Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1LordBlackadder
    @ zzz
    Právě kvůli takovým lidem jako jste Vy je současná podoba herního vývoje na pozici, ve které chybí jakákoliv forma kreativity, inovace a komplexnosti, vše je zjednodušováno, recyklováno a vytvářeno pouze s ohledem na celkový zisk z prodeje.
  • Trol.diskuzni
    Nejen, že internet na značné části území České republiky k dispozici není (případně v nedostatečné stabilitě a rychlosti), ono si navíc za takovýhle mobilní internet musíš řádně připlatit u operátora... K tomu aby člověk vysolil další doláče za authenticator, který tě stejně neochrání před krádeží účtu.

Pokud nedokážeš ustát, že mám na věc jiný názor než ty a nebojím se jej projevit, pak by možná nebylo od věci se nad tím trochu zamyslet... Já ti tvůj názor a jeho prezentaci také neberu.
  • byt online pripojeny ku kazdej single hre (si prestav o 10 rokov, keby hypoteticky budu vsetky hry robene tymto stylom) ty geometricky rastie pravdepodobnost, ze prides o osobne udaje, alebo ti vyleju kreditku. v ramci bezpecnosti je hranie single hry online nonsens.

edit:a kaslem na chaty, ziadnu nevlastnim *3*

edit2: mi povedz, existuje este nejaky produkt, alebo sluzba za priblizne rovnaku cenu(30-40eur) kde musis odovzdavat tvoje osobne udaje?
  • Já chci světový mír, chci aby vymizeli trollové, chci dostávat statisíce za nic, chci ... chci... chci...
    Pokud máš požadavky, vyber si produkt který ti je splní.
  • Ty jsi tu hru nehrál. O jakým lagu to mluvíš? Ty jsi tu hru nehrál. Ty jsi žádný lagy neměl. Já jsem tu hru hrál. Já problémy s lagy měl, ale pouze vzácný, když sem se připojil do náhodné hry.
  • Děláš si srandu?Já za ty dva týdny neměl teda lagy skoro vůbec...jede mi to pořád kolem 60-90ms... jo asi 3x se nám s kámošema stalo,že to vyjelo na 400-800 ale bylo to na pár sekund.Jinak latence pořád v pohodě.A pokud bydlíš někde,že kde 5Kb/s připojení,tak to neni ale jejich problém ale tvůj :-) a když víš,že máš na prd internet,tak si nekupuj hry který jdou jen online. A už tě vidim,jak si jezdil autobusem po městě a hrál Diablo 2 na notebooku.A pokud ano,tak to hold musíš těch 30minut vydržet než dojedeš dá se říct v téhle době skoro kamkoliv kde je wifi :D
  • RockStar
    Na Diablo3.com je to vidět už od doby co to stránka vznikla. Znáš to pravidlo: "neznalost neomlouvá". To, že sis to nezjistil předem, nikoho nezajímá...
  • Trol.diskuzni
    Na to, abych pochopil, že nynější systém pro mě ztrácí ten pocit autenticity při vývoji své postavy, tu hru rozhodně nepotřebuju hrát... Mám své priority jednoduše jinak nastaveny.
  • 1LordBlackadder
    Ano, potvrzuji stejnou zkušenost. Také jsem si hru předobjendal, ale v té době nikde nebylo uvedeno, že půjde o klon obchodního modelu WoW bez stability a plné podpory.
  • RockStar
    Nikdy jsi to nehrál. Jak nám můžeš tvrdit takové věci? Že to je nespolehlivé? Jak víš, že tam jsou lagy? Máš ty vůbec vlastní názor? Nebo jsi vybral něco tady z fóra, to co ti hodilo a z toho jsi vytvořil jakýsi paskvil kterým nás tady obtěžuješ.

Internet je skoro všude.
  • Trol.diskuzni
    Nelže... Skutečně to nikde psáno nebylo, že to bude v podstatě WC 3 Hero mode.
  • 1LordBlackadder
    Napíšu Vám naprosto přesně co mě omezuje. Chci mít možnost zahrát si hru ve chvíli, kterou si sám určím, nechci být závislý na údržbě serverů, poskytovateli připojení někoho jiného, ať už si Blizzard pronajme/koupí prostory kdekoliv na světě, chci být zcela nezávislý na jejich vlastním zásahu do provozu hry od chvíle, kdy si ji koupím, chci mít hru, kterou si budu moci zahrát i za padesát let a nebudu se při tom muset naivně spolehát na vlastní modifikace a tvorbu vlastního serveru s databázemi, neboť server Blizzardu už existovat nebude.
  • Současnej systém je rozhodně variabilnější, přecijen si člověk může vylevelovat všech 5 postav a se všema pracovat současně. Skilly si člověk nastaví tak jak uzná za vhodný, v kombinaci s runama má člověk nepřeberný množství kombinací. Ale ty jsi Diablo 3 nehrál, tak to prostě pochopit nemůžeš.
  • Trol.diskuzni
    Všiml jsem si, že ty sám se držíš striktně u svých hrubých nadávek... *4*
  • 1LordBlackadder@tiscali.cz -: Napsal jsem herní testy ty propadáku.
    to je to co dnes zajímá vetšinu zákazníků.Testy "HYPERULTRA" aplikací, které využije zlomek uživatelů zajímá jen je.Kolik uživatelů to využije ? Pár procent.Resp. ti co na ty programy mají a ani ti by si to nekoupili tomu věř :))
    Ale díky.Pobavil jsem se dobře :)
  • walltar
    Tak to si šťastný člověk když lagy nemáš. Já mám večer spiky i kolem 2K ms .... a mým netem to nebude protože v MMO jsem nikdy neměl problémy.
  • RockStar
    Nelži.
  • Trol.diskuzni
    Omezuje mě to, že si Diablo 3 nemůžu zahrát kdekoliv a kdykoliv se stoprocentní spolehlivostí a bez jakýchkoliv mnou nezaviněných lagů... Tohle bývalo standardem, který jsem za své peníze automaticky dostával, nyní se vše mění v prach.

Je hodně naivní věřit argumentům Blizzardu, že nonstop online připojení je vlastně oběť pro naše dobro...
  • RockStar
    To je dobře nic jiného jsem ani nečekal:)
  • Predobjednal jsem hned co to bylo v obchode, ale v ty dobe nikdo nepsal, ze to bude wow s online singlem. Tohle si muzou narvat do ***

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit