Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RockStar
    Magic trick:)
  • Veskoslav
    A jak jsi tu IP zjisitl a jak jsi ji přiřadil k reklamníí agentuře? Mě by to zajímalo, rád bych se toto naučil.
  • Sh!T i have been revealed!!!
  • myslíš stěžejních? *7*
  • 1LordBlackadder
    To je přesně ono!
  • Veskoslav
    Jak si zjistil jeho IP? Jenom by mě to vesele zajímalo:)
  • Zajimavy, tedy me to nevadi, me to nelaguje, ja s tim souhlasim znamena ze to nesmi vadit nikomu, nelaguje to nikomu a vseci s tim musi souhlasit.
  • 1LordBlackadder
    @ carter
    Jste pouze placeným diskutérem reklamní agentury, nic víc, nic míň, Vaše názory nejsou relevantní a objektivní, Vaše IP adresa je toho přímým důkazem.
  • Takže podle tebe je pirátit to dobré a hatuješ Déko, protože ti to z warezu nepojede.
    Ovšem když se Blizzu stane něco a s tvým účtém též, tak je to špatně.. Jenže BLizz se to snaží vždy vyřešit a ve většině případů ti ztráty vrátí , nebo vynahradí.
    Ty když hru " ukradneš " se jim jen vysměješ do očí a ničím nepřispěješ.

A jestli to je jen jakousi berličkou distribuce, tak ty seš berle, kterou někdo zahodil, protože byla k ničemu. Jelikož jako každý výrobce chce na svém produktu vydělat. Kdybys měl firmu, tak bys dělal taky vše pro to, aby si vydělal co nejvíc a nějak se i zavděčil. ALe tvoje politika je taková, že hra je drahá, něco tě furt nutí a díky DRM si ji nezkopčíš a neukradneš. Znáš tohle ? Bez peněz do hospody nelez ? TO samý platí u všeho jiného.. Nemáš na to ? Máš smůlu..
  • RockStar
    To co mi na Diablu vadí, jsem trochu rozvinul ve čtenářské recenzi, bohužel ji ještě nemám schválenou. Hlavně se mi tam ani na těch 10 000 znaků nevešla. Byl jsem teprve v půlce:(
  • Jestli se nemýlím, jde o hlavu XXII (tzv. 22), no ni?
  • "Zakoupils a chceš hodnotit negativně? NEMÁŠ si hru kupovat, nikdo tě přece nenutí."

Svéprávnost a (ne)schopnost přečíst obal na krabici se hrou s politickou korektností nesouvisí. Pěkná demagogie.
  • Trol.diskuzni
    Překrucuješ... Užij si svůj pohled na věc. *4*
  • 1LordBlackadder
    Podle Vaší IP adresy je zřejmé, že pro reklamní agenturu pracujete, tak laskavě nelžete, vím, že tento způsob obživy není jednoduchý.
  • RockStar
    To je mi jasné, nikdy jsi sám nic nevymyslel. Takže neznáš hodnotu "myšlenky". Až jednou vytvoříš třeba písničku nebo napíšeš příběh. Budeš mluvit úplně jinak.
  • Trol.diskuzni
    Ale vždyť tohle není vůbec předmětem sporu... Samozřejmě, tobě to nevadí, nové fíčury oceňuješ, to je v pořádku.

Já jen říkám, že jsem nespokojený, protože Activision zabil mnou oblíbenou herní sérii a vzhledem ke gigantickému úspěchu zajistí, že bude online úplně všechno.

2014: "Single player? U mad bro?"
  • Veskoslav
    Už jsi našel ten odkaz na "televizní" body? Ne, ta hledej.
  • Taky mám ten pocit, že je ze mě feeder. Ale já bych vážně rád vedl normální diskusi :-D
  • Veskoslav
    Jasně. Člověk si koupí notebook s W7, ale bude to přeinstalovávat, aby si zahrál AoE nebo si vytvoří záložní OS. A kde na ten OS vezme instalačku? Ze vzduchu? Každý nekrade.
  • Ty jsi hlupak i bez diabla :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší