Přejít na výpis diskuzí
Blizzard versus problémy s Diablem III
25.5.2012 | Adam Homola
433 příspěvků
-
To já jsem už kácel stromy, když ty jsi ještě tahal kačera.
-
Můj názor je zcela legitimní, neboť je založený na zkušenostech mnoha uživatelů... Mimochodem i vámi milovaného Lukáše Grygara. Smiřte se s tím, fanboyové, že ta hra má pro nemálo lidí mnoho očividných nedostatků v porovnání s předchozími díly. *4*
-
A co člověk, který hru vůbec nehrál, který se o ni ani nezajímal (dle jeho vlastních slov) a nestále vypisuje věci, co si sám neověřil? Včera tady byl skvělý kritický názor na hru Diablo III a víš kolik měl bodů? 26 + a 3 -. On je podstatný rozdíl mezi "kritikou" a kritikou.
-
Napíšu Vám naprosto přesně co mě omezuje na online hrách. Chci mít možnost zahrát si hru ve chvíli, kterou si sám určím, nechci být závislý na údržbě serverů, poskytovateli připojení někoho jiného, ať už si Blizzard pronajme/koupí prostory kdekoliv na světě, chci být zcela nezávislý na jejich vlastním zásahu do provozu hry od chvíle, kdy si ji koupím, chci mít hru, kterou si budu moci zahrát i za padesát let a nebudu se při tom muset naivně spolehát na vlastní modifikace a tvorbu vlastního serveru s databázemi, neboť server Blizzardu už existovat nebude.
-
Nezajímá mě no, nevim vo čem je řeč, nesleduju trapný diskuze o ho*ně protože se bavim hraním Diabla 3. Nechtěl bych bejt ubrečenej queer, kterej má mindrák z blizz serverů, protože by nepřežil půlhodinovej výpadek jednou za 2 tejdny. Naštěstí tyhle ho*na neřešim.
-
Oficiálně zakládám skupinu "Vypínám si internet kdykoliv, kdy nehraju online hru"
Průvodní text:
Taky Vám vadí internet na pozadí když máte něco spuštěné ve fullscreenu? Vadí Vám internet když máte puštěný film, či jen tak pracujete ve wordu? Nedej bože mít internet zapnutý při hraní nějaké hry! Srdce, pinball, solitaire to jsou všechno nepřátele zapnutého internetu. Proto se nyní spojme a vypínejte si modemy. Ušetří to elektřinu a tím zachráníme svět.
P.S. Zlepšete si si svědomí. A nemějte internet zapnutý stále. -
Největším a jediným opravdovým expertem na herní vývoj je jednoznačně Trol.diskuzni@tiscali.cz, ta mládež, co mu dává mínusy, bez toho aniž by vůbec věnovala svůj čas jeho argumentům zcela znevažuje jeho přínos pro společnost.
-
Ano ve 13ti bych seděl ještě ve škole:)Ono totiž není volno.
-
Věci, které jsou ve hře na houby (mimojiné):
1) Hnusná Wow-like vyblitá grafika
2) Lahvičky
3) Identifikace předmětů (svitky)
4) Systém bodů zkušenosti (potažmo skill-tree)
5) MSORPG trend/mánie/hysterie
6) Teleporty
7) Horší charactery než v D2 -
Zajímavý koncept Hlavy XII zde na Games.
Chceš mít právo hodnotit hru jinak než pozitivně? MUSÍŠ si ji pořídit, jinak máš dle zdejších diskutérů buď psát výhradně pozitivně nebo držet hubu.
Zakoupils a chceš hodnotit negativně? NEMÁŠ si hru kupovat, nikdo tě přece nenutí. Tudíž podle zdejších diskutérů buď mluv pozitivně nebo drž hubu.
Ameriko Ameriko, kam nás ještě ve své politické korektnosti dotáhneš... -
25
-
13? To by sedelo
-
Já s tím naprosto smířený jsem... Říkal jsem již mnohokrát, že jsou evidentně všichni spokojeni a tedy můžeme bouchnout šampáňo novému hernímu online věku!
-
Ty nehrajes Matlab? Ja uz mam treti lvl. *5*
-
To carter: Je rozdíl mezi respektováním názoru druhého a přehodnocením názoru svého, víš... To první činím, druhé taktéž, pokud mne ten druhý přesvědčí.
-
@ RockStar
Vaše větné konstrukce postrádají jakýkoliv logický aspekt, ujasňete si co chcete napsat, před tím, než začnete mlátit do klávesnice a vycházejte prosím z faktů, ne z urážek a lží. -
Teď kecáš, protože Diablo 3 je hra snad s nejlepším síťovým kódem, kterou sem kdy hrál. I s pingem 200 jsou útoky, animace po zásahu do potvor okamžité. Prakticky nelze poznat, že hraju online hru. Jediné, kdy bývá spoždění, když seberu věc ze země, ale samotný boj jede jako víno. Kecy, prdy, beďary chlape.
-
23
-
A ne?!!!Proboha táhni už ty lháři prolhaný, už týden těch tvojich sraček, kdy považuješ Diablo III pro stupidní "emrické" děti. Hru jsi nehrál, hru jsi ani neviděl naživo, čerpáš z internetu a videí, rozplýváš se nad hrou, kerá funguje naprosto stejně. Prostě už s prominutím vypadni. Když byl Skyrim, bylo mi to celkem fuk, byl jsi i vtipný. Ale teď jsi hloupý a pitomý trol, co si hraje na vážného člověka.
-
Jak jsem už napsal, velice mě mrzí, že ti ten Gayrim nevyšel. Měl by si konečně co hrát a třeba by ti nezbyl ani čas na toto forum. *3* *4*