Přejít na výpis diskuzí
Blizzard versus problémy s Diablem III
25.5.2012 | Adam Homola
433 příspěvků
-
Ach nee, Veškoslav mě už zase vyhazuje a uráží, co já s tím budu dělat? *13* *13* *13*
-
Říká někdo, kdo urazil všechny, co si hru koupili a hrají ji.
-
Vy vůbec kritice nerozumíte, měl byste si dát práci s přečtením některých ztežejních děl východní filosofie.
-
Ano, a tohle je presne to o cem Tanbou mluvi. "Vcera tu byl skvely kriticky nazor. A byl skvely protoze mel 26 kladu a jen tri zapory."
-
Vem si kalkulačku, a spočítej, jaké jsou náklady na energie na provoz datových sítí, když z těch 7mil lidí hraje 6mil lidí MSO...tedy Masasive Singleplayer Online.
-
Díky bohu, že jsou lidi jako ty v menšině. Jinak by totiž herní průmysl byl založenej na konzervativním vydávání stejnejch titulů, který by se nikdy, nijak a nikam neposunuly a nevyvinuly.
-
Ano. Dokážu spustit AoE, nemám s tím problém. Ale kolik lidí to umí rozjet na takových W7 nebo posledním OS od Apple?
-
To Trol: Přesvědčen si byl. Pokud to vztáhneme k aktuálnímu Diablu byl jsi přesvědčen minimálně o tom proč je Online některým ukradený, proč to někteří nevnímají a proč to lidé hrají. Neříkám věř, říkám toleruj. Ovšem ty i přesto, že spousta lidí napsalo rozumné názory (a jeden velmi dlouhý včera byl přímo dokonale popisující) jdeš a těm lidem nadáváš. I když nepřímo, např. Hloupá hra pro tlusté američánky... atd. Ty víš, že hodláš ostatní urážet a tak to děláš. Mě to vadí už jen z toho důvodu, že se tím jak blbec zaobírám. Jestli jsi se k Diablu 3 něják postavil tak budiž, ale vážně to necpi ostátním pořád dokola a neschovávej se za to, že je to tvůj názor protože ten stačí vyjádřit jednou. Ale ty sám víš proč děláš to co děláš a my tě vesele feedujeme :-) Jen bych si přál aby to už skončilo a mohli jsme tu řešit něco jiného než Diablo a Skyrim...
-
Dovoluji si označit tento příspěvek za spam.
-
mě občas internet vypnou kočky, občas překousnou kabel, občas počuraj modem..... *16*
-
Tak to doporučuji nehrát žádné MMO.
-
Hyperbola jak vyšitá. Pravděpodobnost, že přijdeš o osobní údaje roste každý den jen existencí internetu bez ohledu na počítačové hry. Nevím, jestli o tom něco víš, ale novinkou v podobě velké díry pro útok hackerů jsou elektrospotřebiče. Ne, to není sranda, to je fakt. Zjisti si o tom něco. Tak se připrav a vyhoď svojí televizi z okna.
-
AoE není problém spustit, to, že jste negramotný po stránce instalací OS je vaše věc.
-
Pravda, je rozdíl mezi slušně podanou a argumentovanou kritikou a hloupým pozurážením všeho, co se neslučuje s tvým nekritickým pohledem fanboye... *4*
-
Dokonale napsany
-
18 cm v pozoru.
-
Jste naprosto mimo mísu, co se WoW týče, jsem ochoten hru spustit i po deseti letech, ale pouze ve verzi Vanilla, to, že Blizzard znetvořil, zjednodušil a zcela zničil původní herní skvost mě prostě nezajímá, ale jak jistě sám víte, když už máte oficiální hru WoW a chcete hrát na oficiálním serveru, vždy se Vám do cesty budou plést nové modifikace, patche, datadisky, o které já žádný zájem nemám, ta hra už není původní, je to něco úplně jiného.
-
-
-
Za 50 let? Mám problém rozjet AoE I a to není ani 20 lel.....Ale CTRL+C a CTRL+V umš skvěle.
-
Jeste si zmerte pe*is at je to zajimavejsi