho slováka neznám, ale aby to byla opravdu epická sestava, tak bych tam dal DžejDýho. :D
-
Třeba to že chtějí hrát singleplayer ... a nechtějí být na singleplayer připojení k netu... mě to přijde vcelku logické.
-
AMD FX-8150 je v součanosti nejvyšším modelem řady CPU Bulldozer, svým výkonem, zcela inovativní architekturou i funkcemi s přehledem poráží všechny své konkurenty z řady Intel ve všech nejmodernějších a nejefektivnějších aplikacích. Díky precizně prováděnému výrobnímu procesu, struktuře použitých materiálů i vlastní konstrukci je jako stvořen pro výkon a dlouhou životnost, ostatně je to právě tento Bulldozer, který jako první pokořil hranici 8 Ghz, konkureční nejvyšší model řady Ivy Bridge, Intel Core i7-3770K, má problémy se stabilitou a spotřebou už při svých referenčních frekvencích (3.5 Ghz) a to nejen z důvodu výrobcem zvoleného procesor poškozujícího řešení pro přenos tepla z jádra na heatspreader, ale i díky velmi uspěchánému přestupu do stále nestabilního a funkčně neodladěného 22 nm výrobního procesu. AMD FX-8150 je jako stvořený pro paralelní výpočty a pokročilé algoritmizační mechanismy nejnovějších 64 bitových aplikací s podporou jeho architektury, dokonce poráží všechna CPU řady Sandy Bridge i Ivy Bridge i ve většině aplikací využívajících multithreadingové technologie, ale optimalizované především pro platformu Intel (viz. odkazy na testy). Jeho jediným opravdovým a plnohodnotným konkurentem je o 35 000 CZK dražší serverový procesor Intel Xeon E5-2687W, ale i ten za tímto skvostným Bulldozerem o několik procent zaostává v řadě nejnovějších aplikací. AMD FX-8150 není jen obyčejný desktopový mainstreamový procesor, disponuje řadou velmi pokročilých serverových a bezpečnostních funkcí, jako je například velmi cenná podpora funkce stability systému ECC RAM. AMD FX-8150 je plnohodnotným serverovým procesorem v cenové relaci běžného desktopového CPU, disponuje nižší spotřebou v idle, než konkurenční výrobcem úspěchaný Ivy Bridge a nabízí obrovské možnosti v ohledu stability a svého potenciálu pro OC při zachování všech bezpečnostních funkcí, efektivitě a nízké spotřebě. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že AMD-FX8150 je plně stabilní i při frekvenci 4.2 GHz (4.5 GHz turbo) a to vše při použití referenčních chladičů, jeho možnosti s adekvátním systémem chlazení jsou samozřejmě daleko vyšší. Ivy Bridge oproti tomu nenabízí téměř žádné možnosti OC, má vyšší spotřebu a především disponuje jen ořezaným neplnohodnotným čtyřjádrovým řešením.
-
Skutečně spektakulární, Veškoslave... *14*
-
Toho kokota v nicku nemá jen tak :)
-
To já zas tohle beru jako jednoznačné plus - zaloguju se, vidím, že někdo z kamarádů hraje, tak k němu rovnou skočím do hry - žádné dlouhé domluvy. Navíc včichni mí nejlepší kamarádi jsou chroničtí piráti a tu origošku by si prostě nekoupili, kdyby to nebylo nutné, i proto tomu fandím - hned se nám hraje líp, než přes nějaké hamchi (a kdo ví, co to ještě vymýšleli s dvojkou).
-
Suchý humor ten já nejradši:)