Přejít na výpis diskuzí
Blizzard versus problémy s Diablem III
25.5.2012 | Adam Homola
433 příspěvků
-
To Carter: http://www.youtube.com/watch?v=42qbzF_ektM
-
Prosim, povez mi o tom, jak predchozi dily byvaly hardcore RPG a ten treti je bohapusta mlaticka. Prosim, povez mi, ktere hry jsou opravdu dobre a hodne toho, aby si je tak vytribeny kritik jako ty - chlapec s ruzovou ikonkou - zahral. Prosim.
-
Tvůj názor je mimo. Můžeš tak mít názor, že 1+1=8 a můžeš se schovávat za to, že je to tvůj názor a máš na to právo. To na věci, ale nemění to, že tlacháš hlouposti.
Proboha, že musím platit za mobilní internet? Tak když něco nutně chci a potřebuju tak za to musím zaplatit. A to není jen u her. Je to tak u všeho. Nezatahuj obecné věci do diskuze.
Žádnej autheticator nepotřebuješ. Mě samotnýmu kradli WoW účet, do druhého dne jsem měl vše zpět. Nezatahuj sem opět věci, které si na vlastní kůži nezažil. Jen sis to tady přečetl, že někomu někdo ukradl účet a děláš z toho vědu.
Mě nevadí jiný názor, ale musí mít nějaký smysl, nějaké opodstatnění, musí mě nutit se nad tím zamyslet. Tvůj "názor", já mu už říkám paskvil. Mě nenutí k ničemu. Možná tak k úsměvu, že někdo takový jako jseš ty existuje. A pokud to děláš schválně, tak máš mojí poklonu:)
Btw. jakou rychlost myslíš, že hraní vyžaduje? Streamuje se něco z internetu nebo jak? -
diskuze o Diablu 3 připomínají gladiátorskou arénu *14*
-
to říkáš poté, co Blizz dodnes přes deset let živí minimálně tři hry - SC, Diablo 2 a Warcraft 3?
-
Ano, narozdíl od většiny ostatních mám v sobě tolik slušnosti, abych druhým nebral jejich názor... *4*
-
Přesně tak, souhlasím a jsem rád, že zde chodí i někteří z našich bratrů ze Slovenska, kteří zřejmě na rozdíl od české herní komunity vědí, o čem je řeč.
-
Které si nezažil takže je tvůj názor v tu chvíli úplně mimo hru...
-
To FKU: To je možné, svůj názor projevuji ze své vlastní vůle, ne pro radost ostatních. *4*
-
hejtrs gona hejt *12*
-
Walltar:
Tak tohle se časem doladí. Přeci jen nápor 7M lidí je dost. :) Blizzard se hráčům omluvil, že to podcenil, tolik lidí nečekal a že to vychytá. WoW hraje/hrálo víc lidí a jelo to v pohodě. Měl sem tam ping 15-20 (v D3 mám 100-200 a přesto se to hraje krásně, což je samo o sobě slušně odvedená práce po stránce síťového kódu). Píšeš, že máš lagy večer. Já je TEĎ nemám, tak proč to ten trol nebo jiní zrovna TEĎ nehraje? -
a to se nějak mlátí s hraním diabla? *8*
-
Pochybuji, že bude nabídnuta plná podpora a bezpečnost ze strany Blizzardu byť jen za 10 let od vydání hry.
-
Mluvím o lagování hry a o zpoždění reakce na kliknutí myši...
-
si najed historii clanku treba games.cz a uvidis jak to slo za sebou
-
Já si tu hru nekoupil a nekoupím... A pro tvoji informaci - Diablo 2 jsem si s chutí zahrál ve volné chvíli například během dovolené v zahraničí, exkurzí nebo pobytech v horách. Tohle mi Diablo 3 nyní jen těžko umožní, nehledě na veškerá úskalí, která s online hraním souvisí...
Chtěl jsem nástupce Diablo 2, dočkal jsem se dalšího nepovedeného klonu WoWka. -
Přestaňte prosím lhát, nic takového na oficiálních stránkách od chvíle, kdy ta stránka vznikla nic takového uvedeno nebylo.
-
Dobře předobjednávka byla cca pře rokem a něco kdy to zveřejnili.V tu dobu řikali,že Diablo 3 vyjde v roce 2011...což se nestalo.A Ty jsi určitě nečekal jen rok než zazvoní pošta ale určitě si se sem tam podíval na nějakou informaci ohledně toho kdy hra má vyjít.A když si vezmu,že větší fora nebo i obchody mají v popisech a tučně,že Hra vyžaduje stálé připojení takže to tam určitě měli (třeba ne hned po vydání předprodejů) ale v brzké době to bylo někde napsané.Já o tom věděl cca 3/4 roku před vydáním.Což je vlastně 1/4roku po tvém objednání.Naučte se lidi číst informace o produktech které kupujete.Možná pak nebudete zklamáni nebo nedej bůh nebudete někde dlužit tisíce
-
Jinak-li řečeno tohle je prostě boj z větrným mlýnem.
Edit: sorry to měla být reakce na Smejkiho.. Místo toho jsem bůhvíjak editoval post -
Trol: http://www.youtube.com/watch?v=Z0pGD0Oyigg