Přejít na výpis diskuzí
Blizzard versus problémy s Diablem III
25.5.2012 | Adam Homola
433 příspěvků
-
Magic trick:)
-
A jak jsi tu IP zjisitl a jak jsi ji přiřadil k reklamníí agentuře? Mě by to zajímalo, rád bych se toto naučil.
-
Sh!T i have been revealed!!!
-
myslíš stěžejních? *7*
-
To je přesně ono!
-
Jak si zjistil jeho IP? Jenom by mě to vesele zajímalo:)
-
Zajimavy, tedy me to nevadi, me to nelaguje, ja s tim souhlasim znamena ze to nesmi vadit nikomu, nelaguje to nikomu a vseci s tim musi souhlasit.
-
@ carter
Jste pouze placeným diskutérem reklamní agentury, nic víc, nic míň, Vaše názory nejsou relevantní a objektivní, Vaše IP adresa je toho přímým důkazem. -
Takže podle tebe je pirátit to dobré a hatuješ Déko, protože ti to z warezu nepojede.
Ovšem když se Blizzu stane něco a s tvým účtém též, tak je to špatně.. Jenže BLizz se to snaží vždy vyřešit a ve většině případů ti ztráty vrátí , nebo vynahradí.
Ty když hru " ukradneš " se jim jen vysměješ do očí a ničím nepřispěješ.
A jestli to je jen jakousi berličkou distribuce, tak ty seš berle, kterou někdo zahodil, protože byla k ničemu. Jelikož jako každý výrobce chce na svém produktu vydělat. Kdybys měl firmu, tak bys dělal taky vše pro to, aby si vydělal co nejvíc a nějak se i zavděčil. ALe tvoje politika je taková, že hra je drahá, něco tě furt nutí a díky DRM si ji nezkopčíš a neukradneš. Znáš tohle ? Bez peněz do hospody nelez ? TO samý platí u všeho jiného.. Nemáš na to ? Máš smůlu.. -
To co mi na Diablu vadí, jsem trochu rozvinul ve čtenářské recenzi, bohužel ji ještě nemám schválenou. Hlavně se mi tam ani na těch 10 000 znaků nevešla. Byl jsem teprve v půlce:(
-
Jestli se nemýlím, jde o hlavu XXII (tzv. 22), no ni?
-
"Zakoupils a chceš hodnotit negativně? NEMÁŠ si hru kupovat, nikdo tě přece nenutí."
Svéprávnost a (ne)schopnost přečíst obal na krabici se hrou s politickou korektností nesouvisí. Pěkná demagogie. -
Překrucuješ... Užij si svůj pohled na věc. *4*
-
Podle Vaší IP adresy je zřejmé, že pro reklamní agenturu pracujete, tak laskavě nelžete, vím, že tento způsob obživy není jednoduchý.
-
To je mi jasné, nikdy jsi sám nic nevymyslel. Takže neznáš hodnotu "myšlenky". Až jednou vytvoříš třeba písničku nebo napíšeš příběh. Budeš mluvit úplně jinak.
-
Ale vždyť tohle není vůbec předmětem sporu... Samozřejmě, tobě to nevadí, nové fíčury oceňuješ, to je v pořádku.
Já jen říkám, že jsem nespokojený, protože Activision zabil mnou oblíbenou herní sérii a vzhledem ke gigantickému úspěchu zajistí, že bude online úplně všechno.
2014: "Single player? U mad bro?" -
Už jsi našel ten odkaz na "televizní" body? Ne, ta hledej.
-
Taky mám ten pocit, že je ze mě feeder. Ale já bych vážně rád vedl normální diskusi :-D
-
Jasně. Člověk si koupí notebook s W7, ale bude to přeinstalovávat, aby si zahrál AoE nebo si vytvoří záložní OS. A kde na ten OS vezme instalačku? Ze vzduchu? Každý nekrade.
-
Ty jsi hlupak i bez diabla :-).